Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

QUOTE(Panelė_Monika* @ 2010 03 14, 16:46)
Priklauso koks liūdnumas, kartais paverkiu, kartais muzikos paklausau, kartais išeinu į miestą, kartais miegu  blush2.gif

Aš ir kaip jūs. drinks_cheers.gif Dar būna pasmaližiauju, geriau pasidaro.
Atsakyti
Kai liudna
- uzsiimu grozio proceduromis nail.gif
- einu i vonia paguleti bigsmile.gif
- apmastau, kas kaip kodel, ir daznai tiesiog ateina isganinga gera mintis, kuri nutraukia liudesi happy.gif
- pasportuoju fitness4.gif
- einu lauk prasiblaskyti gathering.gif
- einu kept pyrago lotuliukas.gif
Atsakyti
o man taip pat, priklauso del ko liudna. Jei tik siaip - stengiuosi save prablaskyt. Jei liudesys turi rimta priezasti - reik isliudet, tada liudziu jei turiu laiko smile.gif
Atsakyti
Prisigeriu.
Atsakyti
priklauso kokio lygio tas liūdesys... kartais tiesiog leidžiu sau išsibliauti ir pasidarau šimtąkart geriau blush2.gif bet kai verkt nesinori, o norisi nuvyt liūdna mintis tai aš dažniausiai:
stengiuosi su kuo nors pasikalbėti ar pabedrauti telefonu, skype ir pan, kad prablaškyti mintis;
einu gaminti ką nors skanaus;
pasiskaitau kokį linksmą puslapiuką;
stengiuos save nuramniti, galvodama, kad man ne taip ir blogai, yra kam ir blogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2010 03 16, 23:02)
Prisigeriu.

Va ir man to dazniausiai norisi kai yra prastai labai.
Arba tiesiog issizliumbiu muzika garsiai uzsileidusi.
Atsakyti
Žliumbiu
Atsakyti
liūdžiu. klausau liūdną muziką, verkiu, depresuoju. arba išgeriu.
Atsakyti
Kai liudna prasau, kad niekas nelistu i akis. PAbunu viena, paskaitau knyga ar paziuriu gera filma mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko nedarau. Liudesys yra naturalus jausmas, todel nesistengiu jo uzgniauzti. Tiesiog liudziu, kol nusibosta. ax.gif
Atsakyti
Man padeda silta vonia, pasivaiksciojimas arba ispaniskos (greitos/linksmos) dainos smile.gif
Taciau, kartais kad ir ka bedarytum liudesio neiseina issklaidyti ir belieka isgyventi ta laika ir tiek doh.gif
Atsakyti
Liūdžiu,kai liūdna,nesistengiu to liūdesio nuvyti.Juk žmogui ir tokios būsenos reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kauske: 03 balandžio 2010 - 14:19