Įkraunama...
Įkraunama...

astrologas Naglis Šulija

QUOTE(mititėja @ 2010 08 14, 23:28)
QUOTE(LosAngeles @ 2010 08 14, 22:06)

Nemanoma įeiti į šitą foruma - viską uzurpavusi viena persona. Kiek galima doh.gif

Prašom įmesti nuorodą, kur dabar spjaudosi. Kažko užmečiau aš reikalus religinius ir ezoterinius, metas jau būtų prasimankštint biggrin.gif

Prie ko čia mititėja...
Nuo Vaižgantės arogancijos bloga (švelniai pasakius) doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LosAngeles: 18 rugpjūčio 2010 - 11:23
QUOTE(LosAngeles @ 2010 08 18, 12:22)
Prie ko čia mititėja...
Nuo Vaižgantės arogancijos bloga (švelniai pasakius) doh.gif
LosAngeles, supratau, kad kalbi apie vaižgantę. biggrin.gif Ir manau ne aš viena.
O kad geltonkase_ ir vaižgantė nesuprato, tai čia jų problemos.
Atsakyti
Tai užveskit temą "Nekenčiu vaižgantės" ir spjaudykit. Kuo čia dėta tema apie Šuliją?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 08 18, 14:55)
Tai užveskit temą "Nekenčiu vaižgantės" ir spjaudykit. Kuo čia dėta tema apie Šuliją?
Lygiai tuo pačiu, kuo "dėta" tau panorus pasiaiškinti su rozmarinu apie tavo asmeninį horoskopą, kurio negavai tokio ypatingo, kokio tikėjaisi.
Būtų tau per daug garbės, jeigu kas nors jaustų tokius gilius (kad ir neigiamus) jausmus. O dar ir temą sukurtų... Nors gal atsiras norinčių.

Man gerai ir Šulijos temoje. Ar jis tave per kursus barė, kad jo temytę prišiukšlinai? g.gif
Atsakyti
Ei, moteriskes, numeskit gaza wub.gif
Man irgi idomu apie Nagli paklausti - kokius horoskopus jis sudarineja, kokios aplamai tu horoskopu yra rusys ir ar "gerus" ar "blogus" jisai daro g.gif kaina ju kaip ir maciau 200 Lt, pradine, be nuolaidu ir be derybu mirksiukas.gif ( o su PVM ???)
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2010 08 19, 16:41)
Ei, moteriskes, numeskit gaza  wub.gif
Man irgi idomu apie Nagli paklausti - kokius horoskopus jis sudarineja, kokios  aplamai tu horoskopu yra rusys ir ar "gerus" ar "blogus" jisai daro  g.gif kaina ju kaip ir maciau 200 Lt, pradine, be nuolaidu ir be derybu mirksiukas.gif  ( o su PVM ???)

O tu manai, kad Šulija užsiregsitravęs kaip PVM mokėtojas?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 20, 14:35)

Cia galima suzinoti. http://www.vmi.lt/lt/?itemId=1003740

Neuzsiregistraves.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 20, 14:35)
QUOTE(Azu @ 2010 08 20, 15:04)
Cia galima suzinoti. http://www.vmi.lt/lt/?itemId=1003740

Neuzsiregistraves.
Judvi šaunuolės. thumbup.gif drinks_cheers.gif Puiki temytė apie Šuliją. Tikiuosi, vaižgantė patenkinta?
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 08 20, 15:08)
Judvi šaunuolės.  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Puiki temytė apie Šuliją. Tikiuosi, vaižgantė patenkinta?

Nu aš labai stengiausi, kad dėmesys nukryptų į reikiamą personą, apie kurią tema, o ne į liaudžiai nusipelniusių herojų vardais pasivadinusias personas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 20 rugpjūčio 2010 - 14:20
QUOTE(Forget @ 2010 08 20, 15:17)
Nu aš labai stengiausi, kad dėmesys nukryptų į reikiamą personą, apie kurią tema, o ne į liaudžiai nusipelniusių herojų vardais pasivadinusias personas.
Tai tu čia iš pavydo taip darai. lotuliukas.gif
Atsakyti
o kodėl Šulija turėtų būti PVM mokėtojas lotuliukas.gif ? astrologai dirba pagal verslo liudijimus.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 08 20, 18:22)
o kodėl Šulija turėtų būti PVM mokėtojas lotuliukas.gif ? astrologai dirba pagal verslo liudijimus.

PVM mokėtojais registruojamasi ne pagal tai kokia forma vykdoma veikla , o pagal tai, ar pajamos is veiklos per 12 menesiu is eiles virsija 100 tukst Lt.
Astrologines paslaugos nera PVM neapmokestinama veikla, todel reiktu sekti pajamu dydi. PVz. jei jusu pajamos nuo praejusiu metu rugsejo iki siu metu rugpjucio sieke 100 tukst jus privalote kreiptis i VMI su prasymu registruotis PVM moketoju.
Atsakyti