Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris 22-26 sav.

24 sav., kolkas tik +2kg unsure.gif 19sav buvo nukrites 1kg, tai dar gavau bart nuo gines, kad ir taip neturiu kur mest, pamane kad dietos laikaus doh.gif nors valgau tikrai daug, bet svoris nelabai kazkodel nori augti g.gif
Atsakyti
Joll@ ir vaidute-mazute aciu uz paguoda ir palaikyma. Va 15d. eisiu vel, tai bus matyt kokiu komentaru si karta susilauksiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cioma: 06 balandžio 2011 - 18:31
26 savaite +4 kg. Mane gine pasodino ant dietos. Liepe valgyt tik darzoves ir koses be prieskoniu ir druskos. Plius apkaltino kad as ryju mesa kilais, valgau tik suriai ir astriai plius tris kart per diena suedu po torta doh.gif Nors tokiu dalyku isvis nevalgau doh.gif Einu pas trenkta daktarele, kuri zino tik savo tiesas. Taip kad Cioma nenusimink mirksiukas.gif ne tu viena pas dura papuolus lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, as neturiu zodziu... isvardino visa raciona biggrin.gif vien paziurejus i svarstykles doh.gif superine gine lotuliukas.gif

Maziau kreipkit demesi...

Kitoms vien nuo tu maisto papildu auga svoris arba apetitas zveriskai sukyla...
Man gine Klaipedoje sake, kad jokiu vitaminu papildomai nereikia, viska gauname su maistu... as ju ir negeriu... na, dabar tik nusipirkau pakuote kaulams pastiprinti, kalcis, mangnis, cinkas reiks pradeti gerti... smile.gif
Atsakyti
Man 25 savaite ir turiu plius 5,5 kg.
Kazkaip netolygiai labai svoris didėja - viena savaite vos kelis simtai gramu, kita - 1,5 kg.. doh.gif o gal cia mano svarstyklės klejoja? g.gif
Nėščios moters vadove parašyta kad būtinai lėkčiau pas gydytoją jei per savaitę daugiau kaip 1 kg priaugau.. Bet kažkaip jaučiuosi gerai, manau kad nieko čia tokio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 11 balandžio 2011 - 12:54
Mano svoris irgi sokineja. Per menesi priaugau 4 kg, paskui nukrito 1 kg. Jau men kaip laikosi vienoj vietoj tas svoris. doh.gif
Atsakyti
O as siandien soke doh.gif jau norisi lekti savas svarstykles pirkti, nes nepatikejau ka pamaciau....14 sav buvau priaugusi 1 kg....o siandien 24sav ir rodo +8kg nuo pradzios.....iseina, kad per 10 sav 7 kg priaugau doh.gif doh.gif doh.gif ... o kur jie? per toki laika tiek kg turetu gerai pasimatyti, o as ju ieskau ir nerandu g.gif .... visi rubai tinka, visos kelnes kur 14 sav nesiojau.....jauciuosi kai kosmose, nes nieko nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
Nu man 28 savaite +6 kg, bet rubai tie patys kaip ir pradzioj. Tikiuosi kelnes tiks tos pacios ir pabaigoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cioma @ 2011 04 05, 22:56)
laba visoms 4u.gif

27 sav. +9kg i keli simtai gramu.  doh.gif  24 sav. budama jau turejau tuos +9kg, gine klause, gal as bandeles valgau, saldumybus ar bulviniu patiekalu daug?!
Nes neva lasiniai ant pilvo doh.gif  Nuo pat nestumo pradzios maitinausi kaip ir pries nestuma. Nevemiau, todel svoris tolygiai augo su kiek viena savaite. Nuo 12 sav. pas mane pilvikas graziausiai matesi ir jau nebuvo imanoma paslept nestumo rolleyes.gif
Ir po tokiu gines zodziu tiesiog baisi depresija, kiekvienas kasnis stringa gerklej, niekas nebeskanu..... Beje bandeliu, bulviu nemegeja, saldainiais sveciuose pasilepinu jei buna. I namus neperku. Jei siandien suvalgiau bulviu, tai jau ryt nei is tolo...Verkiu kiekviena vakara..... mano kunas mane erzina, isbrinkusios kojos, putlios rankos....visa tokia didele.... doh.gif
Nezinau, kaip nusikratyti situ minciu.... per paskutines savaites uzsidejo keli simtai gramu ir tai neaisku ar del maisto ar del skysciu. Beje matuoju isgeriamu ir pasalinamu skysciu kieki, nes kojos kaip kaip pas sena teta.... doh.gif
Gyvenu tarsi dviguba gyvenima: viena kai galvoju apie savo leliu wub.gif  ir kita kai matau save veidrodyje doh.gif
Gal ikresit proto!

cioma, pas mane panasi situacija... as jau nebestoju net ant svarstykliu, nes tai beviltiska... nevalgau nieko ypatingo - viska taip pat ir tiek pat, kiek ir pries nestuke.gif o gydytoja vis kartoja, kad per daug, kad nevalgyciau bandeliu.... bet as ju ir nevalgau!!! pvz., mano pietus - zuvis su darzovemis... vakariene - darzoviu salotos... uzkandziams - vaisiai... i saldainiu puse net paziureti negaliu, bulviu atsisakiau.... o svoris kaip ant mieliu auga.... net baisu pagalvoti, kaip bus toliau.... labai tikiuosi, kad po gimdymo nebus sunku tu kg atsikratyti.... nes dabar ka gi man daryti, begioti pradeti, kad svoris neaugtu?... cia juokas pro asaras..... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,na ka vakar buvau buvau TA, per tris savaites 2.2kg, svoris ziuriu pradejau vel augtinemazu tempu, nes per pirma nestuma priaugau 21kg. Db esu nescia jau 21 savaite, vasara nesinori priaugti vel labai daug doh.gif
Atsakyti
Man iš pradžių svoris augo labai lėtai, o paskutiniu metu kaip ant mielių, dabar 24 savaitės ir turiu lygiai +5kg g.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti