Įkraunama...
Įkraunama...

astrologas Naglis Šulija

QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 05, 16:20)
Mititėja, ar paslaptingumas pasireškia tuo, kad viešai neįdedu Šulijos telefono? Juk nesu gavus jo leidimo.
Kodėl viešai? Taigi gali až parašyt - juk siūlei duot jo kontaktus. Paslaptingumas pasireiškia tuo, kad siūlai sužinoti jo horoskopų kainą, siūlai išrinktosioms jo kontaktą, tuo tarpu visa tai yra laisvai prieinama vieša informacija. lotuliukas.gif Aš užtrukau kokias 10 minučių (bet tik todėl, kad dar ir pasiskaičiau šiek tiek). lotuliukas.gif

Tau pačiai reikėtų logikos pasimokyti. 
Suprantu, kad jeigu būtų tavo valia, tu mane į pirmą klasę nuvarytum. lotuliukas.gif O vėliau mokytum rašyti "medžiai buvo žali" vietoj "žali buvo medžiai". Suprantu, ir džiaugiuosi, kad jau nebesi pedagogė. mirksiukas.gif
O grįžtant prie logikos, tai mokiausi privalomą jos kursą aukštojoje. Kai būsi labai gera, atsiųsiu priedo prie diplomo skaną su puikiu įvertinimu. Tikiuosi senas tradicijas turinčių mokslo įstaigų išduodamais sertifikatais pasitiki? biggrin.gif

Jis skundėsi, kad kasdien gauna pora šimtų laiškučių su klausimu, kada sutiks savo tikrąją meilę. Todėl mums davė savo telefono numerį, jei ko nors norėtume paklausti.
Ir po tokių skundų, tu siūlai duoti jo telefoną 2-3 mergaitėm iš SM'o? bigsmile.gif doh.gif Tai kurioj vietoj tavo smegenai, Vaižgante?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 05 kovo 2010 - 16:32
QUOTE(mititėja @ 2010 03 05, 16:31)
Ir po tokių skundų, tu siūlai duoti jo telefoną 2-3 mergaitėm iš SM'o?  bigsmile.gif  doh.gif Tai kurioj vietoj tavo smegenai, Vaižgante?

Dėl paprastos priežasties- kad šioje temoje pagaliau būtų rašoma į temą. O ne apie logiką, kurios aukštojoje aš taip pat mokiausi ir turiu gerą įvertinimą. Matau, estafetę iš Rozmarino perėmei- seniai pastebėjau, kad tu esi tarsi šakalas iš "Mauglio", sekiojantis paskui tigrą...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 05, 16:42)
Dėl paprastos priežasties- kad šioje temoje pagaliau būtų rašoma į temą. O ne apie logiką, kurios aukštojoje aš taip pat mokiausi ir turiu gerą įvertinimą. Matau, estafetę iš Rozmarino perėmei- seniai pastebėjau, kad tu esi tarsi šakalas iš "Mauglio", sekiojantis paskui tigrą...
Blogai pastebėjai. lotuliukas.gif Aš esu katinas, kuris vaikšto pats sau vienas. lotuliukas.gif
Labai abejoju, ko tu ten mokeisi, Vaižgante, nes tavo atsakymas suformuluotas taip, tarsi atsakinėtum ne į klausimą, pateiktą citatoje. biggrin.gif
Atsakyti

Visi kontaktai yra

www.astroclub.lt
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 04, 20:53)
... temos sekimo atsisakysiu tuoj pat.

Nemanoma įeiti į šitą foruma - viską uzurpavusi viena persona. Kiek galima doh.gif
Po jos paspjaudymo labai užsimaniau Rozmarino horoskopo...

Atsakyti
QUOTE(LosAngeles @ 2010 08 14, 23:06)
Nemanoma įeiti į šitą foruma - viską uzurpavusi viena persona. Kiek galima doh.gif
Po jos paspjaudymo labai užsimaniau Rozmarino horoskopo...
Prašom įmesti nuorodą, kur dabar spjaudosi. Kažko užmečiau aš reikalus religinius ir ezoterinius, metas jau būtų prasimankštint biggrin.gif
Atsakyti
Gerai tave apibūdino, mititeja. Gali galvoti, ką nori, bet kokia prasmė kabinėtis prie vaižgantės, kai, be jos ir chiromantės, visas šitas forumo skyrius būtų nieko vertas. Ne tai, kad šiaip išsakytum savo nuomonę, bet dar ir bandai išjuokti žmogų.
Atsakyti
QUOTE(geltonkase_ @ 2010 08 17, 03:00)
Gerai tave apibūdino, mititeja. Gali galvoti, ką nori, bet kokia prasmė kabinėtis prie vaižgantės, kai, be jos ir chiromantės, visas šitas forumo skyrius būtų nieko vertas. Ne tai, kad šiaip išsakytum savo nuomonę, bet dar ir bandai išjuokti žmogų.
Taip, be Vaižgantės ir Chiromantės visas SM'as būtų nieko vertas, o taip pat - religija ir ezoterika Pasaulyje apskritai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 17 rugpjūčio 2010 - 08:27
QUOTE(mititėja @ 2010 08 17, 08:27)
Taip, be Vaižgantės ir Chiromantės visas SM'as būtų nieko vertas, o taip pat - religija ir ezoterika Pasaulyje apskritai.  4u.gif

Pavydi? Juk kas SM žino kažkokią mititėją? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 08 17, 13:47)
Pavydi? Juk kas SM žino kažkokią mititėją?  lotuliukas.gif
Taip, taip, tikrai tau labai pavydžiu. Visko - proto, grožio, pasisekimo asmeniniame gyvenime ir be abejo šlovės bei giminystės ryšių su dievais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 08 17, 13:08)
Taip, taip, tikrai tau labai pavydžiu. Visko - proto, grožio, pasisekimo asmeniniame gyvenime ir be abejo šlovės bei giminystės ryšių su dievais.  biggrin.gif

Na, tau ir Naglis Šulija niekuo nepadės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 08 17, 17:14)
Na, tau ir Naglis Šulija niekuo nepadės smile.gif
Vaižgante, kaip visada minties vingis toks sudėtingas, kad neturėdamas atitinkamų sertifikatų, tikrai nesuprasi. mirksiukas.gif
Atsakyti