Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

Klausau muzikos...nors šiaip geriau išsiliūdėt iki valios ir paskui natūraliai jis praeina smile.gif
Atsakyti
O kai man liūdna, parašau ar susiekiu su žmogumi, su kuriuo tiesiog gera bendrauti. Savanaudiška, bet yra žmonių, kurie padeda man pralinksmėti, už tai aš jiems labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
kai man liudna issiuntineju simtus sms draugams....ju atsakymai nuteikia visada maloniai
Atsakyti
Kai liūdna klausau muzikos pakeliančios nuotaiką, skaitau knygą, paskambinu draugei...
Atsakyti
As kaip ir visos pasikartosiu,klaussau muzikos..bet matyt ne keliancios upa,o kaip tik kazkokios ramesnes.Dazniausiai buna ,kad ir nenoriu su nieko sneketis. Jei taip buna vakarais,taure vyno ir koks nors grazus filmas...man padeda 4u.gif
Atsakyti
Bandau daugiau bendrauti su artimais žmonėmis, išsipasakoti.
Atsakyti
Kai liūdna verysad.gif ,leidžiu sau isšsiliūdėti tiek kiek man to reikia.Išsiliūdžiu,išsiverkiu,pratyliu kiek man to reikia,nemėgstu guostis,pasakotis.O kai praeina vėl, kaip iš naujo gimusi ir nuotaika gera ir t.t.
Atsakyti
Išsižliumbiu, išsiraudu ir kitą dieną vėl naujom jėgom kimbu į kasdienybę
Atsakyti
Aš tai išsiliužiu, užsidarau nuo visų ir liudžiu liudžiu...
Atsakyti
Gerą nuotaiką galima įsikalbėti. Taigi , vaikštau ir kartoju "jaučiuosi puikiai". Arba dainavimas padeda.(Tokį patarimą kartą pažystamas davė) Tiesiog visiškai bet kokia daina tinka. Kad ir du gaideliai. Dainuoti nemoku tai kai uždainuoju pačiai juokas suiima ir linksmiau pasidaro.hah.gif Čia kai nieko nebūna namie. Šiaip mintyse niuniuoju. thumbup.gif
Atsakyti
Nedarau nieko ypatingo smile.gif Kiekvieną dieną klausausi muzikos, kiekvieną dieną stengiuosi skaityti knygą, jei tik laiko yra. smile.gif Taip pat mokausi, bendrauju, darau ką buvau suplanavusi ir tai praeina savaime. O kartais padeda B apkabinimas. smile.gif
Atsakyti
o kai man liudna ieinu i jipi ir randu virtualu meiluzi..pasikalbam..pasidalinam ispudziais..vaizdais..ir atlegsta
...
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilija1980 @ 2010 05 19, 16:59)
o kai man liudna ieinu i jipi ir randu virtualu meiluzi..pasikalbam..pasidalinam ispudziais..vaizdais..ir atlegsta
...
4u.gif

Papildyta:
yra gal..panasiai mananciu..?
blush2.gif
Atsakyti