Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

Aš kažkaip banaliai ir kvailai susapnavau... praktiškai kokią 3 pastojimo dieną sapnavau kad einu pas ginekologą eilinei apžiūrai ir reikia lipt ant kėdės. Jis mane apžiūri ir nulipant nuo kėdės pasipila kraujas. Aišku, net sapne raudonuoju iš gėdos ir atsiprašinėju kad na neturėjau susirgt dabar tikrai tikrai neturėjau - dar ne laikas.

Ryte iš smalsumo pažiūriu sapnininką... o ten - daug nelabai kokių reikšmių ir viena topinė "Jei sapnuoja nėščia moteris - nėštumas ir gimdymas bus lengvi" ir pirma mintis šovusi į galvą - jau geriau būčiau nėščia lotuliukas.gif O pasirodo - akurat nestuke.gif
Atsakyti
Su pirma sapnavau raudonus batukus -pasitvirtino po poros dienu .. smile.gif
O su sunum sapnavau vezimuka melyna ir nors turejau tik mergyte sapne saukiaiu kur mano vaikai...Ir dar su sunum zuvytes sapnavau ,tai pasitvirtino irgi .. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
As tai dar nezinojau,kad esu nescia sapnavau,kad atejus sako "tu laukiesi mergaites",ta diena pasidariau testa ir buvo ilgai laukti du bruksniukai wub.gif Penktad suzinojom,kad turesim berniuka,galvojau sakys,kad mergaite turesim,patikejau sapnu biggrin.gif istikruju suzinosim kai tik gims nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes, esu cia naujoke. Sianakt sapnavau, kad gavau dovanu oziuka, ji labai mylejau, glosciau, buciavau, jis net su manimi snekejo, bet vis stengesi nuo manes pabegti, as ji sapne vis gaudziau savo mieste. Galiausiai suradau ji vienam gyvenamuju namu rajone. Sakau nebek nuo manes as tave labai vertinu, juk tu dovanotas mylimo zmogaus. Tada staiga apsidairau pamatau aplink daug vandens. Tiesiog gyvenamieji rajonai, zmoniu ne dvasios, bet viskas tarsi apsemta potvynio, kaip po gero lietaus, labai daug balu. Pasiziuriu ir matau didele zuvi ant akmens, staiga ji isoka i ta bala. Prienu paziuret, tuscia nera jos ten, nors maciau, kad nesenai isoko. Atsibudau. Ketvirta vaikeli planuojam trecias menuo. idomu ar ta zuvis ir oziukas gali reiksti nestuma. Buciau labai dekinga jei kas galetu pakomentuoti si sapniuka 4u.gif
Atsakyti
Ciklo pradžioje sapnavau vištas, pažiūrėjau sapnininke - šeimos pagausėjimas biggrin.gif Akurat lotuliukas.gif Su pirmąja sapnavau, kad atvažiavau gimdyti, dar viena gimdyve kartu su manim gimde, tai kai atnešė mums vaikus, aš rėkiau, kad sumaišė, nes laukiau ir tikėjausi berniuko, o davė kitos moters mergaitę biggrin.gif Tada dar nežinojom, kad pilvelyje buvo mano išsvajota mergytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Greituke111 @ 2012 07 27, 20:29)

Zuvis,o ypac jos gaudymas vandeny reiskia nestuma 4u.gif
Atsakyti
Sapnavau gal praeita vasara ar rudeni,kad turiu leliuka (mergyte) gulejom abi didziuleje dvivieteje lovoje. Skaiciau ,kad jei sapnuoji vaika,kad gime ar kas, lytis buna priesinga.. O veliau lapkricio men pastojau smile.gif Tureciau gimdyti rugsejo 5 d. o lytis - berniukas... biggrin.gif
Atsakyti
Atsimenu dar nezinojau nestuke.gif , atejau i darba ir sakau kolegei, kad toki grazu sapna sapnavau, kad nuo olos soku i skaidru skaidru vandeni, pasirodo laukiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stelute88 @ 2012 07 25, 10:25)
As tai dar nezinojau,kad esu nescia sapnavau,kad atejus sako "tu laukiesi mergaites",ta diena pasidariau testa ir buvo ilgai laukti du bruksniukai wub.gif Penktad suzinojom,kad turesim berniuka,galvojau sakys,kad mergaite turesim,patikejau sapnu biggrin.gif istikruju suzinosim kai tik gims nestuke.gif

