Įkraunama...
Įkraunama...

Bijau....

QUOTE(Juoko raketa @ 2010 03 03, 13:01)
Dėkui labai. Aš jau atlankiau privalomus važiavimus, nieko gero iš to, tiesiai vos vos pavažiuoju. Reikia pirkti papildomus ir labai dvejoju dėl tos savo baimės. Na, pailsėsiu šiek tiek, gal dar bandysiu. Dėkui už palaikymą.

Pasiimk ka nors is savu , kad pasedetu salia ax.gif pirmyn o koki stadiona, hipodroma, ar siaip kokia didele aikstele ir mokinkis, priprask prie masiniuko ir nugalesi ta baime 4u.gif
As taip pat bijojau ir nenorejau laikytis teisiu, bet buvau priversta, atsisakyti irgi negalejau. Siai dienai dekinga tam zmogui esu, nes vairuoju jau ilgai ir net negalejau kada pagalvoti kad man tai taip patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2010 03 03, 15:32)
Pasiimk ka nors is savu , kad pasedetu salia ax.gif  pirmyn o koki stadiona, hipodroma, ar siaip kokia didele aikstele ir mokinkis, priprask prie masiniuko ir nugalesi ta baime  4u.gif
As taip pat bijojau ir nenorejau laikytis teisiu, bet buvau priversta, atsisakyti irgi negalejau. Siai dienai dekinga tam zmogui esu, nes vairuoju jau ilgai ir net negalejau kada pagalvoti kad man tai taip patiks  4u.gif

Supranti, pas mane šeimoj nieks nevairuoja. Neturiu pas ką paprašyti pamokinama verysad.gif Ir mašiniuko neturim verysad.gif Va tame ir esmė. O instruktorius rėkadavo, kaip ant kokio šuns, visais keiksmais, durnindavo, vadindavo tortu prie vairo, kuris nieko nesugeba, ir, kad manęs net ir papildomų šimtas važiavimų neišgelbės. Paskutinę naktį prieš vairavimo pamoką nemiegojau, sėdėdama fotelyje durnų minčių prisimąsčiau, kad šakės... Net iki to, kad galą pasidarysiu, jeigu vairuot reiks. Aišku, po paskutinės pamokos jau dvi dienos praėjo, pirmą naktį, šią naktį, miegojau jau gerai, ir visokios mintys tokios dingo. Bet va kaip vėl prisiversti toliau mokintis? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 03 03, 16:38)
Bet va kaip vėl prisiversti toliau mokintis?  verysad.gif

Faktas, kad reikia tiesiog susirasti normalios psichikos instruktorių.
Atsakyti
[/quote]

pritariu drinks_cheers.gif galiu rekomenduot tikrai gera instruktoriu, nes man paciai buvo panasiai kaip tau, o dabar jo deka vairavimas yra malonumas. Jei esi vilniete rasyk i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 03 kovo 2010 - 16:16
[quote=Joa,2010 03 03, 17:16]
[/quote]

pritariu drinks_cheers.gif galiu rekomenduot tikrai gera instruktoriu, nes man paciai buvo panasiai kaip tau, o dabar jo deka vairavimas yra malonumas. Jei esi vilniete rasyk i AZ
[/quote]

Deja, nesu vilnietė. Gal jūs ir teisūs, reikia kito instruktoriaus, o tai šitas visais rusiškais keiksmais kalbėdavo. Reikia eit man vairuot, ašaros pilasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 03 03, 14:38)
O instruktorius rėkadavo, kaip ant kokio šuns, visais keiksmais, durnindavo, vadindavo tortu prie vairo,

Esi suaugęs žmogus ir turi teisę jam pasakyti, kad gali surasti kas ir nemokamai ant tavęs pašūkautų. Bet vairavimas baimėj ir įtampoj gero neduos. O kokios tos priežastys, kad "gyvenimas verčia"? Man tik po kelių metų stažo jau užeina pamažu noras sėst vairuot, irgi baimė didžiulė. Per prievartą nieks gerai nesigaus. Ir aš pati tuos kelis metus nesėdau dėl tos pačios baimės. Ir sorry, bet pasakiau nušaukit mane, aš nevairuosiu ir sveikatos negadinsiu. man 15 nuvažiavimas iki darbo vietos kainuodavo tiek streso, kad visą pusdienį būdavau sudirgus. nu nenormalu, ką?
Papildyta:
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 03 03, 16:29)
Deja, nesu vilnietė. Gal jūs ir teisūs, reikia kito instruktoriaus, o tai šitas visais rusiškais keiksmais kalbėdavo. Reikia eit man vairuot, ašaros pilasi  verysad.gif

Manasis tai nešūkaudavo, bet tokių frazių ramiu tonų pamėtydavo, kad norėjos kažkur giliai sulįst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 03 03, 17:34)
Esi suaugęs žmogus ir turi teisę jam pasakyti, kad gali surasti kas ir nemokamai ant tavęs pašūkautų. Bet vairavimas baimėj ir įtampoj gero neduos. O kokios tos priežastys, kad "gyvenimas verčia"? Man tik po kelių metų stažo jau užeina pamažu noras sėst vairuot, irgi baimė didžiulė. Per prievartą nieks gerai nesigaus. Ir aš pati tuos kelis metus nesėdau dėl tos pačios baimės. Ir sorry, bet pasakiau nušaukit mane, aš nevairuosiu ir sveikatos negadinsiu. man 15 nuvažiavimas iki darbo vietos kainuodavo tiek streso, kad visą pusdienį būdavau sudirgus. nu nenormalu, ką?
Papildyta:

