Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

QUOTE(Nuis @ 2011 12 23, 19:46)

Mergyt, čia tema apie sapnus susijusius su nestuke.gif , o ne sapnų reikšmių aiškinimasis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tai prieš kokius pusę metų sapnavau, kad pagimdžiau sėkmingai berniuką, ir vežiau su vyru parodyt mano tėvam, mes tryse sėdim mašinoj, ir mano berniukas katik gimęs jau moka sėdėt, ir pradeda šnekėt dar mums neatvykus pas tėvų, na jau ir atvažiavom pas tėvus, reikia lipti laiptais, ir jis būdamas leliuku jau lipa laiptais lotuliukas.gif nu žodžiu tipo greitai labai mokosi visko lotuliukas.gif thumbup.gif ir belipant laiptais dar pamačiau mergytę bėgančią paskui ir į manę kreipiantis "mama" , na bet toks nerealus sapnas, atsikėliau, iškart vyrui papasakojau, tačiau nupirkus NT ir pasitikrinus radau I doh.gif na nieko, gal greitu laiku susapnuosiu kokia lašišėlę lotuliukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
na kai laukiausi pirmo vaikelio susapnavau savo vyra grybaujanti,bet tada net nezinojau kad grybai reiskia nestuma biggrin.gif bet po savaites pasidariau NT ir pamaciau II...su antru angeliuku irgi susapnavau grybus ir po 3d dariausi testa ir vel pamaciau II... nestuke.gif ir dabar vat jau laukiam antro angeliuko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ir as noriu pasidalinti savo sapnais smile.gif . Gal menesi iki nestumu 3 kartus sapnavau zuvytes smile.gif. Viena karta kad kartu plaukiojau , o jos aplink mane tokios mazos ir ju daug daug, ir vanduo toks skaidrus. Antra karta jura ir as zvejoju smile.gif, ir matau didele zuvi, ir mintyse tikrai pagausiu , o ji taip blizga, tokia grazi smile.gif, o trecia karta pruda ir dvi zuvytes kurias galiu rankom pasiekti. Kada turejo buti mm pacia pirma diena pasidariau NT, buvo teigiamas smile.gif nestuke.gif , ax.gif , gal sapnai kartais tiesa sako g.gif
Atsakyti
o as sapnavau kad gime mergyte ir as bandziau ja pamaitinti tik ji niekaip neeme kruti unsure.gif esme tame kad pagal gyd. 70 procentu kad nesioju berniuka. tikiuosi sapnas issipildys ir bus mergyte wub.gif
Atsakyti
As nieko nesusapnavau, bet musu pabroliukas susapnavo mano nestuma, taip ir nutiko.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2011 11 24, 14:06)
O as sianakt susapnavau, kad gine po echoskopijos pasake kad turesiu berniuką biggrin.gif

Na va sapnas išsipildė biggrin.gif šiandien po echoskopijos pasakė, kad bus berniukas biggrin.gif
Atsakyti
pries pirma karta pastojant kelis kartus sapnavau, kad gaudau zuvi ir paskutini karta pagavau tokia, didele didele zuvi su lb didelem akim smile.gif is neuzilgo suzinojau, kad laukiuosi, o vat pries antra karta lygtais nieko nespejau susapnuoti iki tol kol suzinojau, kad laukiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(light clouds @ 2011 11 25, 13:47)
Su MB po truputį pradedam kalbėti, kad jau reikėtų ir mums leliuko 4u.gif  šiąnakt sapnavau braškių lauką, o jame žalias ir dideles raudonas braškes, su MB puolėm skinti ir valgyt tų raudonų braškių bigsmile.gif  Sapno reikšmę sužinojau tik šiandien, nors iki tol galvodavau, kad uogos reiškia ašaras. Maždaug prieš savaitę sapnavau žuvytes akvariume, jas norėjo suėsti gyvatė rolleyes.gif sapne labai bijojau doh.gif  na, žiūrėsim, kokią reikšmę turės tie mano sapnai, gal patapsiu  nestuke.gif  wub.gif

Po šitų sapnų dar sapnavau vėlgi braškes, bet šįkart skynėm su drauge (draugei pasakiau, bet ji man neišsidavė, kad laukiasi, tik po mėnesio pasakė, kad iš tikrųjų taip buvo thumbup.gif ), kelis kartus mažą mergaitę ant vyro rankų, galiausiai kraują (prieš darant testą). Ir ką gi - praėjusią savaitę sužinojau, kad nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kelias dienas prieš pasidarant NT sapnavau, kad laukiuos ax.gif Kažkaip po to sapno tikėjau, kad jau tikrai pamatysiu II ir pamačiau thumbup.gif
Atsakyti
Prieš pastodama sapnavu keletą kartų plaukiojančius mažus ančiukus rolleyes.gif vėliau, matyt tuo metu, kai pastojau, bet dar nezinojau, sapnavau kad pagimdžiau mergytę, buvo labai daug kraujo, labai labai vėmiau... ir likusį turinį ką pagimdžiau nuleidau į klozetą... doh.gif ir sužinojau, kad aš nestuke.gif tada dar sapnavau dvi mažas gyvates, kurios pešėsi kaip katės blink.gif na, o neseniai sapnavau, kad pagimdžiau mergaitę ir jos tėčiui sakiau, kokia ji panaši į jį, po dienos sapnavau kad turiu du sūnus biggrin.gif žodžiu, painiava smile.gif ką turėsim, kol kas nežinom..
Atsakyti
Labai daznai pries pastojant sapnuodavau zuvis,kad as jas zvejoju!Keista,taciau kai pagimdziau(praejo jau 3 metai)ne vieno karto zuvyciu jau nesusapnavau.O tikrai noreciau ax.gif
Atsakyti