Įkraunama...
Įkraunama...

Realybės šou DOM-2 gerbėjų klubas

QUOTE(*zemuoge* @ 2010 06 29, 11:53)

Rima pati paliko projekta ir su ja isejo Daniilas. Jau gan senokai.

cia turejo buti viskas nuo 06 01 iki 06 20 tame tarpe nes pries ir po as ziuriu kasdien.
O kodel ji isejo pati? nepasake?
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2010 06 29, 13:22)
O kodel ji isejo pati?  nepasake?

tai pasake. kad jai cia sunku jau, nori susitvarkyt savo gyvenima uz perimetro ir t.t.t.t.t.
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 06 29, 16:26)
tai pasake. kad jai cia sunku jau, nori susitvarkyt savo gyvenima uz perimetro ir t.t.t.t.t.

prisiminiau kad jai buvo kile problemu su viza, tai turbut del to ir isejo. Juk niekas tikruju priezasciu nesako.

O dar klausimas. Kaip Olga Korneva atsidure cia? Jai su Glebu nesusiriso santykiai ir ji isejo. Kokiu budu grizo?
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2010 07 03, 22:16)
prisiminiau kad jai buvo kile problemu su viza, tai turbut del to ir isejo. Juk niekas tikruju priezasciu nesako.

O dar klausimas. Kaip Olga Korneva atsidure cia? Jai su Glebu nesusiriso santykiai ir ji isejo. Kokiu budu grizo?

na siaip viza Rima butu prasitesusi lengvai, kiek supratau.
korneva vedejos pakviete
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 07 04, 08:59)
na siaip viza Rima butu prasitesusi lengvai, kiek supratau.
korneva vedejos pakviete

o as kaip tik supratau, kad jai ten nemazai probleu del to, kad ja jau vare is salies, jei net i Masos vestuves liudininke nebegali atvaziuot del to vizos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2010 07 04, 09:45)
o as kaip tik supratau, kad jai ten nemazai probleu del to, kad ja jau vare is salies, jei  net i Masos vestuves liudininke nebegali atvaziuot del to vizos g.gif

Zinai, as pasakysiu savo nuomone, kaip as galvoju, o galvoju manau teisingai.. blush2.gif biggrin.gif
Man atrodo kad Rima jau buvo prisidirbus, ta prasme ji turejo uz perimetro kavalieriu, o ir Daniilas jai vis sake kad nustotu susirasinet su visokiais ir siaip juk rode kaip ji skambindavos ir intymiom temom su kazkuo vis kalbejo.. Tai man atrodo kad jai jau geda pasidare ir pabijojo kad kas neisaiketu.

O ta Olga vedejos pakviete i projekta. Pirma karta ji buvo kaip svecias.
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 07 04, 13:54)
Zinai, as pasakysiu savo nuomone, kaip as galvoju, o galvoju manau teisingai.. blush2.gif  biggrin.gif
Man atrodo kad Rima jau buvo prisidirbus, ta prasme ji turejo uz perimetro kavalieriu, o ir Daniilas jai vis sake kad nustotu susirasinet su visokiais ir siaip juk rode kaip ji skambindavos ir intymiom temom su kazkuo vis kalbejo.. Tai man atrodo kad jai jau geda pasidare ir pabijojo kad kas neisaiketu.

nu ok, o kodel tada Daniilas is paskos isejo?
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2010 07 04, 14:10)
nu ok,  o kodel tada Daniilas is paskos isejo?

taip, is paskos. na man asmeniskai ne nuostabu buvo kad jis isejo su ja. to ir tikejausi. man atrode kad jis ja myli.
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 07 05, 16:07)
taip, is paskos. na man asmeniskai ne nuostabu buvo kad jis isejo su ja. to ir tikejausi. man atrode kad jis ja myli.

jetau,man viskas atvirksciai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 07 06, 12:32)
jetau,man viskas atvirksciai atrodo  biggrin.gif

man irgi atvirksciai atrode, bet kazkaip pakeiciau nuomone. nors nieko as is tikro nezinau biggrin.gif
Atsakyti
apmirus temelė visiškai,per tuos karščius gal iškepėt visos g.gif biggrin.gif
ar dar žiūrit,ar nebeįdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 08 21, 13:57)
apmirus temelė visiškai,per tuos karščius gal iškepėt visos g.gif  biggrin.gif
ar dar žiūrit,ar nebeįdomu biggrin.gif

ziurim ziurim wink.gif
Atsakyti