Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

Dažniausia klausau savo jau išrinktų dainų, kurias esu paruošus panašioms situacijoms bei turiu filmų sąrašą, kuriuos pažiūrėjus visada kitaip pradedu suvokti liūdesio priežastis.

Liūdniausia būna per Pms (kaip ir nėra jokios priežasties) tada paskaitau, kokią visiškai lengvo skaitymo knygelę arba žurnalą (jokiu būdu neskaitau laikraščio tuo metu, nes tada iš liūdesio kyla pyktis ir beviltiškumas:) )
Atsakyti
QUOTE(mismimi @ 2010 02 23, 19:09)
Dažniausia klausau savo jau išrinktų dainų, kurias esu paruošus panašioms situacijoms bei turiu filmų sąrašą, kuriuos pažiūrėjus visada kitaip pradedu suvokti liūdesio priežastis.

Liūdniausia būna per Pms (kaip ir nėra jokios priežasties) tada paskaitau, kokią visiškai lengvo skaitymo knygelę arba žurnalą (jokiu būdu neskaitau laikraščio tuo metu, nes tada iš liūdesio kyla pyktis ir beviltiškumas:) )

man taip irgi buna,o ka skaitai?gal ir man padetu?nes pastaruoju metu pozityvus mastymas negelbsti unsure.gif ir kokie filmai?
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2010 02 22, 23:48)
drinks_cheers.gif Dažniau reikia galvot apie priežastis dėl kurių reikia džiaugtis..bet ne visada pasiseka..
Taip sutvertas žmogus..

Teisybė 4u.gif Laikui bėgant vis labiau tai suprantu ir stengiuosi nepasiduoti kibioms liūdesio rankoms biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
KARŠTA VONIA, SKANI ARBATA, PASIPUOSIMAS, TIESIOG TRUPUČIUKA MEILES SAU...NES TAIP MAŽAI TAM TURIM LAIKO
Atsakyti
"Turi tai zinoti:
kurciam skausmui reikia draugijos;
astrus skausmas reikalauja, kad neliktume vieni.
Tad neik gulti;
geriau nelik patogiai issitieses,
net jeigu pajegtum guleti,
nes skausmas vienatveje tave uzvaldytu.
Ne, tu turi stoveti,
turi vaikscioti pirmyn atgal,
turi lankstytis i visas puses,
turi pats sau palaikyti draugija,
turi rasyti laiskus kazkam,
jeigu yra kazkas,
arba niekam, kaip kad as dabar.
Turi stumdyti baldus is vienos vietos i kita,
turi ka nors veikti virtuveje,
jeigu ja turi, o jei gali - vaikscioti.
Turi mastyti, jei pajegi mastyti,
arba uzsiimti rankdarbiais,
megzti kilometrinio ilgio kojine.
Turi palaikyti draugija savo skausmui,
turi uzimti ji visa laika,
kol pasirodys blanki ausra."

autoriaus nepamenu
Atsakyti
Einu apsipirkinet (rubai, kosmetika, papuosalai ir t.t.), paziuriu gera filma, issikalbu su vyru ar sese...laikinai, bet nors padeda smile.gif
Atsakyti
Kai man buna liudna stengiuosi nepasilkti viena su savo mintimis, uzsiemu veikla, namu ruosa, sportuoju, skaitau, o geriausiai padeda bendravimas smile.gif su mylimu zmogum, su dukryte, ar draugais, tai man geriausias vaistas nuo liudesio.
Atsakyti
Garsiai garsiai garsiai,labai labai garsiai klausausi muzikos.Ne linksmos,liūdnos.Išsiliūdžių valandėlę,ir būna šiek tiek geriau.
Arba groju.
Arba miegu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Arba gerai issiverkiu, pagailedama save, arba einu prasivaksciot. Grynas oras greit nuramina. Ypac vasaros vakarai. Siaip ir ziema, kai liudziu, einu i kiema tik vakare. Pasislepi nuo visu.
Atsakyti
einu i baseina, arba uzsidarau nuo viso pasaulio, ziuriu filmus smile.gif
Atsakyti
Išsiverkiu, garsiai klausausi muzikos 4u.gif
Atsakyti
Priklauso koks liūdnumas, kartais paverkiu, kartais muzikos paklausau, kartais išeinu į miestą, kartais miegu blush2.gif
Atsakyti