velnias siandien ir vel man velnishkai liudna, nors nenoriu niekam to parodyti, bet ta kauke su sypsena per sunku darosi nesioti..nesuprantu kas darosi, kazkokia pajautrejus jauciuos, graudinuosi ant kiekvieno kampo ir nebeina nustumti to liudenio, negi taip visi suskystam kai isimylim, nelaimingai isimylim..
kai man liūdna be priežasties, aš stengiuosi kažkaip prasiblaškyti (išeiti pasivaikščioti į miestą,pažiūrėti filmą,nusipirkti ką nors skanaus/gražaus) arba tiesiog pasimėgauti liūdesiu, pagalvoti apie gyvenimą, apie tai kas vyksta aplink. liūdesys dažniausia įtakotas kažkokių įvykių, kad ir smulkmenų. atrodo,kad liūdesys susijęs su pykčiu ir nusivylimu. tuomet aš bandau ieškoti priežasčių, bet čia po to, kai gerai išsižliumbiu ir išgeriu taurę vyno atsipalaidavimui.
neliudėkit. juk iš esmės gyvenimas gražus. ir viskas praeina...
neliudėkit. juk iš esmės gyvenimas gražus. ir viskas praeina...
Kai lūdna- liūdžiu...liūdesys yra neišvengiamas, ir privalomas. Ji reikia tiesiog išgyventi. Tik per liūdesį matuojama laimė...
Kai buna liudna tiesiog liudziu arba verkiu
.
QUOTE(dije @ 2008 02 27, 00:05)
Kai lūdna- liūdžiu...liūdesys yra neišvengiamas, ir privalomas. Ji reikia tiesiog išgyventi. Tik per liūdesį matuojama laimė...
Gražiai ir teisingai pasakyta
Papildyta:
QUOTE(undi @ 2008 02 26, 14:19)
velnias siandien ir vel man velnishkai liudna, nors nenoriu niekam to parodyti, bet ta kauke su sypsena per sunku darosi nesioti..nesuprantu kas darosi, kazkokia pajautrejus jauciuos, graudinuosi ant kiekvieno kampo ir nebeina nustumti to liudenio, negi taip visi suskystam kai isimylim, nelaimingai isimylim.. 
Suprantama, kai įsimylima nelaimingai, -liūdi visi
Kai būna labai liūdna verkiu. Tada taip gera pasidaro.
Esu skaičiusi, kad verkimas su ašaromis veikia kaip vaistai. Bet verkti negalima ilgiau kaip 5 minutes, tada pats verkimas jau nebe "apvalo", o daro žalą.
Esu skaičiusi, kad verkimas su ašaromis veikia kaip vaistai. Bet verkti negalima ilgiau kaip 5 minutes, tada pats verkimas jau nebe "apvalo", o daro žalą.
Issivardu karsto sokolado ir smaliziauju.....
QUOTE(undi @ 2008 02 26, 14:19)
Taip jau buna..Man irgi siandien del to taip liudna, kad net norisi verkti...Bet kazkaip asaru nera...
QUOTE(dije @ 2008 02 27, 01:05)
tikra tiesa
kai liūdna , tikrai labai šlykščiai liūdžiu, tik beveik niekada neverkiu, nes jei imsiu verkti būna dar blogiau. Patinka važiuoti kur nors tada sėdžiu patogiai užsileidžiu kokias liūrines dainas ir važiuoju kur nors, po to apsisuku ir vėl važiuoju, taigi pasivažinėju ir einu namo.
Prisigeriu