Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

Priklausomai dėl ko liudžiu
bet dažniausiai pažliumbiu pasisneku su kuo nors ir einu miegoti blush2.gif
Atsakyti
Verkiu.
Atsakyti
kai liudna, padideja jautrumas, o tada iseina taip, kad visus nervinu... tuomet uzsidarau savyje, isijungiu muzika ir prisimenu ka man primena viena ar kita daina... toks jausmas, kad muzika gydo... tad klausykites megstamos muzikos... cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
as tj darausi saves prieziura biggrin.gif t.y. manikiura ir pedikiura, bet darausi pati ir man tai labai patinka biggrin.gif

http://nifty.lt/pasi..._manikiura_pati

(taip pat galima pasidaryti pedikiura) thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.paskiciusi atsiliepimus ,,ka darai kai tau liudna,,norejosi ir paciai issakyti savo mintis.Man tai daznai tai buna kai pastoviai sirdis skauda.Buna dazniausia kan nueinu i vonios kambari paverkiu ir isitaisau i lova tada pasiemu nerti labai gerai nuramina siela
Atsakyti
I ta negera liudesio duone as dabar ikritau ir jau kelinta diena issikapanoti negaliu, niekas nepadeda visus metodus taikiau:
issiverkiau;
karstoje vonioje pagulejau;
gera filma paziurejau;
issejau pasivaiksioti;
tare vyno isgeriau;
zodziu nepadeda matyt teks isliudeti savo liudesi...
Atsakyti
ziurint kas sukele ta liudesi..pirmiausia bandau salinti priezasti to liudesio ... kartu pasisalina ir liudesys...o jei tai siaip "uzplaukes" debeselis,tai nieko originalaus nedarau...tvarkymasis labai padeda o ir nauda biggrin.gif antroj vietoj gelbeja visos grozio proceduros,nucackinu save nuo iki ir uzmirstu isvis apie nuotaika,o rezultata pamacius liudesio tiesiog nebegali buti nail.gif
kiti gelbetojai: drauge,senu filmu perziura ir skanus maistas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 28 rugsėjo 2009 - 11:28
Klausau muzikos išsiverkiu ir tampa daug geriau rolleyes.gif
Atsakyti
Kai mane būna apsėdus bloga nuotaika - ar pyktis, ar liūdesys, ar dar koks briedas, visada einu tvarkyt namų. Man tai žiauriai padeda nusiramint (nors šiaip tvarkytis laaabai nepatinka, bet blogos nuotaikos atveju - tai pagalba nr. 1!) thumbup.gif
Atsakyti
As tai kai man buna liudna isiverdu sau skanios kavos su daug grietineles, skaitau knyga, einu pasivaiksciot pabut su savim ir susideliot mintis.. ;]
Atsakyti
Man kai buna liudna,klausau muzikos,ziuriu nuotraukas leidziuosi i gerus prisiminimus,pasidarau sau ka nors skanaus,arba einu pasivaikscioti,buna kad niekas nepadeda,tada isliudziu ta diena doh.gif
Atsakyti
Zliumbiu, einu pasivaikscioti, klausau muzikos, drybsau karstoj vonioj, uoliai tvarkau namus verysad.gif verysad.gif verysad.gif
O dazniausiai sedu i masina, uzsileidziu trankios muzikos ir lekiu uz miesto, kur vaziuoti galima nemenku greiciu. assa.gif Po kokio pusvalanduko tokios "terapijos", griztu kaip naujai gimus thumbup.gif
Atsakyti