Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris 22-26 sav.

26 sav. +4,5 kg. Nezinau ar cia per daug ar per mazai, bet man ginekologe nedraude nieko valgyt. Tik pati geriau jauciuos, kai valgau lengvesni maista.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mums 25 savaiteles ir +10kg.Is pradziu issigandau,bet gydytojas su ginekologe nuramino.Lyg ir is isores nesimato dideliu pakitimu,isskyrus,kad per paskutini menesi pilvukas gerokai soktelejo i prieki nestuke.gif .Su pirmaja per visa nestuma priaugau apie 15kg.Tikiuosi manes antrojo nestumo svoris neapsunkins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gerberiuke @ 2011 04 22, 14:54)
cioma, pas mane panasi situacija... as jau nebestoju net ant svarstykliu, nes tai beviltiska... nevalgau nieko ypatingo - viska taip pat ir tiek pat, kiek ir pries  nestuke.gif  o gydytoja vis kartoja, kad per daug, kad nevalgyciau bandeliu.... bet as ju ir nevalgau!!! pvz., mano pietus - zuvis su darzovemis... vakariene - darzoviu salotos... uzkandziams - vaisiai...  i saldainiu puse net paziureti negaliu, bulviu atsisakiau.... o svoris kaip ant mieliu auga.... net baisu pagalvoti, kaip bus toliau.... labai tikiuosi, kad po gimdymo nebus sunku tu kg atsikratyti.... nes dabar ka gi man daryti, begioti pradeti, kad svoris neaugtu?... cia juokas pro asaras.....  verysad.gif

visiškai ta pati situacija, biveik 24 sav +10kg. Tikrai jau atrodo, kad bėgioti pradėsiu, nes ką daugiau daryti neišmanau doh.gif
Atsakyti
22 savaite + 6,5 kg smile.gif)))))
Man atrodo daug,bet daktare pasake normalei cia smile.gif))))))
Atsakyti
Mums jau 25-26sav ir priaugta jau +8kg. Maanu tai nemažai, bet ko gi nepadarysim dėl tų stebukliukų, kurie gyvena mūsų pilvukyje nestuke.gif Juk tą svorį po gimdymo kaip nors numesim blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif
25.5 svaites ir + 9kg :DDDD Pavariau lotuliukas.gif
Atsakyti
25 sav ir 6,5kg, bet jaučiuos apsunkusi ax.gif
Vyras jau dabar rezga planus kaip mane po gimdymo siųs į sporto klubą fitness3.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu jau 5,5 kg, bet jauciuosi tokia grazi ir tokia nescia... smile.gif Nesuku galvos kol kas del prieaugio. Reikia tik per si menesi neprideti bele kiek, kad i vestuviu suknele tilpciau biggrin.gif .
Atsakyti
O as esu 33 savaitej ir priaugusi esu 5-6kg. nestumo pradzioje net numeciau svorio. man visi sako kad is nugaros net nepasakytu kad as nescia hihihi.gif tikiuosi dar priaugti bent 2kg...nes kazkaip kaip nenescia as cia priaugineju to svorio lotuliukas.gif
Atsakyti
Mum jau mazdaug 22-23 sav priaugau +3kg:)
Atsakyti
mums 27savaitės, priaugau 6kg smile.gif
Atsakyti
26 savaitė - +14 kg first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chris: 22 birželio 2011 - 15:42