Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

Kaip super, kai tie džiugūs sapniukai išsipildo wub.gif aš jau wub.gif vyrui juokiuos, kad mane visai paranoja apsėdo, nes ėmiau kas naktį sapnuoti nėštumą pranašaujančius sapnus doh.gif Šią naktį sapnavau ginekologę, pas kurią buvau pirmą kartą pastojus ir ji man pasakė, kad tau vėl toks pat ankstyvas nėštumas, todėl aš dar negaliu tau jo nustatyti bigsmile.gif o dar 23d. naktį sapnavau, kad iš kažkokis bažnyčios ėjo labai daug vienuolių it kiekviena jų iš ten stūmė po vaikišką vežimėlį (iš viso išstūmė 22) o aš pripuoliau ir paskutinį (23 -čiąjį) atėmiau ir įsivežiau atgal į vidų ir paėmus ant rankų kūdikėlį visiem sakiau, kam jūs jį išvežat juk jis sveikutėlis gražuolis vaikiukas ir aš jį pasiliksiu, o jis man taip gražiai šypsojosi...buvo toks laimingas wub.gif pagal mano paskaičiavimus 23 d. buvo 10 dienų po ovuliacijos, tad galvoju, gal tuo metu mano mažiukas tvirtinosi blush2.gif be to sutapimas ar ne, bet 22 dieną buvo gandrinės...tai gal geras ženklas ax.gif ...oi kaip norėčiau, kad tie sapnai išsipildytų kuo greičiau nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wildulyte: 25 kovo 2012 - 09:02
mum tik pradejus planuoti vaikely iskart mane uzpuole sapnai biggrin.gif sapnuoju kad su pilvu ar tai mazus vaikus...dar sapnuodavau jog darausi testa ir visada teigiamas...ale bet nieko g.gif susapnavau jog susergu mm labai gausei,po keliu dienukiu man ir turejo prasideti mm jau galvoju vel nepagavom nusivyliau labai...bet mm velavo 3 dienas,nuskubejau nt pirkt,ir ka jus galvojat 4u.gif 4u.gif pagavom thumbup.gif thumbup.gif todel taip keistai man su sapnais kaip tik nustojau sapnuot vaikus ir maziausei to tikejausi pagaliau yvyko stebuklas as pagaliau nestuke.gif
Atsakyti
Sianakti sapnavau vien nescias moteris,kad mano gimineje 3nescios moterys su didziausiais pilvais nestuke.gif ka tai galetu reiksti? g.gif
Atsakyti
Man atvirkščiai (panašiai kaip prieš tai komentavusiai dalyvei) - sapnai tik klaidino. Planavome jau kelis mėnesius, ir beveik po kiekvienos O aplankydavo nįtikėtinai ryškūs sapnai! bigsmile.gif Vis tikėdavausi... Tačiau tą lemtingąjį mėnesį nieko ypatingo nesapnavau, ir še tau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kootwella: 29 kovo 2012 - 14:02
labai keista ,bet pranese sapnas wink.gif
kiek buvau girdejus ,kad sapnuoti zuvi ,tai jau reiskiasi busi nescia ...
dar pernai sapnavau ezera su labai skaidriu vandeniu ir daug zuvu ,mes su vyru sedejom ant kranto ,o as jam pasakiau ''gaila ,kad neturim meskeres '' ir isvaziavom ...
niekaip nesiseke pagaut gandro uz uodegos mums ..
gal ir sapnas kalbejo ,kad neturim mes meskeres ,kad ta zuvi pagaut ...
praejo laiko nemazai ,bet zuvu nebesapnavau.
visai neseniai susapnavau ,kad su vyru abu stovim kazkokiam ezere ,o zuvis pasoko is vandens ,o mes ja abu su vyru tik sugriebem rankom vienu metu -pagavom thumbup.gif
prabudau visai geros nuotaikos biggrin.gif juk zuvi sapnuoti -nestumas biggrin.gif
nors daktarai mums nepranasavo susilaukti naturaliai smile.gif
veliau dar sapnavau akvariuma pilna zuvu ...

