Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

Kai liūdna... Norisi verkti ir visą liūdesį išverkti... Kartais klausau liūdnos muzikos, ir muziką susieju su savimi. O kartais noriu apsikabinti mylimą žmogų ir daugiau jo niekada nepaleisti.
Atsakyti
Verkiu kol ašaros baigiasi ... Sengiuosi liūdnos muzikos nesiklausyti ,o atvirkščiai smile.gif 4u.gif stengiuosi ,kad ir namus tvarkytis kad tik užsėmusi būčiau (nors kartais ,kaip liūdesys didžiulis nieko nesinori).
Atsakyti
Man patinka liūdėti. biggrin.gif Užsileidžiu lėtą dainą ir verkiu kol ašarų nebėr, iškart geriau pasidaro. ax.gif
Atsakyti
Kai man liudna, as liudziu.
Atsakyti
Verkiu, jei esu viena...jei tarp zmoniu, uzsisklendziu
Atsakyti
Kai man liūdna, tai aš arba vaikštau nosį nukabinusi, giliai susimąsčiusi ir su niekuo nešneku. Arba klausau liūdnos muzikos ir taip save dar labiau skandinu liūdesyje.
Verkiu tik po smarkių pykčių. Nors, būna ir liūdint nubraukiu ašarą kitą. Bet to nepavadinčiau verkimu.
Žodžiu, kai man liūdna, tai liūdna, o kai linksma, tai linksma ir tuomet dar noriu, kad būtų linksmiau. rolleyes.gif
Atsakyti
Kai man liūdna,aš stengiuosiu klausytis muzikos,ir,stengiuosiu
ką nors tvarkytis.Surandu,daiktelius ,kurie sukelia gerus prisiminimus ir tuomet dingsta liūdesys.
Antras,būdas žiūriu atostogų-kelionių nuotraukas.
Jos taip pat sukelia gerą nuotaiką.
Reikia džiaugtis kiekviena gyvenimo akimirka. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Priklausomai nuo liūdesio stiprumo ir "kilmės" renkuosi būdus liūdesiui sumažinti. Jei nėra jokios priežasties, liūdna ir tiek, tada visą dieną praguliu lovoj, tada to liūdesio jau ojojoj kiek būna, kad kitą dieną net pagalvot apie jį nesinori hihihi.gif Jei liūdesys labai stiprus tada verkiu tol kol jo nebelieka. Visais kitais liūdėjimo atvejais: klausau muzikos, bet tik LINKSMOS, žiūriu savo mėgstamiausius filmus, pasidažau arba pasipuošiu (ir visai nesvarbu, kad net neketinu nosies į lauką kišti), skaitinėju įvairias mintis, kuriose randu sau įkvėpimo 4u.gif
Atsakyti
Anksčiau rasdavau įvairių priemonių liūdesiui išvaikyt... Piešiau, judėjau, kai apimdavo depresija, galėdavau bukai po dvidešimt kilometrų nueit nepavargdama, kol galva prašviesėdavo.. Dabar nebegaliu leist sau tokios prabangos, nuo ne nuo manęs priklausančių aplinkybių. Dabar ieškau kompe ar telike labiau už save nelaimingų žmonių... Ir dėl jų nelaimių paverkiu... Dėl savų negaliu, stovi kažkoks gumulas gerklėj, atrodo, skauda viskas viduje, o verkt neišeina... Tai verkiu dėl badaujančių vaikų, karų... Ir palengvėja... unsure.gif Ir nepatariu niekam skausmo vidinio malšint net nedidelėm alkoholio dozėm... Lengviausias būdas tapt alkoholiku, žinau iš patirties... ax.gif
Atsakyti
Šiandien liūdesiui įveikti labiausiai tinka didelė šokoladinių saldainių dėžė, aišku ryt bus dar liūdniau dėl +1kg lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hrista* @ 2009 08 20, 18:41)
Man patinka liūdėti. biggrin.gif Užsileidžiu lėtą dainą ir verkiu kol ašarų nebėr, iškart geriau pasidaro. ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As einu i sita svetaine wub.gif

Katinai

Ir liudesio nelieka per 5 min biggrin.gif
Atsakyti