QUOTE(pikkolo @ 2008 05 27, 15:03)
Taigi, kad pas mus viešasis labai prastai organizuotas. Bet bilietėlių kainas pakelti nepamiršta

Nors po kiekvieno pakėlimo prarandama dalis važinėtojų. Nemasto sėdintys viršuj, oi kaip nemasto.
Kazin ar prarandama

Man praeita savaite du kartus autobusas suluzes buvo(atsikabino galinio tilto pagalves ir galiniai stabdziai "parejo") butent nuo perkrovimo,nelabai isivaizduoju kokiu budu jie ten visi sutilpo,gal mano busas guminis...

O geriau organizuoti ta transporta tai jau turbut neimanoma del gatviu bukles.
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2008 05 27, 09:05)
siandien vaziavoje lengvojoje keturiese - atsizvelgiant i tai kokio dydzio yra ta masina ir kokio dydzio autobusas - mes vieta isnaudojome efektyviau.
Lengvojoje-keturiese,autobuse piko metu-mazdaug du simtai
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2008 05 27, 09:05)
man vaika nuvezti i darzeli ir paciai nuvaziuoti i darba reikia triju transporto priemoniu - is kuriu vienas autobusas vaziuoja tris kartus i valanda, bet ir tai nei vienas nevaziuoja pro darzely - nuo stoteles dar neblogai lieka
Pasiulymai pasirinkti darzeli pagal gyvenama vieta nelabai igyvendinami, nes VLN yra vienas vienintelis logopedinis darzelis.
Yra daug zmoniu kuriu situacija panasi i tavo ir jie vazineja visuomeniniu transportu su "n" persedimu.Kai mano merginos buvo mazos viena is ju lanke alergologini darzeli,vaziuoti reikejo per visa miesta,iki stoteles du km peskom,kelione i abu galus trys valandos,per diena is viso sesios,masinos tada dar neturejom.Ir nieko,isgyvenom,uzaugom,kaip ir daugelis
O vazineti savo malonumui-tai juk cia nieko smerktino,as tai ir neslepiu,kad savo malonumui masina gainioju.Man transportas nekainuoja,bet su savo patogiau,greiciau ir maloniau,ir nieko cia baisaus