Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

QUOTE(daivinycia @ 2010 04 03, 10:41)
Nieko nedarau. Liudesys yra naturalus jausmas, todel nesistengiu jo uzgniauzti. Tiesiog liudziu, kol nusibosta. ax.gif

QUOTE(Kauske @ 2010 04 03, 15:19)
Liūdžiu,kai liūdna,nesistengiu to liūdesio nuvyti.Juk žmogui ir tokios būsenos reikia.

drinks_cheers.gif
Ir man kai liudna, as tiesiog liudziu. Issiliudziu del to, kas mane priverte taip jaustis. Ir naturaliai net nekyla noras liudesi nugaleti... Man kartais netgi patinka liudeti ax.gif
Atsakyti
Retai tai buna g.gif ,bet tada klausau muzikos thumbup.gif arba einu ka nors skanaus pagaminti wub.gif tai padeda lotuliukas.gif
Atsakyti
paverkiu tyliai pasidarau puodeli kavos paimu knyga ir ramiai paskaitineju
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2010 03 16, 22:02)
Prisigeriu.

drinks_cheers.gif taip, as irgi ta pati darau
Atsakyti
Dirbu bet kokius namuose darbus,kad pavarges kunas negalvotu apie liudesi. ax.gif
Atsakyti
Jei liūdna - liūdžiu, ką kita bepaveiksi. Bet liūdesys praeina mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasileidžiu garsiai man mėgiamą muziką mirksiukas.gif
Atsakyti
Krokiu nuo dūšios. Vakar puse nakties praverkiau. Nežinau turbūt kažkiek palengvėjo.
Bet va dabar parėjo motinėlė ir gerą valandą piktinasi, lieja neigiamas emocijas per kraštus, tyliu.... nežinau ką daryt, jei paskaysiu žodį prieš gausis skandalas.Šuo pasislepė po lova... doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spagetti @ 2010 04 15, 17:07)
Pasileidžiu garsiai man mėgiamą muziką mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
dar einu pasidaru kokia grozio procedura, arba vaziuoju pasivaikscioti po pardes blush2.gif
Atsakyti
Labai liudna man siandien, visa diena klausau muzikos, verkiu, ir katik isipyliau taure vyno unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2010 04 17, 18:38)
Labai liudna man siandien, visa diena klausau muzikos, verkiu, ir katik isipyliau taure vyno  unsure.gif

console.gif praeis 4u.gif 4u.gif muzika tikrai padeda! o vyno hope nepadauginai? bigsmile.gif eik paskaitinek SM anekdotu temuke thumbup.gif
Atsakyti
Valgau, valgau ir dar karta valgau... 4u.gif Saldumynus dazniausiai, mane jie raminanciai veikia ax.gif
Atsakyti