Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

QUOTE(Paulyte @ 2010 06 13, 14:37)
Labai graziai atrodo tie keksiukai... smile.gif  Pradejau galvoti, kad reiktu pasidaryti, tik klausimelis -kur yra tokiu popieriniu formeliu pirkti? Ir dar domina kaip issiime is formeliu?

Man atrodo, Renatinos keksiukai yra kepti silikoninėse pavienėse formelėse.
Atsakyti
Labai graziai atrodo tie keksiukai... smile.gif  Pradejau galvoti, kad reiktu pasidaryti, tik klausimelis -kur yra tokiu popieriniu formeliu pirkti? Ir dar domina kaip issiime is formeliu?

as pirkau megoj rimi,issieme man puikiai niekuo netepiau tik vienas minusas kad jeigu tu popieriniu nestatyt i kietas kokias formas- jos isplersta truputi-bet estetinio vaizdo tikrai negadina smile.gif ir skoniui nekenkia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 06 11, 21:00)
na, tikrai labai gardžiai atrodo smile.gif 4u.gif

dėkui 4u.gif skanūs jie iš tiesų; dėl bananų - drėgi wub.gif

Papildyta:

dėkui 4u.gif
Čia silikoninės formelės; pirkau jas kažkada iš UK internetinės parduotuvės.
O jose kepti ir iš jų išimti - itin patogu, prie jų absoliučiai nelimpa.

Papildyta:
QUOTE(vija @ 2010 06 13, 20:48)
Man atrodo, Renatinos keksiukai yra kepti silikoninėse pavienėse formelėse.

taip, čia tokios drinks_cheers.gif
statau tiesiog ant grotelių.

Atsakyti
Kepiau varskes ir cukinijos blynelius...pasirode vasariski blynai...deja..dariau viska pagal recepta, taciau buvo baisus jie..prisigere laaabai daug riebalu...
Neseniai ir uztepele varskes ir agurkeliu isbndziau, dariau siek tiek savaip, bet rezultatas- puikus smile.gif
Atsakyti
Vakar išbandėm Casarecce su špinatais ir grybais , labai paprasta ir labai skanu. Naudojau paprastą šoninę ir paprastus pievagrybius! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmite: 17 birželio 2010 - 07:59
Sveikutes Beatos gerbejos.

isbandziau as vistiena su mandarinais, man laabai skanu buvo ir vaikai mano prase pakartoti smile.gif
Papildyta:
Tiesa pamirsau pasakyti, mano vyras isbande Beatos balandelius ir nors jis paprikos nemegejas, bet jam labai patiko.
ir dar sake dare vistienos saslyka, tai irgi sake neblogi.
Atsakyti
QUOTE(mia5 @ 2010 06 17, 10:06)
Sveikutes Beatos gerbejos.

isbandziau as vistiena su mandarinais, man laabai skanu buvo ir vaikai mano prase pakartoti smile.gif
Papildyta:
Tiesa pamirsau pasakyti, mano vyras isbande Beatos balandelius ir nors jis paprikos nemegejas, bet jam labai patiko.
ir dar sake dare vistienos saslyka, tai irgi sake neblogi.

O tai jūs su vyru atskirai gyvenat? g.gif kad sakė vištienos šašlykai neblogi? ar viską pats suvalgė ir nedavė paragauti bigsmile.gif
Atsakyti
Visgi surizikavau ir kotletukus garuose dariau iš maltos vištienos. Gavosi puikiai, bijojau be reikalo- neiširo nei vienas kotletukas bigsmile.gif Šitas receptas tikrai dar bus kartojamas ne kartą- pagaminti, paruošti viską labai paprasta ir greita, o valgėm dvi dienas thumbup.gif Padažas gavosi super skanus, jį darysiu ir prie kitų patiekalų, ne tik prie kotletukų.
---
Dabar esu nusižiūrėjusi keksiukus (be galo juos mėgstu) su bananais ir šokoladu, tik va tokia nedidelė bėdelė- neturiu formelių kur juos kepti biggrin.gif Ieškosiu silikoninės formos kada prie progos ir tada jau tie keksiukai bus mano pirmas kepinys joje ax.gif

QUOTE(Žvirblė @ 2010 06 16, 10:01)
Kepiau varskes ir cukinijos blynelius...pasirode vasariski blynai...deja..dariau viska pagal recepta, taciau buvo baisus jie..prisigere laaabai daug riebalu...
Neseniai ir uztepele varskes ir agurkeliu isbndziau, dariau siek tiek savaip, bet rezultatas- puikus  smile.gif

Man blyneliai su cukinija, kad ir pagal kokį receptą bedaryčiau, visada prisigeria siaubingai daug riebalų doh.gif

QUOTE(Arkete @ 2010 06 17, 10:11)
O tai jūs su vyru atskirai gyvenat?  g.gif  kad sakė vištienos šašlykai neblogi? ar viską pats suvalgė ir nedavė paragauti  bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Gal nevalgo vištienos, laikosi dietos/kažkokio mitybos plano ar pan. smile.gif
---
Tuos šašlykus/kepsnelius darėm ir mes, tik kepėm orkaitėj, bet buvo labai skanu ir vištiena sultinga thumbup.gif Tiesa, kefyro neturėjau, tai vietoj jo dėjau liesą majonezą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 17 birželio 2010 - 14:00
QUOTE(Finna @ 2010 06 17, 14:57)
Man blyneliai su cukinija, kad ir pagal kokį receptą bedaryčiau, visada prisigeria siaubingai daug riebalų doh.gif
lotuliukas.gif

O aš nepasakyčiau, kad labai stipriai prisigėrė riebalų... Kepu naujoj geroj keptuvėj ir aliejaus pilu tik vos vos - pilnai užtenka jiems iškepti. Va kai kepiau senoj subraižytoj keptuvėj, ta ojojoj vargelis: prilipo prie dugno, plyšo, žodžiu gavoi kepta cukinijų košė... biggrin.gif

Beje, aš iš tokio pat tarkuotų cukinijų mixo (tik be varškės, bet paskutinį kartą įdėjau ir varškės - nepamaišė), kepu apkepą orkaitėje. Tik į tarkuotas cukinijas reikia papildomai įpilti aliejaus. Tada visą masę supilu į didžiają orkaitės skardą plonu sluoksniu ant kepimo popieriaus ir pašaunu į orkaitę. Kepu, kol lengvai apskrunda viršus. Skonis - toks pats, tik vargo mažiau, nereikia prie keptuvės stovėt.
Atsakyti
Kaip fainiai, bandysiu orkaiteje thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2010 06 17, 15:17)
Kaip fainiai, bandysiu orkaiteje  thumbup.gif  aciu  4u.gif

Aha aš irgi pabandysiu, nes tingiu prie keptuvės stovėti, o visi mano Beatos bandyti blynai gavosi riebybių riebybė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arkete: 17 birželio 2010 - 14:20
O aš vis naikinu mėlynes iš šaldiklio, nes tuoj naujas sezonas prasidės - vakarais kepu keksiukus su mėlynėm. Gamyba užima max 10min, kepa dar -20-25min.
Atsakyti