Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

QUOTE(Aushrita @ 2012 06 23, 22:01)
Man sapnai nepasake,pasake kaktusas kuris prazydo roziniu ziedeliu  biggrin.gif Nemaciau jo zydint kelis metus  thumbup.gif Tada jau buvau apie menesi nescia  4u.gif

cia tai grazu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milky* @ 2012 06 24, 17:15)
cia tai grazu labai smile.gif

Nezinau net ar cia sutapimas ar siaip suzydejo ax.gif
Atsakyti
Kai dar nezinojau, kad laukiuosi, nors jau buvo pirmos savaites, taip pat teigiama NT susapnavau smile.gif tada jau pradejau itarineti, kad nestuke.gif
Atsakyti
beveik pries metus laiko susapnavau , kad buvom su sese pas gydytoja ir jai pasake , kad ji laukiasi ,
tos pacios dienos vakare ji man paskambino ir pranese , kad pastojo wub.gif

pries padarant testa , sapnavau dvi dienas is eiles , kad esu nescia , ryte pasidariau ir buvo II wub.gif

planavom leliuka 1.6 menesius , bet ne karto nesapnavau nestumo , taip , kad isikalbejimas - negalejo buti thumbup.gif
Atsakyti
Pries pastojan sapnavau, kad valau akvariuma ir gaudau zuvytes ir dedu i stiklaini, o tam stiklaini jos visos su sukuosenom biggrin.gif ir koki men pries pastojant kiekviena nakti sapnuodavau vandeni
Atsakyti
QUOTE(Asarele02 @ 2012 06 30, 11:03)
Pries pastojan sapnavau, kad valau akvariuma ir gaudau zuvytes ir dedu i stiklaini, o tam stiklaini jos visos su sukuosenom  biggrin.gif ir koki men pries pastojant kiekviena nakti sapnuodavau vandeni

Tai vaikutis speju turi veslia sukuosena? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 06 30, 22:56)
Tai vaikutis speju turi veslia sukuosena?  biggrin.gif

Aha nebloga turi biggrin.gif gime sviesiais ilgais plaukuciais wub.gif
Atsakyti
Man sapnas pranese - sapnavau, kad maitinu maza kudiki, o jis taip godziai valgo smile.gif
Atsakyti
Susapnavau ne nestuma, o vaikiuko lyti - kieme stovejo berniukas ir su manimi snekejo, paklausiau jo, ar visada dabar su manimi taip snekesi? gime berniukas lygiai toks pat, kaip sapne...
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2012 07 12, 14:04)
Susapnavau ne nestuma, o vaikiuko lyti - kieme stovejo berniukas ir su manimi snekejo, paklausiau jo, ar visada dabar su manimi taip snekesi? gime berniukas lygiai toks pat, kaip sapne...

as irgi sapnavau vaiko lyti ax.gif sapnavau berniuka smile.gif ir per skana patvirtino smile.gif turetu buti berniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2012 07 12, 19:17)
as irgi sapnavau vaiko lyti  ax.gif  sapnavau berniuka smile.gif ir per skana patvirtino smile.gif turetu buti berniukas wub.gif

o kaip atrode jusu sapnas?smile.gif) as sapnavau, kad salia buvo tamsiaplauke mergaite,o as kazkam aiskinau, kad sunus irgi toks gime, bet veliau pasvesejo biggrin.gif po keliu meteliu paziuresime, ar visi sapnai issipildo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2012 07 12, 18:17)
o kaip atrode jusu sapnas?smile.gif) as sapnavau, kad salia buvo tamsiaplauke mergaite,o as kazkam aiskinau, kad sunus irgi toks gime, bet veliau pasvesejo biggrin.gif po keliu meteliu paziuresime, ar visi sapnai issipildo biggrin.gif

na sapnavau kad manuose esu su naujagimiu, tada prabudau ir galvoju, o kokia lytis? nepaziurejau lotuliukas.gif tada vel uzmigiau ir sapnas tesesi biggrin.gif tada pasiziurejau jau lyti biggrin.gif, kitu bruozu nepamenu tik kad berniukas blush2.gif
Atsakyti