Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris 22-26 sav.

25 savaitė ir jau 5,5 kg. Tikslas ne daugiau nei 13kg g.gif
Atsakyti
23 sav.ir jau +8kg,su pirmu nestumu is vis priaugau 11kg,tai nezinau kas toliau bus,nors kas tik matuosi tai pilvas,kitur nelabai ir priaugau,tai gal ir ne verta nervintis ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamam: 28 kovo 2011 - 16:37
QUOTE(malvina0797 @ 2011 03 25, 16:07)
25 savaitė ir jau 5,5 kg. Tikslas ne daugiau nei 13kg  g.gif

uzpavydejau blush2.gif Man 24 sav. jau beveik +10 kg. ir visi at krutines ir pilvo doh.gif
Atsakyti
25 savaite +4 kg smile.gif
Atsakyti
Ryt 27 savaite turiu minus 7 kg.
Per pirmaji nestuma priaugau 10-11 kg. smile.gif
Atsakyti
27 savaite + 4kg smile.gif
Atsakyti
nu merginos man sokas, as galvojau kad priaugau normaliai svorio, o palyginus su jumis tai labai daug doh.gif man dabar 26 savaites ir jau+10 kg, pries nestuma sveriau 63kg,niekad nesveriau daugiau, seip nepasakyciau ant saves kad tiek daug priaugau, tik va pilvukas labai didelis jau ir krutine ohho kaip padidejo, o seip lyg neapaugau lasinukais:) kaip jus galvojat ar tai labai daug, gal man veliau neaugs taip svoris?
Atsakyti
QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 03 31, 20:11)
nu merginos man sokas, as galvojau kad priaugau normaliai svorio, o palyginus su jumis tai labai daug doh.gif  man dabar 26 savaites ir jau+10 kg, pries nestuma sveriau 63kg,niekad nesveriau daugiau, seip nepasakyciau ant saves kad tiek daug priaugau, tik va pilvukas labai didelis jau ir krutine ohho kaip padidejo, o seip lyg neapaugau lasinukais:) kaip jus galvojat ar tai labai daug, gal man veliau neaugs taip svoris?

juk buna moteru, kurios ir 30kg priauga nestumo metu...gal suletejo medz.apykaita mirksiukas.gif Nenoriu gasdinti, bet pats augimas turbut tik prasideda kokia 27sav.

Mums 22 beveik...apie +4kg
Papildyta:
QUOTE(Joll@ @ 2011 03 31, 08:56)
Ryt 27 savaite turiu minus 7 kg.
Per pirmaji nestuma priaugau 10-11 kg. smile.gif

wow rolleyes.gif cia tai atvejis. Ar gerai jautiesi pati? Pas tave matyt viskas atvirksciai, lelius medz. apykaita paspartino....svarbu pilvukas auga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2011 04 01, 01:32)
wow  rolleyes.gif  cia tai atvejis. Ar gerai jautiesi pati? Pas tave matyt viskas atvirksciai, lelius medz. apykaita paspartino....svarbu pilvukas auga  mirksiukas.gif

Pries pastojant nebuvau maneke, tai tik pastojus per kelias savaites nukrito 10 kg. Tai trys jau ataugo, bet dar tie septyni minuse sedi... vakar buvau pas gine, pasvere per menesi vel minus 1 kg. sako, gal tu dietos laikaisi biggrin.gif sakau, nebejuokinkit... valgau kaip visada, nei daugiau nei maziau... nors MB sako, kad maziau, musiet lelius skrandi spaudzia...
O siaip jauciuosi puikiai... mirksiukas.gif
Atsakyti
laba visoms 4u.gif

