Įkraunama...
Įkraunama...

Bijau....

Buvau sau griežtai pasižadėjusi - būsiu tolerantiška, supratinga, mandagi ir visokia kitokia teigiama vairuotoja.
Ir ką manot? Vakar tris kartus rėkiau langą atsidariusi blush2.gif
Nu nervai nelaiko doh.gif
Prasidėjo nuo to, kad parvažiavusi į namus niekaip negalėjau į kiemą įvažiuot. Privažiavau gatve, rodau posūkį, o pasukt negaliu. Stovi mašina ant įvažiavimo. Įvažiavimas į daugiabučio kiemą siauras, vienai mašinai. Tame pačiame name vet. vaistinė. Tai ir vargas su klientais - visiems kažkodėl atrodo, kad geriausiai mašina palikt tiesiai ant įvažiavimo. Taigi, įvažiuot negaliu, o už manęs jau pypina mašiną, kad praleisčiau. Pasitraukt ir praleist nėra kaip. Ką gi, miestukas mūsų mažas, galvoju apvažiuosiu ratą ir bandysiu tą mašiną krapštyt lauk. Atvažiuoju iš naujo - blyn, jau kita stovi. Ir durniausiai, kad vairuotojas aišku vaistinėj, o už manęs aišku vėl mašina. Dar vienas ratas. Grįžtu - nu nesikeikus vėl kita mašina. Šį kartą mergina sėdi ir laikraštį skaito doh.gif Papypinu. Ji iškiša galvą pro langą ir man sako - nematai, kad laukiu? Varyk iš čia, negalima į kiemą važiuot čia negyvenantiems.
Va čia tai mano tolerancija, kantrybė ir visi kiti teigiami bruožai baigėsi. Aš jai - klausyk blondine, tau gyvenamosios vietos deklaraciją parodyt? Pati varyk iš čia. Arba mentus kviečiu.
Perbalo nagloji, bet principai nugalėjo. Įvažiavo gilyn į kiemą, mane įleido ir vėl ant pravažiavimo pasistatė. Kas per žmonės???
Po to vienas diedukas prieš eismą važiuodamas vienpusiame mane norėjo išstūmt, pypina dar naglu veidu. Aš jam sakau - dėde, prieš eismą važiuojat. O jis man - eik nach... g.gif Mažumėlę supykau. Sustojau ir neleidau jam važiuot. Pamatė mentus atvažiuojančius ir staigiai atbuliniu išlėkė.
Na, o trečią kartą vėl mergička sudalyvavo. Važiavo priekyje manęs ir staigiai ant stabdžių kalė. Sustojo vidury gatvės ir stovi. Aš ją apvažiuoju, o ji žiūriu - telefonu kalbasi. Sakau - gal nutiko kas? Gal sugedot? O ji man - Ne, juk važiuojant negalima telefonu kalbėt.
Nu ar ne kvaiša? Viduryje gatvės vadinasi galima doh.gif
Va, kaip vakar buvo smagu. Po tokių bairių po to vakare bijojau į gatvę išvažiuot verysad.gif
Atsakyti
Joa, musu keliuose LT ryskiai truksta tolerancijos ir issiauklejimo...
Bijosiu vazinetis gatvemis su zenklu 70/90. Nes su tokiais apksritai mieste nesiskaito ...
Atsakyti
O as bijau DIDEEELIUUUUUUUUUUU masinu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zossyte @ 2008 06 05, 19:12)
O as bijau DIDEEELIUUUUUUUUUUU masinu doh.gif  doh.gif

as bijau is priekio atvaranciu furu ir autiku, kai vaziuoju uzmiestyje super siauru keliuku- atrodo kad tuoj mane taranuos blink.gif tai kai pamatau kad is priekio atvaro tai pati praktiskai iki 60 prisiletinu visada blush2.gif
Atsakyti
O aš bijojau su didele pati važiuot biggrin.gif Juk aiškinau vyrui, kad safranas man per didelė karvė, o į jo visureigį prie vairo niekada nesėsiu. Cha. Man dabar safranas visai ne didelis, o ir su tuo visureigiu važiavau. Ir dar noriu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 05, 07:41)
Na, o trečią kartą vėl mergička sudalyvavo. Važiavo priekyje manęs ir staigiai ant stabdžių kalė. Sustojo vidury gatvės ir stovi. Aš ją apvažiuoju, o ji žiūriu - telefonu kalbasi. Sakau - gal nutiko kas? Gal sugedot? O ji man - Ne, juk važiuojant negalima telefonu kalbėt.
Nu ar ne kvaiša? Viduryje gatvės vadinasi galima doh.gif

