Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

man siandien liudna,nors nieko blogo ir neivyke, tiesiog sedziu forume, rasineju skaitineju, ir pradedu neliudet.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ieevva @ 2008 02 22, 20:10)
man siandien liudna,nors nieko blogo ir  neivyke, tiesiog sedziu forume, rasineju skaitineju, ir pradedu neliudet.. blush2.gif

man ir siandien nerealiai liudna..tai siunciusiuos superini filma angelu miestas ir eisiu paliudet prie jo. o siaip megstu uzsideti muzika,kuriai jauciu didelius sentimentu ir tiesiog leidziu sau paliudet, nes kita diena buna lengviau..
Atsakyti
turbut verkiu... verysad.gif
Atsakyti
Verkiu, piesiu, siuvineju ar panasiai, kad tik atsikratyti liudesio... verysad.gif
Atsakyti
Užsileidžiu mėgstamą cd ar filmą užsidedu ir mėgaujuosi tuo jausmu wub.gif Kartais reikia ir paliūdėti, kad pradėtum matyti pasaulį kitomis spalvomis.
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2008 02 23, 17:34)
Užsileidžiu mėgstamą cd ar filmą užsidedu ir mėgaujuosi tuo jausmu  wub.gif  Kartais reikia ir paliūdėti, kad pradėtum matyti pasaulį kitomis spalvomis.

drinks_cheers.gif Net nusijuokiau pati sau garsiai perskaiciusi - norejau parasyti lygiai ta pati. Va, ir pralinksmejau jau biggrin.gif . O siaip dar labai gera terapija nuo liudesio - kazkokio megiamo patiekalo gaminimas (ypac saldumynu) arba, jei yra galimybe, ejimas apsipirkti (kad ir kokio mielo niekucio isigyjimas labai pakelia nuotaika) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 02 23, 19:50)
drinks_cheers.gif Net nusijuokiau pati sau garsiai perskaiciusi - norejau parasyti lygiai ta pati. Va, ir pralinksmejau jau biggrin.gif . O siaip dar labai gera terapija nuo liudesio - kazkokio megiamo patiekalo gaminimas (ypac saldumynu) arba, jei yra galimybe, ejimas apsipirkti (kad ir kokio mielo niekucio isigyjimas labai pakelia nuotaika) mirksiukas.gif

Apsipirkimui aš turiu turėti nuotaiką wink.gif O saldumynai liūdint išties gera terapija biggrin.gif
Atsakyti
Kartais verkiu, kartais pradedu tvarkytis, kad issijudinciau, kartais su kuo nors pabendrauju 4u.gif kad ir SM
Atsakyti
siaip visaip bandau save pradziuginti,prablaskyti,taciau siandien as liudziu.ir nieko net neiseina sugalvot,kad tai pasikeistu.nebent rytojui kazkokiu malonumu,o sivakar liudna ir tiek...o asaros truputi atpalaiduoja...
Atsakyti
o as verkiu verkiu visa diena ir taip norisi su kuo nors pakalbeti, bet ir kartu nesinori savo liudesiu kitus uzkrest ir kodel kartais taip buna sunku kad norisi kaukti lyg vilkui per menesiena
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2008 02 24, 20:16)
siaip visaip bandau save pradziuginti,prablaskyti,taciau siandien as liudziu.ir nieko net neiseina sugalvot,kad tai pasikeistu.nebent rytojui kazkokiu malonumu,o sivakar liudna ir tiek...o asaros truputi atpalaiduoja...

Bet kartais asaros nugramzdina i dar didesni liudesi kaip i kokia pelke, is kur labai sunku isbristi. Bent jau man taip buna. Bet is kitos puses, jei buna labai blogai ir neissiverki, buni apatiskas kaip zombis doh.gif Pavargstama nuo to liudesio ir blogos nuotaikos. Apsipirkimas nepadeda, nes tam irgi butina tam tikra nuotaika. Skaniai valgyti pagaminti taip pat reikia buti geros nuotaikos, nes kitaip s. gaunasi. As tada svajoju, kokio noreciau gyvenimo ateity, kokio naujo rankinuko noreciau, i kokius nematytus krastus noreciau nukeliauti ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
spesRuta, bet tam ir yra SM, kad galetum issipasakoti... 4u.gif

Neliudek 4u.gif
Atsakyti