Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris 22-26 sav.

25 sav. turiu +7kg. pries nestuma sveriau 53kg ugis 168cm.
su pirmu per nestuma priaugau 16 kg (vaikas gime 47cm ir 3030g), per pusmeti viskas istirpo.
nesinervuokit del to svorio. megaukites nestumu! nes kai po gimdymo maitinsit pacios, va tada ir negalesit nieko valgyti, nes viskas pereina i pienuka smile.gif bent jau mano sunus 3 menesius prasauke nuo pilvuko diegliu, taigi maista reikejo laaabai rinktis. o dabar tikrai nevarzykit saves jei norisi gabalelio sokolado ar cipso (kalbu apie gabaleli, ne pakeli biggrin.gif)! sekmes visoms!
Atsakyti
Sveikos. Man dabar 25 svaites, laukiuosiu dvieju mergyciu, is viso priaugau apie 10 kg. Atrodo tiek daug, bet tiesa sakant net nezinau is kur tas svoris. Valgau kaip ir anksciau, ir rubus tuos pacius nesioju kaip pries nestuma. Net dzinsus zemu liemeniu tuos pacius nesioju, nejauciu jokio spaudimo ar verzimo. Taip kaip ir pries nestuma. Pilvukas irgi nera is didziuju, visi netgi nustemba, jog vpas mane du gyventojai.. O va uzlipu ant svarstykliu +10 kg nors tu ka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veneta: 11 gegužės 2012 - 12:45
QUOTE(zuvixxe @ 2012 04 28, 15:36)
aisku nesinoretu priaugti kokiu 30kg, nors sako, kad paskutiniais men. lb svoris lb greit auga, nu bet ka padarysi...

nu zodziu ka noriu pasakyti, kad ir as nesutinku su nuomone, kad turi pradeti maitintis uz du, aisku jei nori - valgai, jei jauti, kad to reikia, bet jei ne - tai nereikia kisti ir per prievarta.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Visoms mergaites sekmes nesiojant pilvinukus! tongue.gif

Aš per abu nėštumus paskutinį mėnesį nė vieno kg nepriaugau, nors valgiau kaip įprastai. Taip kad čia ne rodiklis, kad paskutinį mėnesį po kg per savaitę, man kaip tik taip svoris kyla apie penktą šeštą mėnesį.

Bet priaugau per pirmą 8kg, per antrą 11kg, tik abi gimdyti važiavau tokio paties svorio, antrajai nuo mažesnio pradėjau priauginėt, o paskui ištirpo tie kg taip greit, nors ir valgiau daug, kad į minusą labai.
Įdomu, kaip šį kartą bus..

Beje, čia gal jau matėt, visai smagi svorio skaičiuoklė
Nėštukės svorio skaičiuoklė
Tik savo duomenis reikia įsivesti.

Perskaičiau gydytojos vienos labai gerą pasakymą:
"reikia maitintis už du, bet ne kaip du" 4u.gif

Atsakyti
Sveikutes.

Man prasidėjo 25 sav. turiu +6,5/6,7 kg.

Na kol kas stabiliai per mėn. 1 kg ir ne daugiau.

Su pirmuoju važiavau gimdyti su +13kg, bet tada mažiau svėriau prieš pastojimą.

Dabar tikiuos priaugsiu mažiau, nes apetitas tikrai nepadidėjas. Valgau kaip visada, kartais net mažiau.

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2012 05 13, 10:12)
Aš per abu nėštumus paskutinį mėnesį nė vieno kg nepriaugau, nors valgiau kaip įprastai. Taip kad čia ne rodiklis, kad paskutinį mėnesį po kg per savaitę, man kaip tik taip svoris kyla apie penktą šeštą mėnesį.

Pas mane su pirmuoju buvo lygiai tas pats. Paskutinį mėnesį nieko nepriaugau. Ir išvis paskutiniais mėnesiais svoris augo minimaliai.
Atsakyti
QUOTE(Jureka @ 2012 05 02, 11:13)
24 sav. ir jau +15 kg. Viską valgau ir nestresuoju, su pirma priaugau virš 20 kg, per metus sugebėjau juos numesti, per sekančius dar tiek pat. Jaučiu lauks manęs didelis darbas metant svorį, bet nieko su savim negaliu padaryti. Labai visko norisi ir gausiai. doh.gif

drinks_cheers.gif Panasiai ir man, maniau, kad galiu save kontroliuoti ir nesitikejau, kad taip svoris augs, jau net baisu darosi unsure.gif
Atsakyti
Mums eina 25sav, sveriu tiek pat kiek nestuke.gif pradzioj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2012 05 02, 09:32)
Na nezinau, kaip jums sekasi ta svori kontroliuoti, bet man tai is vis nesiseka. Dar tik arteja 23 sav., o jau + 10 kg.  doh.gif  Galbut todel, kad manes beveik nepykino, o pirmus 3 menesius netgi beprotiskas alkis kankino, nieko negaledavau sau padaryti. Dabar jau daug maz kaip ir pries nestuma, tokio begalinio alkio nejauciu, bet svoris vis tiek auga. Vis guodziu save, kad po gimdymo viskas susitvarkys, o dabar kazkokiu dietu netgi nesinori laikytis ir saves kontroliuoti neiseina...