Na mano sapnas identiškas smile.gif. Sapnuoju, kad ateinu pas ginekologę, atidarau duris, o ji iš kart man sako - mergaitė. Ir buvau tokia tamsoka rudos spalvos suknele. aklai tuo sapnu tikėjau. kai pagimdžiau, akušerė sako "gimė mergaitė", o aš mintyse "kam man tai sakai, aš ir taip žinau".
Panašiai kažkaip sapnavau ir draugę. Atėjom į darbą (čia jau tikrovėj), aš jai sakau "žinai sapnavau, kad tu nėščia ir su žydra suknele", ta biški paraudo ir sako, kad tikrai laukiasi, o buvo tik nėštumo pati pradžia. Gimė jai berniukas.

O šiąnakt sapnavau, kas dvynukus pagimdžiau doh.gif doh.gif doh.gif ... jei išsipildytų, tai būtų tik iš šventosios dvasios biggrin.gif ... Žodžiu baisus sapnas šįkart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 14 rugsėjo 2012 - 21:16
Sapnu apie gimdymus ir pastojimus buvo daug. Kad drauge sunu sulauke - isspilde - nors ji jau labai pyko - kai sakiau kad sapnavau jog du berniukus tures - o pirmas jau ir yra.
Po ilgo planavimo ir keliu gyvenimo liudnu ivykiu nusprendem, kad visgi reikia bandyt sureguliuot mano hormonus ir jeigu tada nepavyks ruostis IVF ir neskubet pataupyt pinigus, nes gydymai nepigus.... Ir se tau po eilines apziuros kai kiausineliu nesimate ir buvo primtas sis sprendimas, bei laukimo menesiniu vel aisku reikes laukti nezinia kiek (na kazkada nuo 45 dienu). Po ko kokiu 6 savaiciu nuo apziuros sapnuoju toki rysku reklamini melyna testa ir sapne persiokoje ir vis mintyse "teigiamas" -o pati sau su nuostaba kartoju - be sansu. neturiu as tokio testo. Ryte atsibudus irgi nesitikejo - nes svenciu reikejo dar laukti na kokias bent dvi savaites. Uz poros dienu nusprendziau, kad afdruk pasidaryt...paklausyt to sapno... nors daug vilties nedejau, nes siukslineje per keleta metu panaudotu ir vis viena pagaliuka ir bruskniuka rodanciu testu pakankamai buvo prisikaupe...ir kai apsimiegojus pamaciau antra plona skaidre juoste blausioje vonios sviesoje - maniau sapnuoju ir kad cia gal vienas is tu pries menesines vadinamu dvasiu ... na dziaugtis bijojau ir netikejau... tai uzsirasiau pas gydytoja ir kai nuejus pasake kad yra 5 savaites ... akyse buvo daug dziaugsmo ir bandymo suvokti is kokios sventos dvasios biggrin.gif ir siaip gydytojas pasake kad laimejau loterija... Tai vat ... testas melynas ir ryskus sapne buvo teisingas.. o zuvytes, pilvai, gimdymai ir supavimai - neissipilde ... ba kitaip jau kokius keturius supuociau doh.gif na tik draugei sunu nusapnavau...
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif Šaunią temutę atradau, tai pridėsiu ir aš savo sapno istoriją: mano sapnas buvo labai aiškus ir konkretus lotuliukas.gif lotuliukas.gif ... Prieš 5-6 dienas naktį susapnavau, kad pasidarau nėštumo testą ir rodo ryškias dvi juosteles, aš dar visaip bandau jas apibraižyti, apipiešti (net nesuprantu kodėl?!), bet jos vis išryškėja ir išryškėja.... doh.gif Ir štai prieš dvi dienas pasadariau testą, kuris parodė dvi ryškias juostelės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau tiek tų neštumų prisapavau ir testu ir žuvyčiu , o testas kaip neigiamas taip neigiamas doh.gif matyt per daug apie tai galvoju , o poto ir sapnuoju... nestuke.gif
Atsakyti