lotuliukas.gif Cia tai dar nieko,man pora tokiu atveju vidury sankryzos buvo,intensyvaus eismo gatvese blink.gif lotuliukas.gif Vnz.,blondem jei paskambina,tai jos kur esa ten ir kerta per stabdzius,skambutis svarbiau,nebera laiko net masinos i sona nuvairuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 06 06, 22:39)
lotuliukas.gif Cia tai dar nieko,man pora tokiu atveju vidury sankryzos buvo,intensyvaus eismo gatvese blink.gif  lotuliukas.gif Vnz.,blondem jei paskambina,tai jos kur esa ten ir kerta per stabdzius,skambutis svarbiau,nebera laiko net masinos i sona nuvairuot lotuliukas.gif

blink.gif Dievulėliau doh.gif To dar neteko matyt. Dažnokai matau tik, kad važiuoja taip, jog pradedu galvot, gal žmogui su širdim negerai, gal nėščiai kokia, bloga, o apvažiuojant pamatai - telefonu kalba ir beveik aplinkoj nebesiorentuoja doh.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos mergaites, as irgi su 70 ženkliuku, važinėju dažnai, nuo praeitų metų, bet baimės kalniukam niekaip neįveikiu,kai reikia kokį tikslą pasiekti kur reiks važiuot pro kalniukus..tai aš apgalvoju kokiu kitu keliu geriau nuvažiavus, kad nebūtų kalnų, nereiktų sustot įkalnej ir bijot pajudėt iš vietos...o jei nuriedėsiu atgal? unsure.gif o dar kai kokia fura gale stovi tai iš vis verysad.gif bijau ir tiek...kartais net koja ant sankabos pradeda drebėti unsure.gif nežinau kiek dar reiks to laiko bet pradedu įsivaryt kažkokia liguistą baimę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siuse @ 2008 06 09, 13:01)
4u.gif sveikos mergaites, as irgi su 70 ženkliuku, važinėju dažnai, nuo praeitų metų, bet baimės kalniukam niekaip neįveikiu,kai reikia kokį tikslą pasiekti kur reiks važiuot pro kalniukus..tai aš apgalvoju kokiu kitu keliu geriau nuvažiavus, kad nebūtų kalnų, nereiktų sustot įkalnej ir bijot pajudėt iš vietos...o jei nuriedėsiu atgal? unsure.gif o dar kai kokia fura gale stovi tai iš vis verysad.gif bijau ir tiek...kartais net koja ant sankabos pradeda drebėti unsure.gif nežinau kiek dar reiks to laiko bet pradedu įsivaryt kažkokia liguistą baimę verysad.gif

Susirask kokia estakadą arba kalniuką ir pasipraktikuok su rankiniu. Tikrai nieko sunkaus ir baisaus. Tik reikia sinchronizuoti veiksmus, o geriausiai išmoksi besipraktikuodama.
Atsakyti
[quote=siuse,2008 06 09, 13:01]

biggrin.gif tai fura nieko tokio - atsiremsi sau ir tiek...vat jei kokia mazesne masinyte, tai tada dar ir pasekmiu kokiu gali but unsure.gif

o del pacio vaziavimo blink.gif tai as pati bijau...jau ant dienu turesiu savo masiniuka, tai siokia tokia baime - kas ir kaip... unsure.gif nes teises jau keli metai turiu, o tokios didesnes vairavimo praktikos tai nelabai, tik epizodiniai pasivazinejimai is vienos gyvenvietes i kita....o reikes tai i miesta vazinet fear.gif
Atsakyti
Teises turiu nuo šių metų sausio 18 d., nuo to laiko dar nei karto nevairavau. Paskutinis kartas, kai regitroj laikiau biggrin.gif iš pat pradžių nebuvo ką vairuoti, dar ir dabar savo nuosavo automobilio neturiu. Bet kartais būna po kokio baliuko, kas nėra blaivus, prašo vairuoti ir vežti pilną mašiną žmonių. Viskas, man baisu, mašiną sudaužyti, o svarbiausia, būti atsakingai už tiek gyvybių.. unsure.gif Nežinau, kaip čia man bus su vairavimu, pamiršiu, prarasiu įgudžius verysad.gif
Atsakyti
As tai reguliariai karta du per savaite pasivazineju biggrin.gif Bet kiekviena karta stresas, o jei dar i kalniuka kur, tai isvis doh.gif Privaziuoji ir prisimeni "oj cia gi kalnas, kaip baisu" biggrin.gif Bet kol kas dar nieko... Manau, cia pagrindinis dalykas yra su sankaba susidraugauti ir zinoti kiek ja reikia atleisti, kad neriedetum... Po truputi mokausi biggrin.gif O gal kas zinot kur vilniuj kokia estakada ar kalniukas kur laisvai butu galima pazulinti?
Atsakyti