Visgi surizikavau ir kotletukus garuose dariau iš maltos vištienos. Gavosi puikiai, bijojau be reikalo- neiširo nei vienas kotletukas

Šitas receptas tikrai dar bus kartojamas ne kartą- pagaminti, paruošti viską labai paprasta ir greita, o valgėm dvi dienas

Padažas gavosi super skanus, jį darysiu ir prie kitų patiekalų, ne tik prie kotletukų.
---
Dabar esu nusižiūrėjusi keksiukus (be galo juos mėgstu) su bananais ir šokoladu, tik va tokia nedidelė bėdelė- neturiu formelių kur juos kepti

Ieškosiu silikoninės formos kada prie progos ir tada jau tie keksiukai bus mano pirmas kepinys joje
QUOTE(Žvirblė @ 2010 06 16, 10:01)
Kepiau varskes ir cukinijos blynelius...pasirode vasariski blynai...deja..dariau viska pagal recepta, taciau buvo baisus jie..prisigere laaabai daug riebalu...
Neseniai ir uztepele varskes ir agurkeliu isbndziau, dariau siek tiek savaip, bet rezultatas- puikus
Man blyneliai su cukinija, kad ir pagal kokį receptą bedaryčiau, visada prisigeria siaubingai daug riebalų
QUOTE(Arkete @ 2010 06 17, 10:11)
O tai jūs su vyru atskirai gyvenat?

kad sakė vištienos šašlykai neblogi? ar viską pats suvalgė ir nedavė paragauti
Gal nevalgo vištienos, laikosi dietos/kažkokio mitybos plano ar pan.
---
Tuos šašlykus/kepsnelius darėm ir mes, tik kepėm orkaitėj, bet buvo labai skanu ir vištiena sultinga

Tiesa, kefyro neturėjau, tai vietoj jo dėjau liesą majonezą.