Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 02 20, 09:14)
na dar ne,siandien eisiu nusipirkt rytoj ryte darysiu ir pranesiu 4u.gif

Na laukiam laukiam tada biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Taip, mane sapnai perspėjo.
trečią ciklą iki nėštumo sapnavau viščiukus.
antrą - žuvį.
lemiamąjį - pilną stalo maisto. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 02 20, 22:58)
Na laukiam laukiam tada  biggrin.gif

schmoll.gif nepavyko nudziuginti saves... dar save raminu su viena mintim jog peranksti nt dariau...lauksiu mm dienos tada ir pamatysime kaip yra istikruju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 02 21, 09:22)
schmoll.gif  nepavyko nudziuginti saves... dar save raminu su viena mintim jog peranksti nt dariau...lauksiu mm dienos tada ir pamatysime kaip yra istikruju mirksiukas.gif

Tai dar nei mmm dienos nesulaukei? Tada tikrai dar gali nerodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 02 22, 01:08)
Tai dar nei mmm dienos nesulaukei? Tada tikrai dar gali nerodyti  biggrin.gif

tai kad neina sulaukti is smalsumo biggrin.gif esme dar ta jog jau 4 menuo eina kaip spirale isiimiau ir nuo tada mm nereguliarios doh.gif todel net neisivaisduoju kada dabar man ju laukti blush2.gif
Atsakyti
Na tada belieka kas savaite darytis ax.gif
Atsakyti
kai pastojau, tai sapnai tikrai buvo pranasiski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2012 02 21, 07:54)
Sveikos,
Taip, mane sapnai perspėjo.
trečią ciklą iki nėštumo sapnavau viščiukus.
antrą - žuvį.
lemiamąjį - pilną stalo maisto. thumbup.gif

Ko tik nesapnavau...ir kad laukiuos, ir žuvis, ir grybus ir gyvates, kaip kitos moterys čia rašė sapnavo pieš sužinant, ale kaip nėra to taip laukiamo nėštumo, taip ir nėra...na bet ir problemos rimtos.

O su pirmąja taip tiesiai šviesiai ir susapnavau, kad laukiuosi - pilvą nemažą jau susapnavau. Pirmą kart gyvenime išvis tuomet sapnavau kad laukiuos - maždaug po mėnesio sužinau, kad sapnas buvo pranašiškas ax.gif
Atsakyti
Susapnavau kad mes su vyru grazias molines zuvis nupirkome atneseme namo ir kabinome ant sienu,po dveju savaiciu NT parode teigiama,tik paskui sesuo pasake kad sapnuoti zuvis nestumui smile.gif
Atsakyti
Aš šiąnakt susapnavau, kad dariausi testą ir jis buvo teigiamas clap.gif mažiuką planuojam jau gana ilgą laiką, o teigiamą testą buvau sapnavusi, kai iš tikrųjų buvau pastojusi, o po to kad ir kiek tikėdavausi nestuke.gif ir prašiau Dievulio ženklų, jokių sapnų su testais ar nėštumais nesapnavau schmoll.gif tad tikiuosi, kad šįkart tai vėl pranašiškas ir geras ženklas ax.gif 4u.gif jau greit sužinosiu... wub.gif
Atsakyti
sveikos, kai pirma karta buvau nescia (ivyko persileidimas) man mano mociute pasake kad as nescia, nors pati to nzn. dabar vel pastojau, ir sapnuose tapati mano mociute(ji jau mirus), bet atejo ir pasake kad as vel nescia, aisku pagalvojau kad nesamone susapnavau, o kaip tik buvo 9 menesiai kaip mociute mirus verysad.gif , bet ji man pranese labai dziugia naujiena. nestuke.gif , nusipirkau testa, nakty pries testo atlikima dar karta sapnavau jog darausi testa ir jis teigiamas, atsibudau ejau padariau, ir ziuriu kad mociute mane vel perspejo del nestuke.gif , esu labai laiminga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, tikrai neprisimenu, ar ka sapnavau, kai laukiausi dukrytes. Taciau dabar daznai sapnuoju maza berniuka. Nors MB daugiau atzalu neplanuoja, as daznai pasvajoju. Specialiai nesisaugom, bet manau kad tas mano noras man nuolat sapnuojasi. Vat ir sia nakti, kaip bebutu keista, sapnavau mama, kuri man pasake,kad laukiasi mergaites. As jai taip sapne pavydejau g.gif
Kaip cia man kokia auksine zuvele pasapnavus biggrin.gif
Atsakyti