Įkraunama...
Įkraunama...

Realybės šou DOM-2 gerbėjų klubas

ziurim ziurim, jau nuo vyro barti gaunu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
ir as ziuriu ziuriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 08 21, 16:54)
ziurim ziurim, jau nuo vyro barti gaunu  blush2.gif  biggrin.gif

aš tai negaunu bart,nes kai rodo maniškis tuo metu devintą sapną sapnuoja biggrin.gif
man tai kitą kart savaitgaliais trūksta dom2,tai laukiu kol greičiau ateis pirmadienis blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 08 21, 18:25)
man tai kitą kart savaitgaliais trūksta dom2,tai laukiu kol greičiau ateis pirmadienis

tai kad kas diena rodo..
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 08 22, 15:59)
tai kad kas diena rodo..

nu savaitgaliais gi nerodo,jūs turbūt žiūrit tas naująsias serijas,aš dar atsilikus nuo jūsų blush2.gif per latviją žiūriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 08 23, 07:31)
nu savaitgaliais gi nerodo,jūs turbūt žiūrit tas naująsias serijas,aš dar atsilikus nuo jūsų  blush2.gif  per latviją žiūriu smile.gif

aaa, supratau smile.gif taip, as ziuriu naujas serijas.

Vencas durnius! as jo ziauriai nemegstu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 08 23, 06:31)
nu savaitgaliais gi nerodo,jūs turbūt žiūrit tas naująsias serijas,aš dar atsilikus nuo jūsų  blush2.gif  per latviją žiūriu smile.gif

ir as per latvija ziuriu, gerokai mes atsiliekam smile.gif
Atsakyti
o ka pas jus dabar rodo?
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 08 23, 09:10)

Vencas durnius! as jo ziauriai nemegstu mad.gif

as irgi stupid.gif
ko ji ten laiko? doh.gif ir isvis tie dvigubi standartai jau akis bado. Kiek bachuru ismete uz tai kad pana pastume, o tas pastoviai tampo, drasko, meto ir nieko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2010 08 25, 21:59)

Mane tai is vis nervina jo tas charakteris durnas, matos kad jam rimtai ne viskas tvarkoj... unsure.gif
Ka sumasto ta ir daro, o dar tas jo balsas.. Kaip ten su juo dar sutaria visi, man kantrybes nebutu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 08 26, 12:20)
Mane tai is vis nervina jo tas charakteris durnas, matos kad jam rimtai ne viskas tvarkoj... unsure.gif
Ka sumasto ta ir daro, o dar tas jo balsas.. Kaip ten su juo dar sutaria visi, man kantrybes nebutu lotuliukas.gif

gaila, tipo vargsas, vos ne gatvej gyveno, butelius rinko. Kur jis be to sou? kas i ji daugiau rimtai ziures? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 08 26, 12:20)

cia truputi ne i tema, bet as turiu toki paveiksla kaip pas tave avatare biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 08 21, 19:25)
aš tai negaunu bart,nes kai rodo maniškis tuo metu devintą sapną sapnuoja biggrin.gif
man tai kitą kart savaitgaliais trūksta dom2,tai laukiu kol greičiau ateis pirmadienis blush2.gif  biggrin.gif

tai va, kad as ziuriu, kai atsikeliu dazniausiai, o vyras su dukra buna blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti