Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

nu sarmata rasyt, bet gavosi pasakiski sausainiai, nu bet improvizacija. Nes pasirode, kad per savaitgali kazkur dingo riesutai doh.gif radau tik kokoso drozliu ( nu betkokosas tai irgi riesutas, ane blush2.gif ), ir kakavos nerasta, tai vietoj jos tirpi nescafe . Visa kita nenukrypstant nuo recepto thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir as jungiuosi i Beatos gerbeju buri tongue.gif

QUOTE(pumpica @ 2010 05 17, 14:15)
Sveikos, o jus kur nors randat pirkt skrudintu sezamu aliejaus?  blush2.gif nes as randu tik paprastai -sezamu aliejus, ar tai tas pats?  blush2.gif  biggrin.gif

jo yra el.parduotuveje ekopirk http://ekopirk.lt/ek...stas-majonezas/
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 05 31, 18:11)
nu sarmata rasyt, bet gavosi pasakiski sausainiai, nu bet improvizacija. Nes pasirode, kad per savaitgali kazkur dingo riesutai  doh.gif  radau  tik kokoso drozliu ( nu betkokosas tai irgi riesutas, ane blush2.gif ), ir kakavos nerasta, tai vietoj jos tirpi nescafe . Visa kita nenukrypstant nuo recepto  thumbup.gif

neveltui MB niekaip neatsivalgo hihihi.gif nors siandien jau kepiau paivairinimui zagarelius..na bet cia jau kita tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 05 31, 15:15)
maxese dabar yra pirkti silikoniniu formeliu ( atskirai)  maziems keksiukams. atrodo 6 vienetai apie 7 lt  mirksiukas.gif

pirkau ir mokejau tikrai ne 7 lt, nu nebent akcija jums pasitaike, man kainavo apie 29 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetuliukas @ 2010 05 31, 23:24)
Sveikos 4u.gif  ir as jungiuosi i Beatos gerbeju buri tongue.gif
jo yra el.parduotuveje ekopirk http://ekopirk.lt/ek...stas-majonezas/

Sveika, o parduotuvėje negalima nusipirkti? kažkaip vieną butelį aliejaus siųstis per didelė prabanga... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 05 31, 23:36)
pirkau ir mokejau tikrai ne 7 lt, nu nebent akcija jums pasitaike, man kainavo apie 29 lt  smile.gif

Pabandykite paieškoti ebay, manau 12 vnt vientisą silikoninę keksiukų formą galima nusipirkti iki 30 lt., kažką panašaus į tokią:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 01 birželio 2010 - 09:51
QUOTE(vija @ 2010 06 01, 10:50)
Pabandykite paieškoti ebay, manau 12 vnt vientisą silikoninę keksiukų formą galima nusipirkti iki 30 lt., kažką panašaus į tokią:
user posted image

Aš tokią pat pirkau IKI , 12-ai keksiukų, mokėjau apie ~10 lt maždaug.
O mažų silikoninių ir aš mačiau Maximoj, 6 vnt apie 7 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 01 birželio 2010 - 10:27
QUOTE(spaNguolė @ 2010 06 01, 11:26)
Aš tokią pat pirkau IKI , 12-ai keksiukų, mokėjau apie ~10 lt maždaug.
O mažų silikoninių ir aš mačiau Maximoj, 6 vnt apie 7 lt

Aš irgi tada užtaikiau "ant"akcijos thumbup.gif Iš pradžių man ji pasirodė tokia "skysta", plonas tas silikonas (nes turiu 6 vnt standžią), bet kepa viskas puikiai, neprilimpa, tik kai didesnė, sunkiau pripiltą tešlos į orkaitę įkišt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 06 01, 11:44)
Aš irgi tada užtaikiau "ant"akcijos thumbup.gif  Iš pradžių man ji pasirodė tokia "skysta", plonas tas silikonas (nes turiu 6 vnt standžią), bet kepa viskas puikiai, neprilimpa, tik kai didesnė, sunkiau pripiltą tešlos į orkaitę įkišt smile.gif

