Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

Oj kaip skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif as kepu Beatos blynus, sakote riebus iseina, o man ne, visada minkstuciai minkstuciai ir baisiai skanus thumbup.gif turiu omenyje miltinius. Dar irgi kepiau cukiniju su lasisa blynus, skanus buvo, salotas dariau su melynuoju kopustu ir sezamais, biski koregavau pagal save, nes ne visko turejau, bet isejo labai labai skanios. Mocarella su pomidorais, krapais ir balzamiko actu isvis nerealus dalykas ukznadziams. Aj dar isbandziau uztepele su skumbre, draugai stebejosi, is kur cia as tokia kulinare lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Paulyte @ 2010 06 13, 14:37)
Labai graziai atrodo tie keksiukai... smile.gif  Pradejau galvoti, kad reiktu pasidaryti, tik klausimelis -kur yra tokiu popieriniu formeliu pirkti? Ir dar domina kaip issiime is formeliu?

popieriniu formeliu ivairiu dydziu ir spalvu su rastukais ivariausiais yra Tomas Philips parduotuveje. Taip pat ir Rimi didesnese maciau.
Atsakyti
Visos cia taip giriate bananinius keksiukus, bet as nerandu ju receptuko, gal galetu kuri mamyte duoti nuorodele arba parasyti, lb noreciau isbandyti 4u.gif
Atsakyti
Ką tik iš mano orkaitės iššoko pyragėliai su mėsa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulsija @ 2010 06 19, 15:18)
Visos cia taip giriate bananinius keksiukus, bet as nerandu ju receptuko, gal galetu kuri mamyte duoti nuorodele arba parasyti, lb noreciau isbandyti  4u.gif

2 kiaušiniai
120 g cukraus
150 ml jogurto ar skystos grietinės
80 g sviesto
200 g miltų
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
Pora lašelių vanilės esencijos
1 bananas ir 1 obuolys bei pusė plytelės pieniško šokolado

Kiaušinius išsukti su cukrumi ir jogurtu. Ištirpintą sviestą supilti į kiaušinių masę ir išmaišyti. Miltus su kepimo milteliais persijoti, suberti ir viską greitai permaišyti, ne per daug, tik kad miltai išsimaišytų. Sudėti bananą ir obuolį supjaustytą gabaliukais, dėti į tešlą, išmaišyti ir sudėti į formeles. Į kiekvieną įspaudžiamas mažas gabalėlis šokolado. Kepti 180 laipsnių maždaug 20 -25 min.
Atsakyti
QUOTE(Dulsija @ 2010 06 19, 15:18)
Visos cia taip giriate bananinius keksiukus, bet as nerandu ju receptuko, gal galetu kuri mamyte duoti nuorodele arba parasyti, lb noreciau isbandyti  4u.gif

Va čia receptas:
http://www.beatosvir...s-gyvenimo.html

Nuo knyginio recepto skiriasi tik tuom, kad pagal knygą reikia 150ml jogurto arba liesos grietinės, bet užtat nereikia sulčių/pieno ir neminimi riešutai.
Papildyta:
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 06 20, 00:08)

Nu va net du variantai smile.gif
Atsakyti
Teks dabar dvigubai gamintis ir valgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2010 06 18, 09:11)
Aj dar isbandziau uztepele su skumbre, draugai stebejosi, is kur cia as tokia kulinare  lotuliukas.gif

Ir aš išbandžiau užtepėlę su skumbre - tikrai paprasta ir skanu, nors nepamenu, kada paskutinį kartą pirkau karšto rūkymo skumbrę. Tepėm ant traškių duoniukų, puikiai tinka.

Taip pat išmėginom Beatos sangriją, tik be brendžio, su paprastu neprabangiu vynu - puikus gaivinantis gėrimas karštai vasaros dienai, juolab kai saldumą/rūgštumą gali pasikoreguoti pagal skonį. Dabar labai knieti išbandyti Pimps su bobeline.

Na varškės blynais (šįkart su šviežiom braškėm) ir šokoladainiu jau ne pirmą savaitgalį mėgaujamės - įtraukėm į nuolatinį šeimos meniu.
Atsakyti
Sveikos, savaitgalį dariau dar kartą vietnamietiškas salotas... ir kai pirmą kart dariau kažkaip neatkreipiau dėmesio, kam pagal receptą reikalingas vištienos buljonas???? blink.gif kad reikia radau, o kur dedasi po to? Man lyg ir tiktu į užpilą?
pasidalinkit kuri darėt?
unsure.gif
Atsakyti
Gaminau šiandien balandėlius pagal Beatos knygą. Jos balandėlių receptas man ne itin patiko schmoll.gif Valgyti galima, bet nėra labai labai skanu unsure.gif Nusivyliau...
Atsakyti
siandien kepiau varskes blynus siaip skanus purus ir neprisigere riebalu bet nesu blynine tai daznai tikrai nekepsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2010 06 21, 12:35)
Sveikos, savaitgalį dariau dar kartą vietnamietiškas salotas... ir kai pirmą kart dariau kažkaip neatkreipiau dėmesio, kam pagal receptą reikalingas vištienos buljonas????  blink.gif kad reikia radau, o kur dedasi po to? Man lyg ir tiktu į užpilą?
pasidalinkit kuri darėt?
unsure.gif

Sultiny Beata siūlo virti vištą smile.gif
Atsakyti