Įkraunama...
Įkraunama...

Realybės šou DOM-2 gerbėjų klubas

QUOTE(Anema @ 2010 08 26, 11:49)
cia truputi ne i tema, bet as turiu toki paveiksla kaip pas tave avatare

Baltai pavydziuuu bigsmile.gif as ir noriu! biggrin.gif Dievinu Merlin Monro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 08 26, 12:20)
Mane tai is vis nervina jo tas charakteris durnas, matos kad jam rimtai ne viskas tvarkoj... unsure.gif
Ka sumasto ta ir daro, o dar tas jo balsas.. Kaip ten su juo dar sutaria visi, man kantrybes nebutu lotuliukas.gif

Tai del jo durnumo ir laiko proekte, bet jauciu kad per kita balsavima isleks, nes jau nusibodo visiems su savo durnumu, net pas psihiatra nusiunte....
Atsakyti
Ismete Kristina, o Vencas net neturejo jai ka pasakyt, tik sedejo visas pasipuoses su aukso spalvos striuke, blizganciais batais... umn.gif
Gerai Zenia pasake, kad jau ir nuo pacio Venco kvepia isejimu.. hah.gif labai tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 08 27, 13:07)

Gerai Zenia pasake, kad jau ir nuo pacio Venco kvepia isejimu.. hah.gif labai tikiuosi biggrin.gif

kazkaip netikiu. Vien jau del to, kad yra ten tas naujokas burbuliukas, kuris TIKRAI su niekom ten nesusiburkuos, ir dar tas Kolia, kuriam irgi kazin ar kas iseis. Man atrodo, siandien paliks abu bachurus, ismainys i kuri nors is anksciau atejusiu. Gal i ta burbuli g.gif
Atsakyti
o as negaliu ziureti DOM2, nenureguliuota lekste, tad belieka tik skaityti ka jus rasot ax.gif kazin as ten vyksta (toms kas ziuri per latviska kanala) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 08 27, 16:43)
o as negaliu ziureti DOM2, nenureguliuota lekste, tad belieka tik skaityti ka jus rasot  ax.gif  kazin as ten vyksta (toms kas ziuri per latviska kanala)  g.gif

as ziuriu per www.kivicom.net
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 08 26, 12:55)
Baltai pavydziuuu bigsmile.gif as ir noriu! biggrin.gif Dievinu Merlin Monro smile.gif

as irgi. anglijoj pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 08 27, 16:24)
as irgi. anglijoj pirkau smile.gif

jooo...Lietuvoj tai nieko neimanoma gauti...
Atsakyti
kaip jums atrodo Marijos ir Sergejaus cia ta situacija nesurezisuota?
gyvena sau ramiai, nieko ju neordo, tai sugalvojo kazka. kazkaip man taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 09 07, 14:23)
gyvena sau ramiai, nieko ju neordo, tai sugalvojo kazka. kazkaip man taip atrodo

kas per situacija? g.gif
As ziuriu per Latvija. blush2.gif Man jie visada tokie keisti, nesuderinami atrodo
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 09 07, 15:23)

man taip pat atrodo kad sugalvoja, nes daznai taip buna kad poros visai beveik nerodo ir staiga kazkas nutinka.
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 09 07, 17:09)
kas per situacija?  g.gif 
As ziuriu per Latvija.  blush2.gif  Man jie visada tokie keisti, nesuderinami atrodo

cia internetu ziurim smile.gif
Atsakyti