zliumbiu kaip kumelys tadum
Aš taip pat išsiverkiu ir kažkiek palengvėja...
QUOTE(liepsnele @ 2004 04 30, 10:48)
Na, pasidalinkit patirtim, ką darot, ki liūdna - ar imatės kokių priemonių save prablaškyt ar tiesiog leidžiat sau liūdėt?
Dazniausiai leidziu sau paliudeti
zliumbiu ir grauziu save su milijon atsakymu kodel kas ir uz ka,kai liudna nemiela nei nauji skudurai nei vonios
o man šiandien liūdna
labai norėčiau paskambinti draugei, pasikviesti ją arbatos ir papasakoti apie savo lūdesį... Bet kažkaip nesiryžtu.... Rodos, negražu skambinti tada kai liūdna ir kažkam užkrauti savo rūpesčius, paskutiniuoju metu ir taip labai retai susitikdavome
Ir dėl to dar liūdniau
labai norėčiau paskambinti draugei, pasikviesti ją arbatos ir papasakoti apie savo lūdesį... Bet kažkaip nesiryžtu.... Rodos, negražu skambinti tada kai liūdna ir kažkam užkrauti savo rūpesčius, paskutiniuoju metu ir taip labai retai susitikdavome
Man irgi liudna jau antra diena, ilgesys kamuoja, MB isvaziavo i uzsieni, visa laime kad tik kelioms dienoms
Man gerokai liudna jau visa menesi ar net daugiau, o i temos klausima vis dar negaliu atsakyti...
nes budo neliudeti nerandu
Siaip man geriausiai padeda verkimas, o siaip randu budu save pradziuginti, vairuodama automobili pasileidziu linksma daina, grizus namo prisileidziu putu pilna vonia ir padeda
Uzsidedu tokia daina,kuri mane sustiprina, uzsisuku ant viso garso ir dainuoju
Dar galiu nusiraminti vairuodama automobili
QUOTE(zanike @ 2008 04 25, 19:31)
Uzsidedu tokia daina,kuri mane sustiprina, uzsisuku ant viso garso ir dainuoju
kepu vaflius:)