Įkraunama...
Įkraunama...

Bijau....

QUOTE(Pelėniukas @ 2010 03 03, 19:47)
Man tai labai patiko kažkur internete vienos moteriškės aprašytas instruktoriaus auklėjimo būdas - vos jam užkaukus reik dėt per stabdžius (ypač gerai judrioj gatvėj) ir paaiškint, kad taip darysi kiekvienąkart, kai jis rėks  biggrin.gif

Aš būčiau taip ir darius, tik kad mano nekaukiantis buvo  bigsmile.gif

Savo pirmajam (kuris nieko doro manes neismoke),kai per daug isibambejo karta esu pasakiusi kad jei dar bambes-tikrai kur nors ivaziuosiu ax.gif Tylejo iki pat pamokos galo lotuliukas.gif O kaukianti turejau kai ant buso mokiausi,bet jau nejaudino tie kaukimai,kartais abu smagiai "apsikaukdavom" lotuliukas.gif

Juoko raketa,stiprybes tau,nemesk sito reikalo,iveiksi baime.Gaila,kad esi ne vilniete,galeciau gera instruktoriu parekomenduot,mane kazkada is tokios pat situacijos iskapste cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 03 kovo 2010 - 19:13
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 03 03, 19:31)
Kad esu labai ramus žmogus. Geriau prakenčiu rėkimus va tokius, negu priekaištauju. Pratyliu ir tiek. Nemoku nagų rodyt.
nail.gif  verysad.gif

Kokiam čia mieste yra tokiu nesveiku instruktoriu,parašyk kad visi žinotu,kad pas ji nepakliutu o vairavimo nemesk jokiu budu nes tu neišmokai tik del to kad bijojai instruktoriaus,taip kad surask normalu ir pamatysi kaip viskas prades sektis 4u.gif 4u.gif SEKMES 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2010 03 03, 20:25)
Kokiam čia mieste yra tokiu nesveiku instruktoriu,parašyk kad visi žinotu,kad pas ji nepakliutu o vairavimo nemesk jokiu budu nes tu neišmokai tik del to kad bijojai instruktoriaus,taip kad surask normalu ir pamatysi kaip viskas prades sektis 4u.gif  4u.gif SEKMES 4u.gif  4u.gif

Kaune čia, auto ABC mokykloje. Siaubingai grubus, durnina, rėkia penkiaaukščiais keiksmažodžiais, pastoviai sako, kad už kiekvieno kampo užsimušiu ir ką nors užmušiu - vyrą, ir visas kitas gimines. Jei per tą kaukimą ir durninimą nesugebi ir išmokti nieko, nors ir aiškina kažką. Sesuo žada kažkokį instruktorių parekomenduoti, vyras jos mokėsi pas jį, ir ji pati, sako, neblogas. Tai reiks pailsėti ir vėl bandyt. Dėkui už palaikymą. smile.gif
Atsakyti
tikra tiesa,kad blogi instruktoriai netik ,kAD nieko neismoko,bet dar ir kompleksa ivaro,bei vairavimo baime.tiesiog pats instruktorius turi kazkiek optimistiskai nuteikt tave.as pas panasu mokiausi,tai per privalomas pamokas ziniu gavau nuli.ne,jis ne tai kad rekdavo,bet tyliai burnodavo,pasityciodavo.tai zinai,pradejau galvot,kad esu pati didziausia ziople pasaulyje,ir kad niekad niekad neismoksiu,o ir noras vairuoti dingo.papildomus ejau jau pas kita instruktoriu,viskas ejosi gerai,sugebejo viska ramiai paaiskinti,pamenu,jei kazka blogai gatvej padarydavau,tai liepdavo sustot kelkrasti,ir viska ramiai aiskindavo,netgi schemas visokias braizydavo ant lapo kad butu aiskiau kaip kokioj situacijoj elgtis.Taippat ir anekdota koki papasakodavo,kad atsipalaiduociau truputi. Bet siaip tai visi tie kursai ir egzaminai laaabai istampe nervus ir kad ir gavau teises noro vairuot didelio neturiu,tiesiog dar negaliu pamirst viso to kosmaro.o anksciau kai dar nelankiau kursu rodes didziausia mano svajone buvo vairuoti masina.
Atsakyti
Sakoma: Bijai vilko, neik i miska....
Jei tokia didele baime..... g.gif Tokiu vairuotoju geriau kuo maziau butu kelyje, neisizeisk, tikiuosi tu bijai, nes instruktorius " ne koks" sutinku daug priklauso nuo mokytojo. Taciau, vistiek tikiu, kad vairuotojais gimstama, o ne tampama.
Patarimas: Nesesk uz vairo su mintimis, (gal pati uzsimusiu, kita numusiu) atsipalaiduok, senutes vairuoja, ne jau as nesugebesiu, juk masina valdai tu.
Ji be taves nevaziuoja, jei tik noro bus ismoksi 4u.gif SEKMES mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*YSL* @ 2010 03 04, 21:28)
Jei tokia didele baime.....  g.gif  Tokiu vairuotoju geriau kuo maziau butu kelyje, neisizeisk, tikiuosi tu bijai, nes instruktorius " ne koks" sutinku daug priklauso nuo mokytojo. Taciau, vistiek tikiu, kad vairuotojais gimstama, o ne tampama.
Patarimas: Nesesk uz vairo su mintimis, (gal pati uzsimusiu, kita numusiu) atsipalaiduok, senutes vairuoja, ne jau as nesugebesiu, juk masina valdai tu.
Ji be taves nevaziuoja, jei tik noro bus ismoksi  4u.gif  SEKMES  mirksiukas.gif

