Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

Gaminau sokoladinius sausainius -skanus, gaminsiu dar smile.gif .Tik desiu pieniska sokolada ir daugiau riesutu.Pabandykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulyte @ 2010 05 28, 21:18)
Gaminau sokoladinius sausainius -skanus, gaminsiu dar smile.gif  .Tik desiu pieniska sokolada ir daugiau riesutu.Pabandykit smile.gif

as siandien koki 15 karta juos kepiau doh.gif lotuliukas.gif jau mintinai moku kas kaip irkeu is dvigubos normos hihihi.gif isbandziau visaip su sokoladu be jo,su riesutais ir be, barsciau kokosu drozliu zodziu turbinau kaip imanydama ir visgi skaniausia man be riesutu bet su sokolado gabaleliais thumbup.gif
Atsakyti
O as pries pora dienu gaminau ryziu pudinga wub.gif tai viriau ant labai mazos ugnies ir man neprisvilo tongue.gif gavosi thumbup.gif tiesa as idejau truputi daugiau cukraus, o kita karta desiu dar ir razinu wub.gif
Atsakyti
Man ryžių pudingas irgi superinis drinks_cheers.gif Tik norėtusi, kad greičiau biški pasidarytų. Vieną kart bandžiau pachaltūrint, ant didesnės ugnies viską daryt - tai pasigailėjau, vis tada dedas ta pluta pieno ir nieko gero doh.gif
Atsakyti
Kepiau vakar mėlynių keksiukus su šaldytom vyšniom ir žemuogėm, super thumbup.gif . Reiks kurią dieną pudingą pabandyti .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2010 05 29, 13:48)
Kepiau vakar mėlynių keksiukus su šaldytom vyšniom ir žemuogėm, super  thumbup.gif . Reiks kurią dieną pudingą pabandyti .

Na ir aš einu keksiukų su avietėmis kepti, įdomu ar gausis? unsure.gif neturiu kokosų drožlių... galvoju gal šokolado gabaliukų prikaišiot? mano vaikis irgi nelabai su "uogiene" mėgsta? g.gif
Atsakyti
Aš pirmą kartą irgi kepiau be kokoso ir nieko , tiko mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos -su keksais susimoviau kaip reikiant doh.gif jie man ištežo ir išbėgo iš indelių, aišku indeliai popieriniai... bet lyg ir suratau, kad juos galima naudoti? na o galu gale dar ir pamiršau juos aliejum patepti tai tuos kurie neišbėgo - teko nuo popieriuko gramdyti biggrin.gif sakiau svečius pavaišinsiu - gerai kad geri draugai - sakė kitą kart pilk tiesiai į bleką patogiau bus atsipjaut, nereikes su liežuviu popierelio mirkyt kad keksas atšoktu lotuliukas.gif kokio tirštumo tešla turi būti, gal mano per skysta?
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2010 05 30, 11:35)
Sveikos -su keksais susimoviau kaip reikiant  doh.gif jie man ištežo ir išbėgo iš indelių, aišku indeliai popieriniai... bet lyg ir suratau, kad juos galima naudoti? na o galu gale dar ir pamiršau juos aliejum patepti tai tuos kurie neišbėgo - teko nuo popieriuko gramdyti  biggrin.gif sakiau svečius pavaišinsiu - gerai kad geri draugai - sakė kitą kart pilk tiesiai į bleką patogiau bus atsipjaut, nereikes su liežuviu popierelio mirkyt kad keksas atšoktu  lotuliukas.gif kokio tirštumo tešla turi būti, gal mano per skysta?

nieko pavyks kita karta mirksiukas.gif pas mane tesla gavosi tokia gan tirstoka(tirstos grietines konsistencija) saukstu kabinau ir dejau i formeles ju netepiau jokiais riebalais ir isieme kuo puikiausiai tik man siek tiek isplero i sonus-bet siaip viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika& @ 2010 05 30, 17:23)
nieko pavyks kita karta  mirksiukas.gif pas mane tesla gavosi tokia gan tirstoka(tirstos grietines konsistencija) saukstu kabinau ir dejau i formeles ju netepiau jokiais riebalais ir isieme kuo puikiausiai tik man siek tiek isplero i sonus-bet siaip viskas  thumbup.gif

Aš kepiau silikoninės formelėse, niekuom jų netepiau, išsiėmė puikiai.
Nepraktikuoju su popierinėm.
Atsakyti
As kepu popierinese, bet jas dedu i didele forma keksiukams su skylem. Popierinese vien nekepu ir nekepiau niekad, kiek yra vaisine taip kepancios, nebuna forma grazi, o ir tas galimas issiliejimas nevilioja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 05 30, 22:30)
As kepu popierinese, bet jas dedu i didele forma keksiukams su skylem. Popierinese vien nekepu ir nekepiau niekad, kiek yra vaisine taip kepancios, nebuna forma grazi, o ir tas galimas issiliejimas nevilioja  schmoll.gif

o popierines tepei kokiu riebalu?
sad.gif o aš supratau, kad galima su popierinėmis išsisukti... reiks vis tik silikoninės formos paieškoti doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arkete: 31 gegužės 2010 - 08:10