Turbūt geriausia, kai liūdna, įssitraukt į kokią veiklą, jei tik pavyksta save perlaužt ir pradėt kažką veikt, o ne liūdėt. Tada pamiršti emocijas, įsitrauki į veiklą. Man tai pavyko penktadienį namie po darbo, taip triūsiau po namus parėjus, kad tik eidama miegot prisiminiau, akd man buvo liūdna, bet jau buvau per daug pavargus liūdėt, o dar vyras šalia
.
| QUOTE (MonaLisa @ 2004 05 03, 16:40) |
| vakar buvo ziauriai liudna- verkiau ir palengvejo siandien taip pat liudna,bet maziau- paskambinau savo mylimajam vyreliui, jis visada mane moka nuraminti,jo zodziai nuostabus vaistai mano zaizdotai sielai |
o mane labiausiai nuramina mano shuo
visu pirma,jis vienintelis taip kantriai isklauso, visada prisiglaudzia, ir ziuri atrodo tokiom supratingom akytem...Issisneki ir tikrai palengveja(na beveik kaip kitoms padeda dienorastis..)
| QUOTE (Chilli @ 2004 05 04, 08:17) |
| o mane labiausiai nuramina mano shuo |
Man irgi patinka su savuoju pabendraut, kol neapseilioja
O man jei tik pasidaro liudna - prisimenu tokia fraze" zmogus yra tai apie ka jis galvoja visa diena" ir kazkaip pradedu mintyse kartoti , ko as noriu... Pvz.: mane supa begaline meile , sveikata ir turtai . Visada , kai galva niekuo neuzimta , galvoju tik apie gerus dalykus ir itikinu save , kad taip ir yra ... Kas idomiausia tai, kad taip ir nutinka...
mane labiausiai pralinksmina muzika.pasiklausau linksmesniu daineliu, arba lyrisku ir liudnu, kurios man padeda issizliumbti ir pasidaro ramu, ramu ir gera...
Einu "apsipirkti", t.y. paslapnkioti po pardes. Daznai klausausi ENYA gabalu arba tiesiog visa demesi skiriu savo maziuliui
.
| QUOTE (viksrelis @ 2004 05 05, 10:12) |
| [color=blue]Einu "apsipirkti", t.y. paslapnkioti po pardes. |
niekada nieko nebeperku blogos nuotaikos, nes po to gailiuosi. as ieskau draugijos........
Tikrai, buna liudna, labai liudna ir nors prasmek.Pirmu atveju padeda kompas arba darbas.Kitu atveju reikia draugijos, todel nukulniuoju pas drauge kitam gatves gale, o tai jau irgi gera terapija.Na , o kai uzeina (greiciau uznesa kas)juoda diena tai be asaru neissisuku.Gerai sakot, taip nuplauna ir smegenis ir sirdi, kad iskart palengveja , o ir viskas tada do lampocki.
Jei man buna labai liudna, tai ash tiesiog ishsiverkiu ir po to kazkaip prashvieseja gyvenimas. O dar nueinu ir nusiperku ka nors saldaus, geriausiai shokolado, kuris ishskiria ten kazkokius laimes pojuti sukelianchius hormonus
Tik nereikia piktnaudziauti, nes po to suapvalejusios formos varys i nevilti