o man norisi buti vienai... kartais issiverkiu...
paskutini karta,kai buvo liudna,issikepiau torta
labai palengvejo
tik pilvas nepalengvejo
Kai liūdna nueinu į kokį labai mergaitišką filmą, kokią kostiuminę istorinę dramą
Viena
Jei liūdesys apima vasarą imu kokią knygą ir einu jos skaityti į kokį parką.
QUOTE(Elldija @ 2008 03 10, 13:57)
Kai liūdna nueinu į kokį labai mergaitišką filmą, kokią kostiuminę istorinę dramą
Viena
as tai turbut ir kai liudna atsisedu prie kompo. bendraudama jauciu palengvejima...
QUOTE(Staiga @ 2008 04 12, 21:59)
valgau saldumynus
Klausau muzikos arba ziuriu kokia sena gera komedija
kartai dar gelbsti nauji pirkiniai
kartai dar gelbsti nauji pirkiniai
Anksčiau stengdavausi dėti visas pastangas: ką nors įdaomaus veikti, aktyviai ieškoti būtų pralinksmėti, bet išeidavo šnipštas. Paskui atradau veiksmingą (bent jau man) būdą: kiek įmanoma labiau atsipalaiduoju, stengiuosi išvyt visas mintis. Po truputi iš vidaus darosi šviesu, gera
Net nebandau kovot su liūdesiu, manau, jei jis atėjo, vadinasi, man to išties reikia ir būtent šiuo metu. Iš patirties galiu pasakyt, kad NEVOVOJANT liūdesys pasitraukia ir gana greitai. matyt, jam neįdomu pasilikt pas jam nesipriešinančią asmenybę
Einu prie pc, skaitau knygas (ir taip pamirštu kuriam laikui rūpesčius),
klausausi muzikos, liūdnos ir linksmos (priklausomai nuo nuliūdimo tipo
),
bendrauju su kuo nors, rašau eilėraščius (tada daug geriau rašosi ir taip bent panaudoji liūdnumo akimirkas
)
jei būna tikrai blogai, pasiruošiu vonią, prisipilu visokių aromatinių aliejų, vonios putų ir gulių porą valandų.
Einu pasivaikšioti viena, tada būna laiko viskam apmąstyti; valgau šokoladą.
; geriu daug karštos arbatos; Išgeriu vaistų nuo streso; piešiu; bandau atsipalaiduoti, klausausi kaip plaka širdis ir taip nusiraminu; kartoju sau, kad viskas, visi įvykiai, jausmai, mintys tėra išbandymai, kuriuos turiu įveikti arba su jais susidraugauti.
; išsiverkiu;
Arba tyčia sau pasakoju kaip man blogai, viską išpučiu, išgražinu kol pati suvokiu kaip viskas juokingai skamba, nusispjaunu ir imu mastyti pozityviau.
Kartais padeda.
klausausi muzikos, liūdnos ir linksmos (priklausomai nuo nuliūdimo tipo
bendrauju su kuo nors, rašau eilėraščius (tada daug geriau rašosi ir taip bent panaudoji liūdnumo akimirkas
jei būna tikrai blogai, pasiruošiu vonią, prisipilu visokių aromatinių aliejų, vonios putų ir gulių porą valandų.
Einu pasivaikšioti viena, tada būna laiko viskam apmąstyti; valgau šokoladą.
Arba tyčia sau pasakoju kaip man blogai, viską išpučiu, išgražinu kol pati suvokiu kaip viskas juokingai skamba, nusispjaunu ir imu mastyti pozityviau.
Anksciau kai buvo liudna, tiesiog liudejau
dabar ismokau ne liudeti bet apsiraminti, labiausiai galbut padeda joga, pora kvepavimo pratimu, pora tempimo, smilkalu lazdele, rami muzika, ir po valandos liudesio kaip nebuvo, ...
As tai nedarau nieko: kai jis ateina,priimu ir jam atsiduodu
kartais dar sutirstinu spalvas,isijungdama kokia liudna muzika
Pamastau,pamastau apie viska.Svarbu,kad ta busena neuzsiciklintu ir praeitu.