O kai man liūdna, parašau ar susiekiu su žmogumi, su kuriuo tiesiog gera bendrauti. Savanaudiška, bet yra žmonių, kurie padeda man pralinksmėti, už tai aš jiems labai dėkinga.
Kai liūdna klausau muzikos pakeliančios nuotaiką, skaitau knygą, paskambinu draugei...
As kaip ir visos pasikartosiu,klaussau muzikos..bet matyt ne keliancios upa,o kaip tik kazkokios ramesnes.Dazniausiai buna ,kad ir nenoriu su nieko sneketis. Jei taip buna vakarais,taure vyno ir koks nors grazus filmas...man padeda
Kai liūdna
,leidžiu sau isšsiliūdėti tiek kiek man to reikia.Išsiliūdžiu,išsiverkiu,pratyliu kiek man to reikia,nemėgstu guostis,pasakotis.O kai praeina vėl, kaip iš naujo gimusi ir nuotaika gera ir t.t.
Išsižliumbiu, išsiraudu ir kitą dieną vėl naujom jėgom kimbu į kasdienybę
Gerą nuotaiką galima įsikalbėti. Taigi , vaikštau ir kartoju "jaučiuosi puikiai". Arba dainavimas padeda.(Tokį patarimą kartą pažystamas davė) Tiesiog visiškai bet kokia daina tinka. Kad ir du gaideliai. Dainuoti nemoku tai kai uždainuoju pačiai juokas suiima ir linksmiau pasidaro.
Čia kai nieko nebūna namie. Šiaip mintyse niuniuoju.
o kai man liudna ieinu i jipi ir randu virtualu meiluzi..pasikalbam..pasidalinam ispudziais..vaizdais..ir atlegsta
...

Papildyta:
Papildyta:
yra gal..panasiai mananciu..?
...
Papildyta:
QUOTE(vilija1980 @ 2010 05 19, 16:59)
o kai man liudna ieinu i jipi ir randu virtualu meiluzi..pasikalbam..pasidalinam ispudziais..vaizdais..ir atlegsta
...

...
Papildyta:
yra gal..panasiai mananciu..?