27 sav. +9kg i keli simtai gramu. doh.gif 24 sav. budama jau turejau tuos +9kg, gine klause, gal as bandeles valgau, saldumybus ar bulviniu patiekalu daug?!
Nes neva lasiniai ant pilvo doh.gif Nuo pat nestumo pradzios maitinausi kaip ir pries nestuma. Nevemiau, todel svoris tolygiai augo su kiek viena savaite. Nuo 12 sav. pas mane pilvikas graziausiai matesi ir jau nebuvo imanoma paslept nestumo rolleyes.gif
Ir po tokiu gines zodziu tiesiog baisi depresija, kiekvienas kasnis stringa gerklej, niekas nebeskanu..... Beje bandeliu, bulviu nemegeja, saldainiais sveciuose pasilepinu jei buna. I namus neperku. Jei siandien suvalgiau bulviu, tai jau ryt nei is tolo...Verkiu kiekviena vakara..... mano kunas mane erzina, isbrinkusios kojos, putlios rankos....visa tokia didele.... doh.gif
Nezinau, kaip nusikratyti situ minciu.... per paskutines savaites uzsidejo keli simtai gramu ir tai neaisku ar del maisto ar del skysciu. Beje matuoju isgeriamu ir pasalinamu skysciu kieki, nes kojos kaip kaip pas sena teta.... doh.gif
Gyvenu tarsi dviguba gyvenima: viena kai galvoju apie savo leliu wub.gif ir kita kai matau save veidrodyje doh.gif
Gal ikresit proto!
Atsakyti
QUOTE(cioma @ 2011 04 05, 22:56)
laba visoms 4u.gif

27 sav. +9kg i keli simtai gramu.  doh.gif  24 sav. budama jau turejau tuos +9kg, gine klause, gal as bandeles valgau, saldumybus ar bulviniu patiekalu daug?!
Nes neva lasiniai ant pilvo doh.gif  Nuo pat nestumo pradzios maitinausi kaip ir pries nestuma. Nevemiau, todel svoris tolygiai augo su kiek viena savaite. Nuo 12 sav. pas mane pilvikas graziausiai matesi ir jau nebuvo imanoma paslept nestumo rolleyes.gif
Ir po tokiu gines zodziu tiesiog baisi depresija, kiekvienas kasnis stringa gerklej, niekas nebeskanu..... Beje bandeliu, bulviu nemegeja, saldainiais sveciuose pasilepinu jei buna. I namus neperku. Jei siandien suvalgiau bulviu, tai jau ryt nei is tolo...Verkiu kiekviena vakara..... mano kunas mane erzina, isbrinkusios kojos, putlios rankos....visa tokia didele.... doh.gif
Nezinau, kaip nusikratyti situ minciu.... per paskutines savaites uzsidejo keli simtai gramu ir tai neaisku ar del maisto ar del skysciu. Beje matuoju isgeriamu ir pasalinamu skysciu kieki, nes kojos kaip kaip pas sena teta.... doh.gif
Gyvenu tarsi dviguba gyvenima: viena kai galvoju apie savo leliu wub.gif  ir kita kai matau save veidrodyje doh.gif
Gal ikresit proto!

nepergyvenk taip stipriai, matai dabar per menesi nieko nebepriaugai, mano nemazai pazystamu pradzioj priaugo o gale nestumo tik keli kg dasidejo, gal ir mums taip bus, nes as turiu +10kg o man 26 savaites, nesijauciu stora, nezn tiesiog pilvas l.didelis ir seip gine sake kad dideli leliuka turiu, tikiuosi po gimdymo neliks labai daug kg.... manau svarbiau kad leliukas tik augtu sveikas,taigi valgyk kiek organizmas reikalauja, o jei jau ir priaugsim daug tu kg, kai pagimdysim teks labiau pasistengti juos numesti, seip naktim nepamiegosim, mityba seip ar taip maitinant teks derinti tai ir susitvarkys viskas...smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Cioma, nusiramink, valgyk kaip valgei...

As irgi verkiau, kai endokrinologe man paskaita deste, o as valgau tiek kiek iki nestumo ir neimu i galva...
Gine man irgi sako, kad jai mano riebaliukas ant pilvo trukdo, bet kai pas kita gine nuejau niekas jai netrukde...

Maziau pergyvenk kas, ka pasake... Svarbiausia, kad tu pati gerai jaustumeisi, tavo pilvinukas gerai jaustusi ir nieko judviem netruktu...

Taip, kad auksciau galva ir pazadek, kad jokiu kasniu strigimu gerkleje nebus, o tai gausi pylos... mirksiukas.gif
Atsakyti