Tu tik nesinervuok ir valgyk sau i sveikata kiek norisi 4u.gif Aisku jei bus daug +kg biski bus sunku pabaigoj, bet ka padarysi kad vienoms jis taip auga. O del numetimo tai zinoma kad po gimdymo jei labai noresi tai pasistengsi ir busi kokia buvus smile.gif Svarbiausiai kad dabar gerai jaustumeisi.

As niekad nebuvau liekna, nu ir nepasakyciau kad apkuni, zodziu pilvuka visada turejau ax.gif Kai pastojau nepykino nei viena diena, nebent neissirinkdavau ka noreciau suvalgyt, bet siaip jokiu blogumu. Valgau viska ko noriu ir kiek noriu. Svoris pries pastojima budavo 68-70kg. Dabar einam i 26sav. Visada sveriuosi tik atsikelus ryte be drabuziu, tai siandien sveriau 71kg 700g. Jau biski pakilo smile.gif Tai jei skaiciuojant nuo 68kg tai beveik 26sav. turiu +3kg 700g ax.gif Zinoma dar nemazai laiko iki gimdymo tai nezinia kaip bus toliau, bet dziaugiuosi kad savijauta gera smile.gif
Atsakyti
man jau 26 sav.pries nestuma sveriau 75kg,per 18 sav.nuvemiau iki 68kg., iki 21sav atsistaciau 71.2dabar esant 26sav. sveriu 80kg.kemsu viska kas papuola ypac saldaus-bandeles ir spurgeles,bet nuo siandien jau mesiu,nes kaip matot svoris labai mane myli-per menesi sugebejau pasiauginti 9kg.labai skauda ir nugara del to pacio antsvorio,ir kojos tinsta.
Atsakyti
QUOTE(linelis27 @ 2012 05 18, 13:24)
man jau 26 sav.pries nestuma sveriau 75kg,per 18 sav.nuvemiau iki 68kg., iki 21sav atsistaciau 71.2dabar esant 26sav. sveriu 80kg.kemsu viska kas papuola ypac saldaus-bandeles ir spurgeles,bet nuo siandien jau mesiu,nes kaip matot svoris labai mane myli-per menesi sugebejau pasiauginti 9kg.labai skauda ir nugara del to pacio antsvorio,ir kojos tinsta.

Nenoriu gasdinti bet saldumynus tai pasistek kiek iseina mazint, nes labai daznas dalykas yra nestukiu diabetas. Aisku kai kada ko uzsinori tai dzin buna visi galima ar negalima ax.gif
Bet va as nepasakyciau kad daznai megaujuosi saldumynais ir ne tai kad susilaikau bet kad netraukia manes jie ir svoris nepasakyciau kad stipriai auga, bet padarius gydytoja tyrima itaria nestukiu diabeta, dabar laukiam gliukozes toleravimo tyrimo ir bus matyt ar mes turim sita dziaugsma ar ne. Nuramino kad po nestumo praeina, bet vistiek noretusi kad nerastu man jo ax.gif
Atsakyti
ne ne ,diabeto neturiu,ka tik po gliukozes tyrimo ir as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Rojana~ @ 2012 05 18, 13:08)
Tu tik nesinervuok ir valgyk sau i sveikata kiek norisi  4u.gif Aisku jei bus daug +kg biski bus sunku pabaigoj, bet ka padarysi kad vienoms jis taip auga. O del numetimo tai zinoma kad po gimdymo jei labai noresi tai pasistengsi ir busi kokia buvus smile.gif Svarbiausiai kad dabar gerai jaustumeisi.

As niekad nebuvau liekna, nu ir nepasakyciau kad apkuni, zodziu pilvuka visada turejau  ax.gif Kai pastojau nepykino nei viena diena, nebent neissirinkdavau ka noreciau suvalgyt, bet siaip jokiu blogumu. Valgau viska ko noriu ir kiek noriu. Svoris pries pastojima budavo 68-70kg. Dabar einam i 26sav. Visada sveriuosi tik atsikelus ryte be drabuziu, tai siandien sveriau 71kg 700g. Jau biski pakilo smile.gif Tai jei skaiciuojant nuo 68kg tai beveik 26sav. turiu +3kg 700g  ax.gif Zinoma dar nemazai laiko iki gimdymo tai nezinia kaip bus toliau, bet dziaugiuosi kad savijauta gera smile.gif

Pas mane pries nestuma buvo 58-59 kg. tai dabar kai jau sveriu 73 kg kazkaip baisu pasidare doh.gif O dar iki gimdymo geri trys menesiai... Kol kas netinstu ir jauciuosi pakankamai gerai (labai daug geriu vandens)... Sokolado, saldainiu, nelabai norisi, bet jau miltiniu patiekalu atrodo net silpna kaip pagalvoju apie bandeles, blynus, sausainius, spurgas... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
Mums 22 sav. turiu +8 kg...bet neisivaizduoju kur jie g.gif Pilvukas nera labai didelis, nors gyd. sako leliukas nemazas smile.gif Iki nestuke.gif mano svoris buvo 50 kg ax.gif
Per pirma nestuke.gif priagau 18,600 kg, startavau irgi nuo 50 kg, praejus 2 men. po gimdymo svoris nukrito iki 46 kg. vos grizau vel prie savo svorio iki nestuke.gif
Sunus gime normalus 3650 kg ir 55 cm
Atsakyti