Neįsižeidžiau. Suprantu viską. Žinai, mano tėvas kažkada vairavo ir metė, nors pravairavo bene 40 metų, bet sėdavo už vairo tik iš labai didelio reikalo, nes tiesiog nekentė ir bijojo vairavimo. Net galvoju, gal paveldėjau. Todėl ir aš tikiu, kad vairuotoju gimstama, bet būna atvejų, kai gyvenimas verčia. Aš sakau, gal su nauju instruktorium pravažiuosiu kartą, matysiu, kad vis tiek iki numirimo bijau, kad net paralyžuoja iš tos baimės, tai ir "rauksiu" tada tą reikalą. Vadinasi, bus ne man vairavimas. verysad.gif Nes ir aš manau, kad tokių panikierių gatvėje nereikia, nes baimė paralyžuoja reakciją, gali tapti baisios avarijos priežastimi. Bet ačiū už palaikymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko raketa: 05 kovo 2010 - 08:51
manau nieko nera neismokstamo 4u.gif O savo baimes irgi galima nugaleti labai labai norint tik reik daug pastangu 4u.gif
Kazkodel manau, kad jei atidesi kaip pati sakai pailseti, daugiau nebeprisiruosi niekada, vis atideliosi ir atideliosi .
Bet jei tau tikrai taip sunku ir paniska baime, gal ir nereikia vairuoti 4u.gif Gi daug zmoniu nevairuojanciu mirksiukas.gif
Instruktoriu gali bet koki pasiimti tik pinigus mokek ir normaliai jis tave ismokins bigsmile.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2010 03 05, 10:57)
manau nieko nera neismokstamo  4u.gif O savo baimes irgi galima nugaleti labai labai norint tik reik daug pastangu  4u.gif
Kazkodel manau, kad jei atidesi kaip pati sakai pailseti, daugiau nebeprisiruosi niekada, vis atideliosi ir atideliosi .
Bet jei tau tikrai taip sunku ir paniska baime, gal ir nereikia vairuoti  4u.gif Gi daug zmoniu nevairuojanciu  mirksiukas.gif
Instruktoriu gali bet koki pasiimti tik pinigus mokek ir normaliai jis tave ismokins  bigsmile.gif

Sekmes  4u.gif

Dėkui. Matysim, kaip ten bus. O pailsėti reikia, nes magistrinį rašau, dabar jam atsidėsiu. O paskui matysiu.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 03 05, 09:50)
Neįsižeidžiau. Suprantu viską. Žinai, mano tėvas kažkada vairavo ir metė, nors pravairavo bene 40 metų, bet sėdavo už vairo tik iš labai didelio reikalo, nes tiesiog nekentė ir bijojo vairavimo. Net galvoju, gal paveldėjau. Todėl ir aš tikiu, kad vairuotoju gimstama, bet būna atvejų, kai gyvenimas verčia. Aš sakau, gal su nauju instruktorium pravažiuosiu kartą, matysiu, kad vis tiek iki numirimo bijau, kad net paralyžuoja iš tos baimės, tai ir "rauksiu" tada tą reikalą. Vadinasi, bus ne man vairavimas.  verysad.gif Nes ir aš manau, kad tokių panikierių gatvėje nereikia, nes baimė paralyžuoja reakciją, gali tapti baisios avarijos priežastimi. Bet ačiū už palaikymą.