vakar pasidariau NT ir isvydom teigiama rezultata smile.gif

Atsakyti
Mes zirniuka planuojam jau gana senai nuo 2010m liepos men,buvo ir panikos,galvojau,kad nebepastosiu.Ir paskutiniu metu nebegalvojau isvis apie nestuma,gyvenau sau biggrin.gif ir praeita savaite sapnuoju,kad bureja,ar pranase uzdeda man ranka ant pilvo ir sako "tu laukiesi mergaites",ir ten pat kur ji man ta pasake,sedi ratelis zmoniu ir klausia manes "ar noriu turet dukryte",visi ziuri i mane ir laukia atsakymo ax.gif ir kita diena kazkaip blogai jauciausi,krete saltis,silpna buvo.Galvoju reik pasidaryt testa,ir parode dvi juosteles wub.gif bigsmile.gif nestuke.gif sunku buvo patiket,kad kai laukiau,visi testai buvo neigiami.Pasidariau dar 2 isitikinimui,kad nemeluoja biggrin.gif anksciau nieko panasaus nesapnavau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, zinot o as sianat sapnavau, kad namuose zaidziu su maza mergaite ir kazkas i duris beldzia, prieinu paziuriu pro akute ir matau uz duru save su ta mergaite. Isigandau galvou jug taip negali buti as gi cia stoviu tikoj duru pusei. Atsikelus labai susimasciau, g.gif g.gif galvoju ka galetu reiksti toks sapnas. As dbr laukiuos 5sav, tai mastau gal tas sapnelis reiskia jog mergaites sulauksiu. Kaip jus galvojat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinai @ 2012 04 07, 16:01)
Sveikos, zinot o as sianat sapnavau, kad namuose zaidziu su maza mergaite ir kazkas i duris beldzia, prieinu paziuriu pro akute ir matau uz duru save su ta mergaite. Isigandau galvou jug taip negali buti as gi cia stoviu tikoj duru pusei. Atsikelus labai susimasciau, g.gif  g.gif  galvoju ka galetu reiksti toks sapnas. As dbr laukiuos 5sav, tai mastau gal tas sapnelis reiskia jog mergaites sulauksiu. Kaip jus galvojat?  smile.gif

Man ir toks pat klausimas iskyla g.gif bureja man ispranasavo uzdejus ranka ant pilvo,kad laukiuosi mergaites ax.gif bigsmile.gif db idomu issipildys pranasyste ar ne g.gif ax.gif
Atsakyti
man pranesė sapnas
ryte pasidariau testa ir II
o sapnavau pele, o cia kaip mama sako nestuke.gif tai jau faktas, kazkur labai arti isgirsi arba tau
p.s. as iki siosl niekados peles nesapnavau
Atsakyti
Negaliu patiket tuo ka skaitau wub.gif mes irgi norim vaikelio, bet iki siol nieko....taciau si men sapnavau, kad matau moteri besilaukiancia, po to kitas sapnas buvo, kad esu kazkokiam realybes sou ir ten reikia darytis NT ir as ten sakau ne ne as nesilaukiu tikrai,o jie vis kalbina mane pasidaryk, pasidaryk...ir ka Jus manot testas teigiamas smile.gif
mm turi ateiti rytoj tai ziuresim ar gali kazka reiksti tai ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasadete @ 2012 04 10, 12:17)
Negaliu patiket tuo ka skaitau  wub.gif  mes irgi norim vaikelio, bet iki siol nieko....taciau si men sapnavau, kad matau moteri besilaukiancia, po to kitas sapnas buvo, kad esu kazkokiam realybes sou ir ten reikia darytis NT ir as ten sakau ne ne as nesilaukiu tikrai,o jie vis kalbina mane pasidaryk, pasidaryk...ir ka Jus manot testas teigiamas smile.gif
mm turi ateiti rytoj tai ziuresim ar gali kazka reiksti tai ar ne  smile.gif

manyciau tai begalinis noras ir mintys daro sako smile.gif man taip buvo ir nieko, visur nėsčiasias pastebejau gatveje, sapnavau vaikucius testus ypac jei ryte planavau darytis
o pagrinde api nestuke.gif numaniau is BT ir tas sapnas (peles)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olinka: 10 balandžio 2012 - 11:28
QUOTE(zmogeliuke @ 2012 03 29, 18:14)
labai keista ,bet pranese sapnas wink.gif
kiek buvau girdejus ,kad sapnuoti zuvi ,tai jau reiskiasi busi nescia ...
dar pernai sapnavau ezera su labai skaidriu vandeniu ir daug zuvu ,mes su vyru sedejom ant kranto ,o as jam pasakiau ''gaila ,kad neturim meskeres '' ir isvaziavom ...
niekaip nesiseke pagaut gandro uz uodegos mums ..
gal ir sapnas kalbejo ,kad neturim mes meskeres ,kad ta zuvi pagaut ...
praejo laiko nemazai ,bet zuvu nebesapnavau.
visai neseniai susapnavau ,kad su vyru abu stovim kazkokiam ezere ,o zuvis pasoko is vandens ,o mes ja abu su vyru tik sugriebem rankom vienu metu -pagavom  thumbup.gif
prabudau visai geros nuotaikos biggrin.gif juk zuvi sapnuoti -nestumas biggrin.gif
nors daktarai mums nepranasavo susilaukti naturaliai smile.gif
veliau dar sapnavau akvariuma pilna zuvu ...

vakar pasidariau NT ir isvydom teigiama rezultata smile.gif

as beveik lygiai ta pati sapnavau,zvejojom zvejojom kol sugavaom didele grazia zuvi....na ir pasirodo pastojau.As cia jau pasakojau savo sapnus pries pastojant,galime tik patvirtinti kad sugavus zuvi sapne galime tiketis nestumo tikroveje drinks_cheers.gif
Atsakyti