Ir ką manot? Vakar tris kartus rėkiau langą atsidariusi

Nu nervai nelaiko

Prasidėjo nuo to, kad parvažiavusi į namus niekaip negalėjau į kiemą įvažiuot. Privažiavau gatve, rodau posūkį, o pasukt negaliu. Stovi mašina ant įvažiavimo. Įvažiavimas į daugiabučio kiemą siauras, vienai mašinai. Tame pačiame name vet. vaistinė. Tai ir vargas su klientais - visiems kažkodėl atrodo, kad geriausiai mašina palikt tiesiai ant įvažiavimo. Taigi, įvažiuot negaliu, o už manęs jau pypina mašiną, kad praleisčiau. Pasitraukt ir praleist nėra kaip. Ką gi, miestukas mūsų mažas, galvoju apvažiuosiu ratą ir bandysiu tą mašiną krapštyt lauk. Atvažiuoju iš naujo - blyn, jau kita stovi. Ir durniausiai, kad vairuotojas aišku vaistinėj, o už manęs aišku vėl mašina. Dar vienas ratas. Grįžtu - nu nesikeikus vėl kita mašina. Šį kartą mergina sėdi ir laikraštį skaito

Va čia tai mano tolerancija, kantrybė ir visi kiti teigiami bruožai baigėsi. Aš jai - klausyk blondine, tau gyvenamosios vietos deklaraciją parodyt? Pati varyk iš čia. Arba mentus kviečiu.
Perbalo nagloji, bet principai nugalėjo. Įvažiavo gilyn į kiemą, mane įleido ir vėl ant pravažiavimo pasistatė. Kas per žmonės???
Po to vienas diedukas prieš eismą važiuodamas vienpusiame mane norėjo išstūmt, pypina dar naglu veidu. Aš jam sakau - dėde, prieš eismą važiuojat. O jis man - eik nach...

Na, o trečią kartą vėl mergička sudalyvavo. Važiavo priekyje manęs ir staigiai ant stabdžių kalė. Sustojo vidury gatvės ir stovi. Aš ją apvažiuoju, o ji žiūriu - telefonu kalbasi. Sakau - gal nutiko kas? Gal sugedot? O ji man - Ne, juk važiuojant negalima telefonu kalbėt.
Nu ar ne kvaiša? Viduryje gatvės vadinasi galima

Va, kaip vakar buvo smagu. Po tokių bairių po to vakare bijojau į gatvę išvažiuot