Siaip vairuot nebijau, pradzioj gal bijojau bet jau beveik 2 metai tai baimes del savo vairavimo neliko, bet liko baime del kitu vairavimo. As uz savo veiksmus atsakau, bet kitu vairuotoju ne. Nes per si laiko kol vairuoju tiek avariniu situaciju sukele man kiti vairuotojai, tai vienas i sona vos neipyle, nes nepaziurejo per desini peti, tai kitas posuki ziede rodo ir neisvaziuoja, tai kerta linijas, lenkia is desines ir dar n tokiu situaciju. Ziauru, nesuprantu kaip tokie "vairuotojai" isvis gavo teises

QUOTE(S@lsa @ 2011 03 07, 19:07)
Siaip vairuot nebijau, pradzioj gal bijojau bet jau beveik 2 metai tai baimes del savo vairavimo neliko, bet liko baime del kitu vairavimo. As uz savo veiksmus atsakau, bet kitu vairuotoju ne. Nes per si laiko kol vairuoju tiek avariniu situaciju sukele man kiti vairuotojai, tai vienas i sona vos neipyle, nes nepaziurejo per desini peti, tai kitas posuki ziede rodo ir neisvaziuoja, tai kerta linijas, lenkia is desines ir dar n tokiu situaciju. Ziauru, nesuprantu kaip tokie "vairuotojai" isvis gavo teises 

Zinai, nes visi galvoja, kad tik jie yra geriausi vairuotojau, o kiti "grybus pjauna" ir sudaro kamscius!! jei visi gerai vairuotu tai jokiu avariju nebutu
Man atrodo, kad jei žmogus bijo ir nemėgsta vairuoti, geriau jau savęs neprievartautų ir automobilio nevairuotų.
Sian po ilgo laiko tarpo atsisedau uz vairo. Oi, pradziai buvo baisoka, bet po to pripratau ir buvo jau lengviau... Ryt ir vaziuosiu, reikia pratintis.

pradejau "vazineti", nors teises turiu gal 10metu.
kazko baisiai bijau "sustriaku" kurie pamate "atsargiai vaziuojancia"
...puola uzkisineti, signalizuoti
Tada kyla noras isisgyti dzipa ir biski pervaziuoti
kazko baisiai bijau "sustriaku" kurie pamate "atsargiai vaziuojancia"

Tada kyla noras isisgyti dzipa ir biski pervaziuoti

As irgi truputuka bijau
Neseniai islaikiau teises ir dar zioplai ir letai vairuoju
Bet juk patirties reikia kad ismokciau, nelendu i intensyvu eisma. Ismoksiu, negi dabar peskom vaiksciosiu sitiek pinigu isleidus teisiu laikymui.

man ant saves net pikta, jau koks menuo masina nupirkta stovi, o as su autobusu vaziuoju
atrodo sesciau ir nuvaziuociau, bet kazkokia baime apsikvailinti
dar neipratau, kai kartu MB vaziuoja, tai kaip sustoju, taip ir gesta masina

QUOTE(cvetocik @ 2011 03 14, 23:01)
man ant saves net pikta, jau koks menuo masina nupirkta stovi, o as su autobusu vaziuoju

pabandyk vaziuot be SB

QUOTE(cvetocik @ 2011 03 14, 22:01)
apsikvailinti nebijok, bet kad pajaustum masina pavazinek, kai eismas ne toks intensyvus - pradeti nuo rytinio piko rizikinga. As gesti prie kiekvienos sankryzos nustojau po dvieju savaiciu savarankisko vazinejimo. Viskas ateina su laiku, patirtis irgi 

ne jums vienai budinga baime
as irgi vaziuoju, kai beveik nera jokio eismo intensyvumo

QUOTE(sapniukass @ 2011 03 15, 11:00)
ne jums vienai budinga baime
as irgi vaziuoju, kai beveik nera jokio eismo intensyvumo 
baime yra geras dalykas, nes daugiausiai avariju padaroma po dveju metu vairavimo, kai atrodo, kad jau "jura iki keliu" 

man sake, kad ismoksiu vairuoti, kai nuvaziuosiu savo pirmus 10 tukstanciu kilometru. Tas pasakymas nepasiteisino, nes ilga laika vengiau vairavimo bent kiek sudetingesnemis salygomis - rukas, tamsu, lyja ar puga

va ka tik suvazinejau iki darzelio ir namo, pastebejau, kad vaziuojant nera kada bijot, tik stebi situacija ir galvoji ka daryt
vienai kazkaip geriau einasi susikaupti, net parvaziuojant dukrai pasakiau, kad tyletu ir nieko man nesakytu, neblaskytu demesio