Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris 22-26 sav.

Per pirma nestuma priaugau 20 nestuke.gif
bijau kad dabar nebutu kokie 30 doh.gif
mums 22 sav - 6 kg blush2.gif
Atsakyti
24 savaitės turiu +5,5 kg smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anonimė: 23 birželio 2012 - 21:57
as tai bijau lipt jau ir ant svarstykliu, tas svoris lyg is oro lipa ant manes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2012 06 24, 19:56)
as tai bijau lipt jau ir ant svarstykliu, tas svoris lyg is oro lipa ant manes doh.gif

Tai gal informatyviau galėtumėte apibūdinti tą svorio "lipimą", pvz. kilogramais? ax.gif
Aš asmeniškai priaugau jau apie 6-7 kg per 25 savaites. Didžiausias augimas įvyko pirmaisiais mėnesiais - tada, kai jo neturėjo būti, nes neribojau maisto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kootwella: 26 birželio 2012 - 07:59
QUOTE(Kootwella @ 2012 06 26, 08:58)
Tai gal informatyviau galėtumėte apibūdinti tą svorio "lipimą", pvz. kilogramais? ax.gif
Aš asmeniškai priaugau jau apie 6-7 kg per 25 savaites. Didžiausias augimas įvyko pirmaisiais mėnesiais - tada, kai jo neturėjo būti, nes neribojau maisto.

6kg 24savaite nu nezinau man atrodo daug tuo labiau kad nelabai ka ir valgau nes skrandis lyg uzspaustas vidui,nesuprantu iskur tas svoris,ugis 165 svoris 56 pries visa nestuma buvo 48-49, nu vienu zodziu, ant saves kaip ir nematau lyg nei kojos, nei uzpaklis nei rankos nepadydeja, bet jau pilvas vajezau doh.gif po maisto tai visiskai issoka i virsu ar cia normalu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 26 birželio 2012 - 11:05
QUOTE(agvill @ 2012 06 26, 12:04)
6kg 24savaite nu nezinau man atrodo daug tuo labiau kad nelabai ka ir valgau nes skrandis lyg uzspaustas vidui,nesuprantu iskur tas svoris,ugis 165 svoris 56 pries visa nestuma buvo 48-49, nu vienu zodziu, ant saves kaip ir nematau lyg nei kojos, nei uzpaklis nei rankos nepadydeja, bet jau pilvas vajezau doh.gif po maisto tai visiskai issoka i virsu ar cia normalu unsure.gif

ir man taip pat. valgau normalei.. nuo 18-19h nevalgau dažniausiai nes nesinori.. ir privalgius blogai miegasi.. o va per mėnesį +3,5kg.. blink.gif šiandien pasisvėriau pas daktare... tai dabar 22sav yra mum ir jau turime +4,5kg g.gif bet turbūt normalu.. juk ir vandenų atsiranda daugiau pas vaikutį.. ir vaikutis jau pats sveria apie 500g g.gif biggrin.gif dar gimda padidėja ir pasunkėja g.gif taip ir susideda tas svoris.. nes į džinsus savo dar telpu biggrin.gif tai ant leškų dar nelabai kas dasidėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
26 sav. ir priaugau beveik 10,nezinau kodel tai nes daug nevalgau,su pirmu per visa nestuma priaugau 14...tai dabar labai bijau
Atsakyti
27 savaite +5kg blush2.gif
Atsakyti
21 savaitė ir jau priaugau 5 kg biggrin.gif
kas bus 26 savaitę g.gif biggrin.gif
Atsakyti

26 savaites +4 kg 4u.gif
Atsakyti
sveikos, man 24 savaite, o nuo nestumo pradzios jau priaugau 7 kg, baisu kas bus toliau, verysad.gif valgau vien tik darzoves ir vaisius nes kitko kaip ir nesinori, nesuprantu is kur tie kilogramai
Atsakyti
pas mane 26 sv +4kg
Atsakyti