Manasis tai nešūkaudavo, bet tokių frazių ramiu tonų pamėtydavo, kad norėjos kažkur giliai sulįst  biggrin.gif

Matai, neturiu darbo. Gavosi taip, kad keliose vietose atsakė darbą, nes neturiu teisių. Taip gaila buvo, nors nagus nusigraužk. Dėl teisių negauti darbo vietos. Va ir per prievartą nuėjau į vairavimo mokyklą, o vairuot niekada nenorėjau,vengiau kiek galėjau. O mano instruktorius rėkia tiesiog, o jeigu ir ramiai ką sako, tai sako taip: "nu tortas prie vairo esi, pz***c; šimto važiavimų neužteks". Ramiu tonu. Grįždavau į aikštelę, drebėdavo viskas, o kai vėl reikdavo eiti, isterinis verkimas apimdavo. Bet va, jeigu darbo vėl negausiu dėl nevairavimo, tai nežinau... Ir ką daryt... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 03 03, 16:45)
Matai, neturiu darbo. Gavosi taip, kad keliose vietose atsakė darbą, nes neturiu teisių. Taip gaila buvo, nors nagus nusigraužk. Dėl teisių negauti darbo vietos. Va ir per prievartą nuėjau į vairavimo mokyklą, o vairuot niekada nenorėjau,vengiau kiek galėjau. O mano instruktorius rėkia tiesiog, o jeigu ir ramiai ką sako, tai sako taip: "nu tortas prie vairo esi, pz***c; šimto važiavimų neužteks". Ramiu tonu. Grįždavau į aikštelę, drebėdavo viskas, o kai vėl reikdavo eiti, isterinis verkimas apimdavo. Bet va, jeigu darbo vėl negausiu dėl nevairavimo, tai nežinau... Ir ką daryt...  cray.gif

Pagal maaaano filosofiją.... darbo negavai ne todėl, kad neturėjai teisių, o todėl, kad tau nebuvo skirta biggrin.gif Nežinau, aš įvykių neforsuočiau, kai pati žinau, kiek tai kainuoja sveikatos. Visų pirma pasiskaityk čia rekomendacijų apie savo miesto instruktorius, tikrai yra normalių. O jei ir jis nepadės (bet, manau, padės), tuomet atidėk mokymąsi kuriam laikui. Ne dėl kitų, ne dėl darbo, o tik dėl savęs...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 03 03, 17:51)
Pagal maaaano filosofiją.... darbo negavai ne todėl, kad neturėjai teisių, o todėl, kad tau nebuvo skirta biggrin.gif Nežinau, aš įvykių neforsuočiau, kai pati žinau, kiek tai kainuoja sveikatos. Visų pirma pasiskaityk čia rekomendacijų apie savo miesto instruktorius, tikrai yra normalių. O jei ir jis nepadės (bet, manau, padės), tuomet atidėk mokymąsi kuriam laikui. Ne dėl kitų, ne dėl darbo, o tik dėl savęs...

Šiaip tai mano mintis persakei smile.gif Galvoju pati palaukti, apraminti savo nervus, sveikatą. O paskui ieškotis normalesnio instruktoriaus. Galbūt tai padės, jeigu nerėks ir nesikolios, nevadins visaip.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 03 03, 19:33)
Šiaip tai mano mintis persakei smile.gif Galvoju pati palaukti, apraminti savo nervus, sveikatą. O paskui ieškotis normalesnio instruktoriaus. Galbūt tai padės, jeigu nerėks ir nesikolios, nevadins visaip.

Beje, jei neleisi, kad ant tavęs rėktų, tai ir pats bjauriausias nerėks...
Man tai išvis keista, kad dar būna rėkiančių... Tu gi pinigus moki ne už kaukimą jiems smile.gif parodyk nagus nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelėniukas @ 2010 03 03, 18:43)
Beje, jei neleisi, kad ant tavęs rėktų, tai ir pats bjauriausias nerėks...
Man tai išvis keista, kad dar būna rėkiančių... Tu gi pinigus moki ne už kaukimą jiems smile.gif parodyk nagus  nail.gif

Kad esu labai ramus žmogus. Geriau prakenčiu rėkimus va tokius, negu priekaištauju. Pratyliu ir tiek. Nemoku nagų rodyt.
nail.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 03 03, 20:31)
Kad esu labai ramus žmogus. Geriau prakenčiu rėkimus va tokius, negu priekaištauju. Pratyliu ir tiek. Nemoku nagų rodyt.
nail.gif  verysad.gif

Man tai labai patiko kažkur internete vienos moteriškės aprašytas instruktoriaus auklėjimo būdas - vos jam užkaukus reik dėt per stabdžius (ypač gerai judrioj gatvėj) ir paaiškint, kad taip darysi kiekvienąkart, kai jis rėks biggrin.gif

Aš būčiau taip ir darius, tik kad mano nekaukiantis buvo bigsmile.gif
Atsakyti