Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 05 21, 09:41)
na tik db pagalvoju...nu bet td organizmas man pokstus krecia..nes po pirmo viska lyg ir taip dariau ir beveik 3m iki mergytes nepastojau...o mergyte irgi lyg neturejo pgl skaiciavimus but...na sian  turetu mm prasidet.nes po gimdymo ciklas susitvarke ir kaip laikrodis 36d prasideda

Na tada linkiu ju ir sulaukti 4u.gif
Atsakyti
su manim kaip ir viskas tvarkoj, atejo mm...betva pasirodo sese jau 11sav kaip laukias(spele mat)..o man sapne ne veltui ji su visciukais susisapnavo
Atsakyti
O as dar net nezinojau, kad laukiuos, testo nebuvau pasidarius, kai mano mama paporino savo sapna: sviesiaplauke garbane mano dukryte susapnavo. Mano nestumas gal tik 2sav tebuvo. smile.gif po 7 menesiu pamatysim, ar teisybe mano mama susapnavo. smile.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
aš prieš tai daug kartų sapnavau, kad laukiuosi..
o va mano geriausia draugė prieš kokiį mėnesį sapnavo, kad aš laukiuosi, ir kągi, laikiuosi jau 4 sav wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš vasario pradžioj susapnavau būrėją, pas kuria sausi buvau - ji man kaip ir būrė per sapną - sako matau kad dar šiemet turėsi vaiką...
Nejėmiau į galvą... Visokių nesąmonių gi prisisapnuoja...
Sauiso pabaigoj išsikrausčiau pas draugą...
O va šiandie jau auginu pilvuką biggrin.gif Netyčiukas ateis 2013 sausi biggrin.gif
Atsakyti
O mums buvo taip ax.gif
Mama susapnavo kraują, man skambina, sako vaikeli, sapnavau kraują, o kraujas reiškia giminės pagausėjimą, sakau, ai, mama, matai, neišeina mums nieko, nepastoju jau trečias mėnuo, gal kažkas blogai, žodžiu, stresuoju, o mama sako, juk žinai, kad pildosi viskas ką pasakau biggrin.gif nes mes ją ragana vadinam, ką pagalvos, ką pasakys, tas ir bus, uch, net baisu kartais.. Ir žodžiu, aš sapnuoju kraujus po poros dienų.. Laukiu mm, nesulaukiu, vieną dieną, antrą, trečią, ketvirtą ir lekiu pirktis testuką, nu ir ką jūs galvojat, teigiamas wub.gif wub.gif wub.gif nestuke.gif bigsmile.gif bigsmile.gif WOW galvoju, kaip būna wub.gif doh.gif
Atsakyti
Mano mama irgi sapnavo, kad turėsiu vaikutį. Bet aš pati - niekada. Ilgai to stebukliuko laukėm.. Ir prieš kokią savaitę sapnuoju, kad guliu lovoje su jau gerokai išsipūtusiu pilvuku, glostau jį ir sakau vyrui: Kaip manai, gal jau laikas man pas gydytoją apsilankyt? Ir nubudau. Vakar pamačiau II blush2.gif Šiandien HCG tyrimas patvirtino, kad esu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Likus 2 dienoms iki kraujo tyrimo sapnavau, kad maudomes su vyru siltoje siltoje juroje, o paskui begam per smeli. O nakti pries tyrima vyras skaiciavo kazka - vienas, du, vienas du - pabudo ir ryte pasake bus du smile.gif Pasekmes - laukiames dvynuku wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2012 06 04, 14:51)
Likus 2 dienoms iki kraujo tyrimo sapnavau, kad maudomes su vyru siltoje siltoje juroje, o paskui begam per smeli. O nakti pries tyrima vyras skaiciavo kazka - vienas, du, vienas du - pabudo ir ryte pasake bus du  smile.gif Pasekmes - laukiames dvynuku  wub.gif  wub.gif

Sveikinimai biggrin.gif
Atsakyti
Kai laukiausi sapnavau daug daug nesamoniu, ypac pradzioje.Bet labiausiai isimine tai, jog viena karta susapnavau tamsiaplauki, labai linksma didziaaki berniuka, kuri toks maziukas lakste po namus, daug juokesi, tokiu apvaliu veiduku, pabudau pilna geriausiu emociju, tarsi viskas butu buve tikra wub.gif
toks mano sunelis ir gime, net neabejojau jogbus berniukas, ir toks panasus is to sapno, kad prabegus penkiems metams neiseina man is galvos, kaip taip gali buti smile.gif
Atsakyti
Pries pirma nestuma susapnavau gandrus, labai istrigo tas sapnas, nes niekada iki tol nebuvau sapnavus gandru.. poros menesiu begyje suzinojau, jog laukiuosi smile.gif pries antra nestuma vel sapnavau gandrus, tuomet net nemasciau, iskart supratau, kad laukiuosi smile.gif uz keleto dienu testas tai patvirtino smile.gif
Atsakyti
Man sapnai nepasake,pasake kaktusas kuris prazydo roziniu ziedeliu biggrin.gif Nemaciau jo zydint kelis metus thumbup.gif Tada jau buvau apie menesi nescia 4u.gif
Atsakyti