beveik pries metus laiko susapnavau , kad buvom su sese pas gydytoja ir jai pasake , kad ji laukiasi , tos pacios dienos vakare ji man paskambino ir pranese , kad pastojo
pries padarant testa , sapnavau dvi dienas is eiles , kad esu nescia , ryte pasidariau ir buvo II
planavom leliuka 1.6 menesius , bet ne karto nesapnavau nestumo , taip , kad isikalbejimas - negalejo buti
Pries pastojan sapnavau, kad valau akvariuma ir gaudau zuvytes ir dedu i stiklaini, o tam stiklaini jos visos su sukuosenom ir koki men pries pastojant kiekviena nakti sapnuodavau vandeni
Pries pastojan sapnavau, kad valau akvariuma ir gaudau zuvytes ir dedu i stiklaini, o tam stiklaini jos visos su sukuosenom ir koki men pries pastojant kiekviena nakti sapnuodavau vandeni
Susapnavau ne nestuma, o vaikiuko lyti - kieme stovejo berniukas ir su manimi snekejo, paklausiau jo, ar visada dabar su manimi taip snekesi? gime berniukas lygiai toks pat, kaip sapne...
Susapnavau ne nestuma, o vaikiuko lyti - kieme stovejo berniukas ir su manimi snekejo, paklausiau jo, ar visada dabar su manimi taip snekesi? gime berniukas lygiai toks pat, kaip sapne...
o kaip atrode jusu sapnas?) as sapnavau, kad salia buvo tamsiaplauke mergaite,o as kazkam aiskinau, kad sunus irgi toks gime, bet veliau pasvesejo po keliu meteliu paziuresime, ar visi sapnai issipildo
o kaip atrode jusu sapnas?) as sapnavau, kad salia buvo tamsiaplauke mergaite,o as kazkam aiskinau, kad sunus irgi toks gime, bet veliau pasvesejo po keliu meteliu paziuresime, ar visi sapnai issipildo
na sapnavau kad manuose esu su naujagimiu, tada prabudau ir galvoju, o kokia lytis? nepaziurejau tada vel uzmigiau ir sapnas tesesi tada pasiziurejau jau lyti , kitu bruozu nepamenu tik kad berniukas