Įkraunama...
Įkraunama...

astrologas Naglis Šulija

QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 03 05, 14:12)
Mano klaida, ta, kad tave pažinodama, žinojau kokia bus reakcija ir bandžiau kuo labiau akcentuoti gerąsias savybes, o reikėjo pamiršt, kad kažkada buvom draugės ir rašyt tik teisybę. Už tai ir gavosi netikslumai, nes bandžiau ištempt kuo daugiau gerų savybių, nors realybėje ir žinojau, kad jos nesireiškia. Ypač dėl šeimos.

beje, polinkis ir silpnos vietos, tai nereiškia, kad visą gyvenimą tos vietos bus sergančios, o tik kad didesnė tikimybė, kad tos vietos kentės. Kas dėl silpnos sveikatos tai gali nemeluot, esi tvirta kaip arklys.

Šiaip dėl rodymo Šulijai, tai nemanyk, kad man tai galėtų palikti kokį įspūdį, nes pirmiausia, profesionalus astrologas nekomentuos kito darbo, pats nesudaręs horoskopo. Antra, kaip jo nuomonė mane galėtų įtakot?

Pripažink Vaižgante, tave įsiūtino, kad neparašiau jog esi dievybė, nors tu pastoviai akcentuoji savo dieviškumą.
Papildyta:
beje, ištrauktos atskiros vietos iš konteksto, sujungti sakiniai, ir iškirptos tam tikros dalys išties duoda klaidingą įspūdį. dėk visą horoskopą.

Tu labai klysti. Mane ne įsiutino. Tuo metu, kai gavau tavo padarytą horoskopą, buvau apatijos duobėje. Ir kai perskaičiau tekstą, į mane padvelkė toks negatyvas iš tavęs, kad man bloga pasidarė ir teko eiti pagulėti...
Kai tu žmogų matysi kaip visumą, tada ir galėsi vadinti save profesionalia astrologe. Mes visi esam ir velniai, ir angelai viename asmenyje. Ir aš save puikiai pažįstu ir daug dirbu su savimi.
O kad būtų tavo tiesa ir būčiau tvirta kaip arklys... Deja, mieloji...
Aš išties buvau patikėjus, kad esi gera astrologė, nes esu linkus tikėti tuo, ką žmonės sako apie save. Bet tavo padarytas horoskopas mane labai nuvylė. O aš taip džiaugiausi, kad tu pagaliau radai širdžiai mielą užsiėmimą...
Ir tavo kai kurie teiginiai šioje temoje rodo, kad esi tik pradinukė, besiskelbianti esanti vos ne profesore...Eilinis Liūto noras būti scenoje ir nusipelnyti plojimų...Kaipgi Liūtas be teatro? smile.gif
Linkiu susikaupti ir atidžiau daryti savo horoskopus...Nenorėčiau, kad kitos tavo klientės patirtų tai, kas man kliuvo...Bjauriai nemaloniai...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 05, 14:00)
Ir daugiau yra tokių vietų:
"Sveikata. Polinkis karščiavimo ligoms. Šiaip kūnas sveikas ir stiprus, sakyčiau, kad netgi yra polinkis į atletiškumą."
"Silpnas imunitetas, silpna vieta juosmuo, šlapimo takai, galva, skrandis."
Tai kokia galiausiai ta mano sveikata? Sveika, bet silpnas imunitetas?  g.gif  Ar man suprasti taip, kaip realiai yra? Realybėje mano sveikata silpna nuo pat gimimo.
Nesu exlituanistė, bet žinau, kad "kūnas" ir "imunitetas" yra du skirtingi dalykai. Net "sveikas kūnas" ir "sveikata" yra visai du skirtingi dalykai. rolleyes.gif
Man kažkodėl šviečia, kad tu, Vaižgante, esi iš tų lituanistų (ačiū Dievui - jau ex), kuri vaikų rašiniuose sakinį "žali buvo medžiai" būtinai taisytum į "medžiai buvo žali". mirksiukas.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 05, 14:35)
Tu labai klysti. Mane ne įsiutino. Tuo metu, kai gavau tavo padarytą horoskopą, buvau apatijos duobėje. Ir kai perskaičiau tekstą, į mane padvelkė toks negatyvas iš tavęs, kad man bloga pasidarė ir teko eiti pagulėti...
Žinai, aš pastebėjau tokį dalyką, kad žmonės kurie patys turi žiauriai daug negatyvo labai mėgsta "negatyvo buvimu" kaltinti kitus. Turiu vieną pažįstamą, kuri nuolatos loja ant kitų ir giriasi apie save ir kai jos negiri... apkaltina negatyvu. Galėčiau susiparinti, bet bėda ta, kad "pozityvi" yra jinai vienintelė, visi kiti - vaikščiojantys negatyvo įsikūnijimai. lotuliukas.gif
Nieko tau, Vaižgante, neprimena?

QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 05, 14:35)
Mes visi esam ir velniai, ir angelai viename asmenyje. Ir aš save puikiai pažįstu ir daug dirbu su savimi.
Viename sakinyje du teiginiai, prieštaraujantys vienas kitam. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 05, 14:00)
Jeigu bus galimybė, nes per visas paskaitas nagrinėsim horoskopus, parodysiu N.Šulijai šitą horoskopą.
Vaižgante, jau žadėjai Šulijos telefoniuką, bet pažadėjai ir ... (įsirašyk pati biggrin.gif ). Tai čia tipo krūta Šulijos kontaktus turėti, kad giriesi nebūtom pažintim ir neturimais kontaktais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 05 kovo 2010 - 15:06
Mititėja, visa esmė ta, kad astrologas klientui turi pateikti suvertus karolius, o ne krūvą karoliukų, kuriuos pats turi malonėti susidėti į visumą. Va būtent pagal tai ir galime matyti profesionalumą.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 05, 15:04)
Mititėja, visa esmė ta, kad astrologas klientui turi pateikti suvertus karolius, o ne krūvą karoliukų, kuriuos pats turi malonėti susidėti į visumą. Va būtent pagal tai ir galime matyti profesionalumą.
Tai aš tau sakau - davaj man Šulijos kontaktus, užsisakysiu horoskopą ir pažiūrėsiu, ką gausiu. Tiesa, jeigu gausiu prastesnį "pavidalą" negu iš rozmarino (kaip įvardinai - padrikus karoliukus), pretenzijos kieno adresu bus - supranti? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 03 05, 15:08)
Tai aš tau sakau - davaj man Šulijos kontaktus, užsisakysiu horoskopą ir pažiūrėsiu, ką gausiu. Tiesa, jeigu gausiu prastesnį "pavidalą" negu iš rozmarino (kaip įvardinai - padrikus karoliukus), pretenzijos kieno adresu bus - supranti?  biggrin.gif  mirksiukas.gif

O kuo aš čia dėta? Nesu Šulijos sekretorė. Bet įdomu, kaip jis daro horoskopus.
Ar pinigėlių pakankamai turi? Šiaip aš rytoj galėčiau paklausti, kokios jo kainos.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 05, 15:18)
O kuo aš čia dėta? Nesu Šulijos sekretorė. Bet įdomu, kaip jis daro horoskopus.
Ar pinigėlių pakankamai turi? Šiaip aš rytoj galėčiau paklausti, kokios jo kainos.
Tai tu man jo telefą parašyk - kainą aš ir pati įgali susižinoti. mirksiukas.gif
Nori sužinoti, ar pakankamai uždirbu? bigsmile.gif Manau, kad taip.
O dėta tu tuo, kad kritikuoji rozmarino profesionalumą lygindama su N. Šulija (kaip suprantu jis tai jau profesionalas). Tai jeigu paaiškės, kad jis koks išsipiarinęs apsišaukėlis (kaip pvz. V. Budraitytė), tai ką... teks tada tau savęs klaust, ar pakankamai pinigėlių turi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 05 kovo 2010 - 15:26
QUOTE(*Radvileee @ 2010 03 02, 08:46)
Gal kam asmeninį horoskopą sudarinėjo Naglis Šulija? Kokie įspūdžiai ir kaina. 
Domintų ir kontaktai  ax.gif

Merginos, temos pavadinime ne Marinas.rozz, o astrologas Naglis Šulija. Atsibodo skaityti visus pykčius, kas kam patiko, kas nepatiko, kas gerai parašė, kas blogai...Savo barniams susikūrkite atskirą temą.
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 03 05, 15:22)
Tai tu man jo telefą parašyk - kainą aš ir pati įgali susižinoti.  mirksiukas.gif
Nori sužinoti, ar pakankamai uždirbu?  bigsmile.gif  Manau, kad taip.
O dėta tu tuo, kad kritikuoji rozmarino profesionalumą lygindama su N. Šulija (kaip suprantu jis tai jau profesionalas). Tai jeigu paaiškės, kad jis koks išsipiarinęs apsišaukėlis (kaip pvz. V, Budraitytė), tai ką... teks tada tau savęs klaust, ar pakankamai pinigėlių turi.  biggrin.gif