Reiks paieškoti ir man... g.gif nes e-bay gal ir gerai, bet kaip ten su atsisiuntimu į LT aš dar neišsiaiškinau...gal kas ką nors siuntėte? nors čia gal ir ne visai į temą? blush2.gif
o su popierinėmis, kaip tai "atšoko" noras eksperimentuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 06 01, 11:44)
Aš irgi tada užtaikiau "ant"akcijos thumbup.gif  Iš pradžių man ji pasirodė tokia "skysta", plonas tas silikonas (nes turiu 6 vnt standžią), bet kepa viskas puikiai, neprilimpa, tik kai didesnė, sunkiau pripiltą tešlos į orkaitę įkišt smile.gif

Aš išimu skardą, dedu formelės į ją , pilu tešlą ir su visa skarda į orkaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiek pagyrų buvo šokoladiniams sausainukams, kad ir aš neatsispyriau išmėginti. Šiaip sausainių nesu mėgėja, bet šie tikrai thumbup.gif O namai kaip kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos Beatos virtuves gerbejos,
As kazkaip netycia nusipirkau jos knyga, net nebuvau girdejusi ar ji gera. Ir labai labai dziaugiuosi. dar is JOKIOS kulinarines knygos tiek daug nebuvau isbandziusi. Ir toks azartas paemes...
Is pradziu man pasirode kad daug nuotrauku, o receptu maza, bet dabar manau, kad jeigu visus juos isbandysiu ir jie bus tokie visi geri kaip iki siol, tai mano šeimos meniu laaaabai prasiplės. Ogi esu išmeginusi:
1. Savaitgalio blynai. Labai dziaugiuosi ismokusi gaminti blynus, kur vienas zingsnis iki biskvito, o ne tokius tauku prisigerusius tešlos gabalus... thumbup.gif Gaminau jau 3 kartus.
2. Cukiniju blynai (su lašiša). Labai skaniai valgem, net maziukai mano valge, bet buvo riebu kaip nuo bulvinių blynų, nežinau ar kartosiu... blink.gif
3.Keksiukai su bananais. Gaminau jau 2 kartus. Vaikams nepatiko bananai ir šokoladas, tad kitą kartą jiems kepiau "tuščius", bet man buvo skanu su bananais, ypač kątik iškepę.
4. Keptų moliūgų sriuba. Super. Skanu, tik man kazkodel jautesi svogūnai nevisai iki galo susitrynę, gal reikejo smulkiau papjaustyti kad geriau iškeptų? mirksiukas.gif
5. Vištienos suktinukai su abrikosų įdaru. Labai greitai ir lengvai pagaminami, o skonis pasaka... Kątik su vyru valgem. Gaminau su bulvių koše, salotom. Tikrai gaminsiu dar kartą... Ir ne vieną...
6. Piemenų pyragas. Buvo tikrai skanu. Likutį užšaldžiau, tai kitą kartą kepėm, buvo vėl taip pat skanu. Tik kiek pamenu, gana ilgai ruošiamas. Nesunkiai, bet nemažai darbo. Tiesa, tarp faršo ir bulvių dėjau pomidoro riekelių ir nepasigailėjau. Kitą kartą dėsiu dar daugiau pomidorų (gal pjaustytų smulkiau). Daug gaiviau gavosi.
7. Lazanja. Nemažai vargo, ilgai gaminasi, gavosi skaniai, visiems labai patiko.
8. Šokoladainis. Gaminau du kartus. Riešutų svieto nedėjau ax.gif . Bet laaaabai jau saldus... Visiems po mažą gabaliuką ir užtenka. Lengvai ir greitai pagaminamas.

Papildyta:
QUOTE(Wika& @ 2010 05 30, 17:23)
nieko pavyks kita karta  mirksiukas.gif pas mane tesla gavosi tokia gan tirstoka(tirstos grietines konsistencija) saukstu kabinau ir dejau i formeles ju netepiau jokiais riebalais ir isieme kuo puikiausiai tik man siek tiek isplero i sonus-bet siaip viskas  thumbup.gif

Dėl keksiukų. Kad kepti popierėliuose, tai vistiek reikia specialios formelės, nes kitaip išplers. Aš nusipirkau tefloninę formą, ten įdedu popierines formeles, aliejum netepu. Kol karšti - neišsiima, bet kai pravėsta, išsilupa kuo puikiausiai.
Atsakyti