TIKRAI GALI BUTI PAVELDIMA....tik netaikyk to sau, manau busi gera vairuotoja tik instruktoriaus kito reikia, pranesk kaip sekesi. Labai lauksiu.
Jei laikysies eismo taisykliu, neskubesi, bet ir per letai nereikia. Viska darysi is anskto, viskas bus gerai. Pamatysi thumbup.gif Jei kils klausimu rasyk i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*YSL* @ 2010 03 04, 20:28)
Jei tokia didele baime.....  g.gif  Tokiu vairuotoju geriau kuo maziau butu kelyje, neisizeisk, tikiuosi tu bijai, nes instruktorius " ne koks" sutinku daug priklauso nuo mokytojo. Taciau, vistiek tikiu, kad vairuotojais gimstama, o ne tampama.
Ji be taves nevaziuoja, jei tik noro bus ismoksi  4u.gif  SEKMES  mirksiukas.gif

as irgi ziauriai bijau, bet neprievartauju saves, nors mb vis zirzia kad eiciau laikyt teisiu doh.gif jam vairuot tas pats kas valgyt, nesupranta kaip man gali buti kitaip biggrin.gif as mintyse zinau kada reikia sukti, kada pradet stabdyt(negaliu su sese vazinet nes ji staigiai gazuoja ir velai stabdo doh.gif ), bet kai atsisedu prie vairo-konec sviazi doh.gif isdulka viskas is galvos, nezinau uz kur griebt ir kur ziuret doh.gif anksciau ir masina uzkurt stresas buvo, net pastoviai pamirsdavau pavara isjungt doh.gif is bedos galeciau pavaziuot jei nelaime kokia butu, bet kad savo noru eit mokytis-turetu man labai gerai sumoket, nes labai branginu savo psichine sveikata.
Atsakyti
Nu bet kokiu debilu instruktoriu buna... doh.gif . As niekada nebijojau vairuot, nei pirma karta, nei simtaji... Bet po poros avariju ( ne mano kalte)... nepasakysiu, kad bijau, bet esu laaabai atsargi, net vaziuodama pagrindine gatve ar per zalia sviesa pristabdau ir apsidairau... Nu kokie isterikai vairuotojai pasidare... doh.gif Ypac jei masina geresne - nera tada nei tasykliu, nei zenklu, nei sviesoforo sviesu...
Dziugu pastebeti, kad ir draugisku vairuotoju nemazai - praleidzia, uzleidzia, vieno dzipuko vairuotojas net gi "primirksejo" man ( oi kol supratau ko jis nori mirksedamas biggrin.gif ), kad tamsoj be sviesu vaziuoju ( o as nervavaus, kad nieko nesimato bigsmile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 03 06, 21:49)
as irgi ziauriai bijau, bet neprievartauju saves, nors mb vis zirzia kad eiciau laikyt teisiu doh.gif jam vairuot tas pats kas valgyt, nesupranta kaip man gali buti kitaip biggrin.gif as mintyse zinau kada reikia sukti, kada pradet stabdyt(negaliu su sese vazinet nes ji staigiai gazuoja ir velai stabdo doh.gif ), bet kai atsisedu prie vairo-konec sviazi doh.gif isdulka viskas is galvos, nezinau uz kur griebt ir kur ziuret doh.gif anksciau ir masina uzkurt stresas buvo, net pastoviai pamirsdavau pavara isjungt doh.gif is bedos galeciau pavaziuot jei nelaime kokia butu, bet kad savo noru eit mokytis-turetu man labai gerai sumoket, nes labai branginu savo psichine sveikata.

Va va, ir man tas pats. Būtent "konec sviazi", ir užvesti stresas. O kai rėkt pradėdavo, pvz. gaila eterį ir jūsų ausytes teršt, sakyt: "bl.... pz...c, visai kaip tortas esi", tai viskas, nieko nežinau, nematau, nemoku. Todėl ir dabar galvoju vis dar, ar verta tęsti ir su kitu žmogum, nes gaila savo psichinės sveikatos. Ir magistrinį dar rašau. Tai ir taip įtampa.
Atsakyti