Nelyginu aš jos su Šulija, tik sakau, kad Šulija didelę patirtį turi. Apskritai būtų kvaila lyginti du ezoterikus. Du statybininkus gali palyginti, kuris geriau sienas mūrija, o ezoterika nėra pačiupinėjamas dalykas. Rozmarinas apkritai yra naujokė ezoterikoje. Kituose gyvenimuose gal buvo kitaip smile.gif Aš ezoterikoje esu dešimt metų, bet irgi esu tik naujokė. Gal dar po dešimties metų kažką ir mokėsiu.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 02, 20:01)
Jis yra astrologas. Dabar klausau jo paskaitų.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 05, 15:34)
Nelyginu aš jos su Šulija, tik sakau, kad Šulija didelę patirtį turi. Apskritai būtų kvaila lyginti du ezoterikus. Du statybininkus gali palyginti, kuris geriau sienas mūrija, o ezoterika nėra pačiupinėjamas dalykas.  Rozmarinas apkritai yra naujokė ezoterikoje. Kituose gyvenimuose gal buvo kitaip smile.gif Aš ezoterikoje esu dešimt metų, bet irgi esu tik naujokė. Gal dar po dešimties metų kažką ir mokėsiu.
Dabar man pasidarė aišku, ko užsipuolei rozmariną - jeigu klausai astrologijos paskaitas, matyt irgi ketini astrologe būt. Tai jau iš anksto pradedi varyt ant konkurentų. doh.gif

*Radvileee
, kad nepyktum, jog tavo temoje į šoną nukalbėjom, aš su tavim pasidalinsiu N. Šulijos horoskopo kaina - 200 lituoklių. Gal tuoj ir telefonu galėsiu pasidalinti. Nes matau, kad Vaižgantė daug žada, mažai daro.

Nu ką, Vaižgante, neišėjo tau pasididžiuoti čia žiauriai - jau turiu ir telefoną ir el. paštą ir kainą, kaip matai, žinau. lotuliukas.gif
Ech tu, Vaižgante, Vaižgante... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 05 kovo 2010 - 15:47
QUOTE(mititėja @ 2010 03 05, 15:38)

Nu ką, Vaižgante, neišėjo tau pasididžiuoti čia žiauriai - jau turiu ir telefoną ir el. paštą ir kainą, kaip matai, žinau.  lotuliukas.gif
Ech tu, Vaižgante, Vaižgante...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na ir kas, kad turi? Nemanau, kad jis tai laiko valstybine paslaptimi.
Klysti, neplanuoju tapti astrologe. Tai tik septynių paskaitų kursas. Mano sritis visai kita. Šiuo metu mokausi numerologijos, astrologijos ir chirologijos. Bendram išsilavinimui.
Matosi, kad išvadas darai į veidrodį pasižiūrėjus.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 05, 16:08)
Na ir kas, kad turi? Nemanau, kad jis tai laiko valstybine paslaptimi.
Taigi pati įrodei, kad bandai būti paslaptinga... Rusai turi gerą pasakymą "napuskaješ tuman" ten, kur jokios paslapties nėra. biggrin.gif
Klysti, neplanuoju tapti astrologe. Tai tik septynių paskaitų kursas. Mano sritis visai kita. Šiuo metu mokausi numerologijos, astrologijos ir chirologijos. Bendram išsilavinimui.
Na, bendram, tai bendram - negi dabar ginčysiuos.
Matosi, kad išvadas darai į veidrodį pasižiūrėjus.
blink.gif Vaižgante, jokių kursų dabar nelankau. Nei bendram, nei atskiram išsilavinimui. Kol kas jaučiuosi įgijusi pakankamai daug kvalifikacijos, netgi dalinuosi ja su kitais. Taip kad tavo išvados, kaip ir dažnu atveju, neturi nieko bendro su faktais, iš kurių tas išvadas darai.
Labai rekomenduočiau tau kokius nors logikos kursus. Kažin, yra tokie? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 05 kovo 2010 - 16:15
Mititėja, ar paslaptingumas pasireškia tuo, kad viešai neįdedu Šulijos telefono? Juk nesu gavus jo leidimo. Tau pačiai reikėtų logikos pasimokyti. Jis skundėsi, kad kasdien gauna pora šimtų laiškučių su klausimu, kada sutiks savo tikrąją meilę. Todėl mums davė savo telefono numerį, jei ko nors norėtume paklausti.
Atsakyti