bet dažniausiai pažliumbiu pasisneku su kuo nors ir einu miegoti
kai liudna, padideja jautrumas, o tada iseina taip, kad visus nervinu... tuomet uzsidarau savyje, isijungiu muzika ir prisimenu ka man primena viena ar kita daina... toks jausmas, kad muzika gydo... tad klausykites megstamos muzikos...
as tj darausi saves prieziura
t.y. manikiura ir pedikiura, bet darausi pati ir man tai labai patinka
http://nifty.lt/pasi..._manikiura_pati
(taip pat galima pasidaryti pedikiura)
http://nifty.lt/pasi..._manikiura_pati
(taip pat galima pasidaryti pedikiura)
Sveikos.paskiciusi atsiliepimus ,,ka darai kai tau liudna,,norejosi ir paciai issakyti savo mintis.Man tai daznai tai buna kai pastoviai sirdis skauda.Buna dazniausia kan nueinu i vonios kambari paverkiu ir isitaisau i lova tada pasiemu nerti labai gerai nuramina siela
I ta negera liudesio duone as dabar ikritau ir jau kelinta diena issikapanoti negaliu, niekas nepadeda visus metodus taikiau:
issiverkiau;
karstoje vonioje pagulejau;
gera filma paziurejau;
issejau pasivaiksioti;
tare vyno isgeriau;
zodziu nepadeda matyt teks isliudeti savo liudesi...
issiverkiau;
karstoje vonioje pagulejau;
gera filma paziurejau;
issejau pasivaiksioti;
tare vyno isgeriau;
zodziu nepadeda matyt teks isliudeti savo liudesi...
ziurint kas sukele ta liudesi..pirmiausia bandau salinti priezasti to liudesio ... kartu pasisalina ir liudesys...o jei tai siaip "uzplaukes" debeselis,tai nieko originalaus nedarau...tvarkymasis labai padeda o ir nauda
antroj vietoj gelbeja visos grozio proceduros,nucackinu save nuo iki ir uzmirstu isvis apie nuotaika,o rezultata pamacius liudesio tiesiog nebegali buti
kiti gelbetojai: drauge,senu filmu perziura ir skanus maistas
kiti gelbetojai: drauge,senu filmu perziura ir skanus maistas
Klausau muzikos išsiverkiu ir tampa daug geriau
As tai kai man buna liudna isiverdu sau skanios kavos su daug grietineles, skaitau knyga, einu pasivaiksciot pabut su savim ir susideliot mintis.. ;]
Man kai buna liudna,klausau muzikos,ziuriu nuotraukas leidziuosi i gerus prisiminimus,pasidarau sau ka nors skanaus,arba einu pasivaikscioti,buna kad niekas nepadeda,tada isliudziu ta diena
Zliumbiu, einu pasivaikscioti, klausau muzikos, drybsau karstoj vonioj, uoliai tvarkau namus
O dazniausiai sedu i masina, uzsileidziu trankios muzikos ir lekiu uz miesto, kur vaziuoti galima nemenku greiciu.
Po kokio pusvalanduko tokios "terapijos", griztu kaip naujai gimus
O dazniausiai sedu i masina, uzsileidziu trankios muzikos ir lekiu uz miesto, kur vaziuoti galima nemenku greiciu.