Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

As, kaip ir Viksrelis, klausau Enya (shiaip per depresucha visada tik vienos dainos Enya "Secret World") ir pagurksnoju (saikingai) brendzio... padeda.
Atsakyti
Anksčiau iš liūdesio bliaudavau kiekvieną vakarą- susirašinėdama kompu su savo vyru, kuris gyvena kitoje šalyje. Vaikas galvodavo kad kompas sugedo, tai dėl to aš verkiu. O dabar neturiu kada liūdėti- kompo namie neturiu, grįžusi iš darbo randu ten savo vaiką su kaimynu baigiančius sunaikinti auklės prikeptų kukurūzų dubenį, vaikai mane apspinta ir pradeda klausinėti visokių jiems rūpimų klausimų, pvz.: kaip maži vaikučiai sako ant mašinos, kedės, limonado ir t.t. Pasakoju, kad mūsų tėtis nedirba kompaktų gamykloje (turim daug DVD, todėl kamynui atrodo būtent taip), kaip aš mokiausi vairuoti mašiną ir susprogdinau padangą į šaligatvį, na ir daug visokių nesamonių- kad tik jie necypautų, nelakstytų po kambarius ir nežiūrėtų n-tąjį kartą kokio Montrų biuro ar Šreko (nebekenčiu, nes nuo žiūrėjimo moku mintinai ir dar vokiečių kalba). O šiaip jei durnumas šauna į galvą, tai išgeriu sidro, prisivalgau ledų, netvarkau kambarių ir neplaunu lėkščių.
Atsakyti
Jau kai baisiai būna liūdna skambinu vyrui ir baubdama guodžiuosi - padeda 100 proc. tik vyras sako, kad aš taip su savo ašarom kartais jį terorizuoju sad.gif . Kaip ir kitoms labai padeda vonia, vanduo turi būti karštas ir su jūros druska, tai ištraukia mano visas jėgas, kad net liūdėti nebeturiu sveikatos, tokia išgvėrus greičiau nusiraminu. O liūdesiui įsivažiuoti tai labiausiai padeda visokios mintys, apgalvojimai kas ir kada nepasisekė, kas blogą žodį pasakė, na tiesiog NEGALIMA tokioms mintims leisti rutuliotis. Dar turiu vieną draugę, kuriai galiu bet kada paskambinti ir išsiverkti - čia jau kai vyras sunervuoja- irgi labai padeda, padeda vien mintis kad galiu jai paskambinti
Atsakyti
Jei pasidaro labai liudna, tai zenklas, kad reikia kazka keisti .. bent jau man. Tai gali buti garderobas, figura, muzika, valgymo ipatumai ir kiti panasus dalykai ar veiksniai. "Jei liudna- storek" sakau as sau .. "tada jau kai neisisprausi i rubus, tu, parseli, ir kada reikes dietos skubiai laikytis pult, tada dar labiau nuliusi .. turesi uzsiemima .. o tada jau, kada ir vel sukudesi, pasidarys linksma.." wink.gif

O jei rimtai, tai liudesys liudesiui nelygu .. Jei yra priezastis liudet, tai ir asareles padeda, ir paguodziantis, paraminantis vyro, Mamos, dukreles ar draugo zodis .. Bet juk buna, kad liudna, atrodo, be jokios priezasties .. nera ka salint, jei nezinia "kas tau yra" .. Tada --- garsi muzika, kad uzsimirtum .. soul jazz .. ar "enigma" .. "enya" .. jei namie... ir dar rasymas .. savu jausmu .. ne minciu, o butent jausmu ........ O jei yra galimybe "pabegt" i gamta, tai tada pasivaiksciojimas ilgas, klausantis gamtos garsu .. arba begimas, klausantis savos sirdies .. duziu ..... klausiant saves "kas .. kodel" .. ir ieskant atsakymu .. Zinot, labai daznai, kada jau apima tas beviltiskas liudesys bepriezastinis, as prisimenu D.Karnegio mintis .. pritaikau jas sau .. " .. tau liudna? .. pakelk galva aukstyn .. paziurek, juk sviecia saule ! .. tu eini .. tu gali eiti .. O dabar paziurek i ta zmogu..vezimelyje .. jis ziuri zemyn .. i gatves grindini .. jis is paskutiniuju stengiasi iveikti kelkrasti .. is gatves ant saligatvio ... " ... O ta saule tai juk tikrai sviecia ! .....
Atsakyti
sėdu pasivažinėt

pasileidžiu muzoną

tik paskutinysyk taip man bevaikant liūdnas mintis, neišgirdau, kad iš paskos greitoji su "migalkėm" parvaro.... o aš sau varau užsileidus muziką...

nu nemalonu buvo, kai greit. vairuotojas pristojo ir pagrūmojo...

ir dar labai gerai liūdnas mintis išbaido mano 2.gif angeliukas... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sita: 19 gegužės 2004 - 13:46
oi merginos man siandien taip liudna buvo nuo pat ryto. vat perskaiciau jusu pasisakymus sia tema ir kitaip mintys galvoje pradejo suktis. ypac drulia gerai paguode mane thumbup.gif kartais reikia tiek nedaug...
Atsakyti
Vat man kaip tik liudesio akimirkos uzeina:vaikas kaime,vyras komandiruotej.Viena diena kazkaip nieko buvo pailset,o dabar tai jau antra,kazkaip liudna ilgu pasidare,o dar savaitgalis.Dazniausiai tokiais atvejais palepinu save (vonia,kaukes,manikiuras),klausausi kokios lengvos muzikos (Enya,era,ar net klasikos),kartais ir kokia linksmesne uzsidedu,deginu zvakes,vaikstau po chatus,ziuriu kokias linksmas laidas ar filmus.O uzsimirsti ir liudnas mintis isvaikyti padeda tvarkymasis.Taigi,vyrui ir vaikui gryzus namai blizges ir po penkiu minuciu nuo ju gryzimo vel bus apversti...na,nors liudesio nebebus
Atsakyti
Jau kai lidna tai liudna,as dainoju kad neisprotet laugh.gif Arba rasausi sms draugem.
Neidomu,bet ka darysi... huh.gif
Atsakyti
Kai liudna tai ir liudziu.Jei jau uzejo liudesys, tai reikia rimtai ir paliudeti.Labiausiai patinka tada valgyti ledus ir ziureti graudzias dramas, kad is vis suskysciau.Pvz.siandien noreciau paliudeti, bet nera salygu. sad.gif
Atsakyti
As ta pati darau laugh.gif ledus valgau ir zliumbiu laugh.gif
Atsakyti
nežinau, rašiau, ar ne, bet man padeda kokia nors gili gyvenimiška knyga ir eilėraščių skaitymas...neblogai , tame tarpe, ir ką nors pakramsnoti rolleyes.gif biggrin.gif, faina garsiai klausytis mėgstamos muzikos, pažaisti su vaikais ar pasivaikščiot su jais po mišką, pabūt prie ežero, atlikti visas gražinimosi procedūras wink.gif , kokie kitų receptai ?
Atsakyti
girdėjau vienos moters interviu, sakė, kai stogas važiuoja-baldus stumdo, na, man tas variantas irgi padeda tongue.gif
Atsakyti