Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

as kad laukiuosi suzinojau,tik pries kelias dienas ax.gif ir diena pries tai susapnavau savo krutis pilnas pieno mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar pamaciau II..o kad laukiuosi, tai galejau jau itarti..Is pradziu sapnavau MB sese, kad laukiasi dvynuku..Po kiek laiko paskambino mama,,ir sako, kad sapnavo, jog as ateinu apsikabinu ja ir sakau-mamyte as nescia..Kai iki mm liko savaite sapnuoju savo geriausia drauge...Ji ateina pas mane ir sako darykis NT, tu nescia..as ne ne..negali buti...O ji vistiek savo-tu nescia...O paskutine nakti pries NT irgi sapnavau ja, jinai man sako-tu nebijok jei tave pateplios, nesciosiom daznai taip buna lotuliukas.gif aisku is pradziu tuos sapnus ignoravau..nes galvojau, kad cia is didelio noro man sapnuojasi tokie sapnai..bet paaiskejo, kad ne blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
Kad esu nestuke.gif suzinojau tik pries kelias dienas ax.gif Nakti is treciad i ketv sapnavau, kad darau viena NT testuka. Staiga ranka sudrebejo, ir i indeli ikrito kokie 6 ar 7 testukai. Ir visi nusidaze ryskiai II. Sestad ryte pasidariau testuka ir jis parode II thumbup.gif
Atsakyti
Sapnavau kad ziauriau kraujavau blink.gif, labai issigandau, padejau internete ieskoti ka tai gali reiksti ir radau nestuma thumbup.gif Aisku po ilgo planavimo net nesitikejau kad issipildys ir po savaites pamaciau II
Atsakyti
As tiek kartu ir mazylius sapnavau, ir nestuma, ir mazylio gimima: ir tai mergaite, tai berniuka...ir ne karto nepasitvirtino. Nors tada ir neplanavome dar, bet as labai netyciuko tikejausi. Gal tiesiog is didelio noro ir sapnavosi tie vaikai. Bet si menesi pagaliau pradejome planuoti ir pries dvi dienas susapnavau labai keista sapna: lygtai lakstau su nedideliu pilvuku, apsirengusi zaliais marskineliais, kaip ir kita salia manes esanti moteris, kuri yra labai labai nescia. O as jai ir sakau: "Ziurek, as nescia. Nors as to dar nezinau! Bet uzsidejau situos zalius marskinelius, kaip ir tu, nes jie juk reiskia nestuma!"
Stai toks keistas sapnas. Kolkas tikrai nezinau ar esu nescia, bet stai laukiu savaitgalio, kad pasitvirtintu ar ne. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cuqui: 08 vasario 2012 - 12:49
Atrodo, kad sapnas nemelavo. Siandien testukas parode teigiama. As nestuke.gif Iki tariamu mmm siaip dar 3 d. tai, kad tikiuosi nepabegs ir viskas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
ydomi situacija pas mane,ydomu ka apie tai jus galvotumete...planuojam vaikiuka jau 3 ciklas bet gaila dar nepagaunam verysad.gif na bet vis dar stengiames,praeita nakty susapnavau jog dariausi nt ir rode teigiama ( jau esu dariusi ir nusivylusi) ydomu ar cia is didelio noro tie sapnai ar jie ka pasako? kito skyrelio temoja esu pasakojusi apie savo sapnus,nes pas mane jie pildosi...bet ka spnuoju apie save jie nesipildo,o pildosi tik tie sapnai kuriuose dalyvauja mano vyras g.gif bet sy karta toks super sapnas,gal sakau bekt y vaistine nt pirkt? ax.gif nes kas domisi,supranta sapnus tai manau tikrai zinosite ka man patarti 4u.gif
Atsakyti
Tai aisku bekit ir pirkit,o gal jau thumbup.gif nieko juk neprarasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 02 18, 00:57)
Tai aisku bekit ir pirkit,o gal jau  thumbup.gif  nieko juk neprarasit  mirksiukas.gif

smagu jog palaikymas yra,todel tikrai tada beksiu thumbup.gif
Atsakyti
as beveik 4 menesius sapnuodavau kad zvejoju,zuvis uzkimba bet pastoviai pabega arba labai mazas pagaunu ir paleidziu. Po to prasidejo sapnai kad as zvejoju kartu su MB ir pagaunu dideles tris zuvis,labai sunkiai jas istraukiame i kranta,dvi paleidziu o pacia graziausia pasilieku,ji tokia didele ir grazi,po kiek laiko pavirsta mazu pukuotu kaciuku doh.gif .Man tokie sapnai kartojosi koki menesi su dideliom zuvim,grazios,tai lasisa,tai karpis tai dar kokia idomi ir vis kartu su MB suzvejojam jas ir jau nebepaleidziam bet pasiliekam smile.gif na ir ka jus galvojat tam paciam menesi as pastojau thumbup.gif Manau tie sapnai ir siejasi su nestumu...
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 02 18, 10:16)
smagu jog palaikymas yra,todel tikrai tada beksiu thumbup.gif

Gal jau pasidaret? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 02 19, 22:22)
Gal jau pasidaret?  biggrin.gif

na dar ne,siandien eisiu nusipirkt rytoj ryte darysiu ir pranesiu 4u.gif
Atsakyti