ziurim ziurim, jau nuo vyro barti gaunu
ir as ziuriu ziuriu
QUOTE(Anema @ 2010 08 21, 16:54)
aš tai negaunu bart,nes kai rodo maniškis tuo metu devintą sapną sapnuoja
man tai kitą kart savaitgaliais trūksta dom2,tai laukiu kol greičiau ateis pirmadienis
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 08 21, 18:25)
man tai kitą kart savaitgaliais trūksta dom2,tai laukiu kol greičiau ateis pirmadienis
tai kad kas diena rodo..
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 08 22, 15:59)
tai kad kas diena rodo..
nu savaitgaliais gi nerodo,jūs turbūt žiūrit tas naująsias serijas,aš dar atsilikus nuo jūsų
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 08 23, 07:31)
nu savaitgaliais gi nerodo,jūs turbūt žiūrit tas naująsias serijas,aš dar atsilikus nuo jūsų
per latviją žiūriu 
aaa, supratau
Vencas durnius! as jo ziauriai nemegstu
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 08 23, 06:31)
per latviją žiūriu 
ir as per latvija ziuriu, gerokai mes atsiliekam
o ka pas jus dabar rodo?
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 08 23, 09:10)
as irgi
ko ji ten laiko?
QUOTE(Erkesta @ 2010 08 25, 21:59)
Mane tai is vis nervina jo tas charakteris durnas, matos kad jam rimtai ne viskas tvarkoj...
Ka sumasto ta ir daro, o dar tas jo balsas.. Kaip ten su juo dar sutaria visi, man kantrybes nebutu
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 08 26, 12:20)
Mane tai is vis nervina jo tas charakteris durnas, matos kad jam rimtai ne viskas tvarkoj...
Ka sumasto ta ir daro, o dar tas jo balsas.. Kaip ten su juo dar sutaria visi, man kantrybes nebutu
gaila, tipo vargsas, vos ne gatvej gyveno, butelius rinko. Kur jis be to sou? kas i ji daugiau rimtai ziures?
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 08 26, 12:20)
cia truputi ne i tema, bet as turiu toki paveiksla kaip pas tave avatare
Papildyta:
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 08 21, 19:25)
aš tai negaunu bart,nes kai rodo maniškis tuo metu devintą sapną sapnuoja

tai va, kad as ziuriu, kai atsikeliu dazniausiai, o vyras su dukra buna