QUOTE(Juoko raketa @ 2010 03 10, 09:33)
Gal. Bet mano tėtis per 40 vairavimo metų baimės ir neapykantos vairavimui nenugalėjo. Ir metė vairuot, jau irgi senokai. Nes kai jau degančiu reikalu reikdavo, tai nemigo naktis, visas isterinis sėsdavo už vairo. Ir man tas pats. Gal gi perduodama
Gal perduodama,bet nepaveldima manau.Tiesiog tu visa gyvenima matei kaip teciui yra,gal todel ir tau taip,nes nezinai kitokio varianto,pvz.,kad vairuoti gali buti idomu ir malonu.Tau tiesiog reikia susirasti zmogu (instruktoriu),kuris sugebetu parodyti,kad gali buti ir kitaip,padetu tau susitvarkyti su baimemis.Beje,pradet mokytis tau reiketu aiksteleje(sustot,pajudet,gyvatele aplink figuras ir pan.),ir jau kai nebebijosi masinos-tik tada i miesta.
Yra dar vienas budas-atsisedi ir labai gerai pagalvoji-ar labiau nori ir reikia,ar labiau bijai.Ir jei nors trupuciuka trupuciuka noras virsija baime-tada tik pirmyn,tau pavyks,tikrai.Tik nenuleisk ranku,lengva tikrai nebus,bet jei uzsispirsi-pasieksi savo
As,beje,visa gyvenima galvojau kad cia ne man,kad klaikiai bijau gatviu,masinu ir pan.,greicio,ir net negalvojau teisiu laikytis.Paskui nusipirkau dvirati ir ismokau juo vaziuoti,tris metus atpylinau gatvemis dviraciu,nustojau bijoti masinu,pradejau susigaudyti kas gatvese vyksta,be to,pajutau vaziavimo malonuma,o tada jau ir pagalvojau,kad gal ir masinos reiketu (o ir galimybe atsirado)

dviratis jau ketvirtus metus stovi vargsas apdulkejes rusyje