QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 03 05, 14:12)
Mano klaida, ta, kad tave pažinodama, žinojau kokia bus reakcija ir bandžiau kuo labiau akcentuoti gerąsias savybes, o reikėjo pamiršt, kad kažkada buvom draugės ir rašyt tik teisybę. Už tai ir gavosi netikslumai, nes bandžiau ištempt kuo daugiau gerų savybių, nors realybėje ir žinojau, kad jos nesireiškia. Ypač dėl šeimos.
beje, polinkis ir silpnos vietos, tai nereiškia, kad visą gyvenimą tos vietos bus sergančios, o tik kad didesnė tikimybė, kad tos vietos kentės. Kas dėl silpnos sveikatos tai gali nemeluot, esi tvirta kaip arklys.
Šiaip dėl rodymo Šulijai, tai nemanyk, kad man tai galėtų palikti kokį įspūdį, nes pirmiausia, profesionalus astrologas nekomentuos kito darbo, pats nesudaręs horoskopo. Antra, kaip jo nuomonė mane galėtų įtakot?
Pripažink Vaižgante, tave įsiūtino, kad neparašiau jog esi dievybė, nors tu pastoviai akcentuoji savo dieviškumą.
Papildyta:
beje, ištrauktos atskiros vietos iš konteksto, sujungti sakiniai, ir iškirptos tam tikros dalys išties duoda klaidingą įspūdį. dėk visą horoskopą.
beje, polinkis ir silpnos vietos, tai nereiškia, kad visą gyvenimą tos vietos bus sergančios, o tik kad didesnė tikimybė, kad tos vietos kentės. Kas dėl silpnos sveikatos tai gali nemeluot, esi tvirta kaip arklys.
Šiaip dėl rodymo Šulijai, tai nemanyk, kad man tai galėtų palikti kokį įspūdį, nes pirmiausia, profesionalus astrologas nekomentuos kito darbo, pats nesudaręs horoskopo. Antra, kaip jo nuomonė mane galėtų įtakot?
Pripažink Vaižgante, tave įsiūtino, kad neparašiau jog esi dievybė, nors tu pastoviai akcentuoji savo dieviškumą.
Papildyta:
beje, ištrauktos atskiros vietos iš konteksto, sujungti sakiniai, ir iškirptos tam tikros dalys išties duoda klaidingą įspūdį. dėk visą horoskopą.
Tu labai klysti. Mane ne įsiutino. Tuo metu, kai gavau tavo padarytą horoskopą, buvau apatijos duobėje. Ir kai perskaičiau tekstą, į mane padvelkė toks negatyvas iš tavęs, kad man bloga pasidarė ir teko eiti pagulėti...
Kai tu žmogų matysi kaip visumą, tada ir galėsi vadinti save profesionalia astrologe. Mes visi esam ir velniai, ir angelai viename asmenyje. Ir aš save puikiai pažįstu ir daug dirbu su savimi.
O kad būtų tavo tiesa ir būčiau tvirta kaip arklys... Deja, mieloji...
Aš išties buvau patikėjus, kad esi gera astrologė, nes esu linkus tikėti tuo, ką žmonės sako apie save. Bet tavo padarytas horoskopas mane labai nuvylė. O aš taip džiaugiausi, kad tu pagaliau radai širdžiai mielą užsiėmimą...
Ir tavo kai kurie teiginiai šioje temoje rodo, kad esi tik pradinukė, besiskelbianti esanti vos ne profesore...Eilinis Liūto noras būti scenoje ir nusipelnyti plojimų...Kaipgi Liūtas be teatro?

Linkiu susikaupti ir atidžiau daryti savo horoskopus...Nenorėčiau, kad kitos tavo klientės patirtų tai, kas man kliuvo...Bjauriai nemaloniai...