Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

zliumbiu kaip kumelys tadum cray.gif
Atsakyti
Aš taip pat išsiverkiu ir kažkiek palengvėja...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2004 04 30, 10:48)
Na, pasidalinkit patirtim, ką darot, ki liūdna - ar imatės kokių priemonių save prablaškyt ar tiesiog leidžiat sau liūdėt?

Dazniausiai leidziu sau paliudeti ax.gif bet tik tam tikra laika, nes uyzsibuti tokioj busenoj per ilgai nera labai gerai, taigi paliudziu, o po to pasileidziu linksmu dainu, bumciku ir pan, pradedu puostis, nueinu i dusa, pasilepinu visokiom procedurom, na darau viska kad tik pasijausciau geriau ax.gif
Atsakyti
zliumbiu ir grauziu save su milijon atsakymu kodel kas ir uz ka,kai liudna nemiela nei nauji skudurai nei vonios
Atsakyti
o man šiandien liūdna verysad.gif
labai norėčiau paskambinti draugei, pasikviesti ją arbatos ir papasakoti apie savo lūdesį... Bet kažkaip nesiryžtu.... Rodos, negražu skambinti tada kai liūdna ir kažkam užkrauti savo rūpesčius, paskutiniuoju metu ir taip labai retai susitikdavome verysad.gif Ir dėl to dar liūdniau cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elldija: 25 balandžio 2008 - 12:23
Man irgi liudna jau antra diena, ilgesys kamuoja, MB isvaziavo i uzsieni, visa laime kad tik kelioms dienoms
Atsakyti
Man gerokai liudna jau visa menesi ar net daugiau, o i temos klausima vis dar negaliu atsakyti... blink.gif nes budo neliudeti nerandu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Siaip man geriausiai padeda verkimas, o siaip randu budu save pradziuginti, vairuodama automobili pasileidziu linksma daina, grizus namo prisileidziu putu pilna vonia ir padeda
Atsakyti
Uzsidedu tokia daina,kuri mane sustiprina, uzsisuku ant viso garso ir dainuoju
Dar galiu nusiraminti vairuodama automobili
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanike: 25 balandžio 2008 - 18:32
isijungiu graziausias-liudniausias dainas ir zliumbiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zanike @ 2008 04 25, 19:31)
Uzsidedu tokia daina,kuri mane sustiprina, uzsisuku ant viso garso ir dainuoju
Dar galiu nusiraminti vairuodama automobili

kepu vaflius:)
Atsakyti