Įkraunama...
Įkraunama...

Namas ar butas II

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 10, 11:53)
O namų šeimininkės yra ubagės. Gyvenančios oro rūmuose.

Taip, pasak tavęs, gyvenu niekur. O koks tau skirtumas, kuo ir kur gyvenu? Ko tau taip rūpi? Aš žinau tik vieną paprastą dalyką, kad gyvenimas name ar bute nerodo nei turtinės padėties, nei pajamų dydžio. Bet tu manai ir panašios į tave, kad tik name (nors ir chalūpoje) gyvenantis gali vadinti save pasiturinčiu žmogumi. O butuose gyvena tik ubagai.  lotuliukas.gif

Aha, yra tokia patarle - "Uz teisybe visi pyksta" mirksiukas.gif Ziuriu, kad pasitvirtina.... Bet as nerasiau, kad gyveni niekur, kaip ir to, kad butuose gyvena ubagai. Man absoliuciai nerupi, kur ir su kuo tu is tikruju gyveni. Tik norejau pasakyti tai, kad tamsta sieki bet kokia kaina irodyti, kad nuomone tavo yra vienintele teisinga, ir net pasitelki tokius argumentus, kad "va as cia tokia turtinga, man tokio namo, kaip dauguma cia pasakoja nereikia, nes gyvenu tris menesius ne LT, o ten, kur silta ir malonu". Tai yra paprasciausiai kvaila. Ir kelia dideliu abejoniu, ar is tiesu tokia esi...Manau tikrai ne man vienai...
O apie tai, kad turtinės padėties, nei pajamų dydžio nerodo tai, kur gyveni, name ar bute, yra tiesa. Pritariu. Taip pat to nerodo ir tai, ar gyveni Zveryne ar Balbieriskyje, ar Niujorke ar Saratove. Juk dzin tas prestizas, ane? Kiekvienas renkasi, kur jam geriau. Bet kam tada reikia taip arsiai teigti, kad namas, namas uzmiestyje, namas sode ar kaime yra blogybe sukelianti jo gyventojams tiek daug problemu g.gif
Raminkis, moterie, raminkis, nereikia audrintis ir nervintis 4u.gif Taika ir ramybe is mano puses tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 10 kovo 2010 - 11:15
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 10, 10:29)
Bet tau netrukdo būti užtikrintai dėl to, kad jei tarkim žmona uždirba 2000 lt. ant popieriaus, ji tikrai negali gyventi bendros jungtinės nuosavybės prabangiame name Žvėryno ar Antakalnio rajone, vairuoti naujausio modelio BMW X5 ir atostogas leisti Bahamuose. Na kaip gi. Juk ji uždirba tik 2000 lt. ant popieriaus, juk ji yra vargšė. Pagal ilonux logiką lotuliukas.gif

bet gi kokia tuštybių mugė! Išties esu skaičiusi ne vieną Jūsų postą, nebandysiu užginčyti Jūsų statuso visuomenėje, bet perskaičiusi šį postą susidariau įspūdį, kad būtent Jūs esate labai ribota. Butas, BMW, Bahamai? kaip lėkšta ir banalu... o kodėl ne koncertas La Scala operoje? Tiesa, Jūsų vedamas blog'as tai tik patvirtina - Hermes Birkin rankinės, Bekhem šukuosenos, Lambrusco šampanas..Čia tos tikrosios turtingųjų vertybės? nebūkite tuo tikra!
Atsakyti
Na manau visais laikais, namas, kad ir koks jis bebūtų yra prabangos ženklas ax.gif
Atsakyti
Kokią teisybę, jei tu rašai akivaizdžias nesąmones. Man nereikia ramintis, nes tos nesąmonės, kurias rašai, negali nelikti be dėmesio. lotuliukas.gif Tavo rašinėjimai neatitinka daugelio šeimų tikrovės. Vienas sutuoktinis gali nedirbti, o kitas uždirbti milijonus, bet tau nedaeina, kad bendros šeimos pajamos yra bendros. Pagal tavo anksčiau rašytą logiką. Tu sakai, kad jei nors vienas uždirba mažiau ar nieko, tai vadinasi ši šeima negali gyventi gerai. Ir tai yra tavo išmąstyta nesąmonė, o ne teisybės konstatavimas.
Papildyta:
QUOTE(klumpele @ 2010 03 10, 11:14)
Na manau visais laikais, namas, kad ir koks jis bebūtų yra prabangos ženklas ax.gif

Tai pasižiūrėk, kiek visi namai yra verti ir kiek vertas prabangus, kuo jis skiriasi. Atsiversk betkurį NT skelbimų psl.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 10, 11:19)

Papildyta:
Tai pasižiūrėk, kiek visi namai yra verti ir kiek vertas prabangus, kuo jis skiriasi. Atsiversk betkurį NT skelbimų psl.

Na, bet jei taip nebūtų, tada procentaliai mažiau daugiabučių būtų, negu individualių namų. O šiai dienai, deja, daugiabučių yra tikrai žymiai daugiau, negu individualių namų.
Kitas dalykas. Kadangi dauguma ( bent jau aš taip manau) individualių namų yra užmiestyje, tai vien ko vertos kuro sąnaudos. Jei benzinas kainuos apie 5 lt, tai namas užmiestyje tikrai bus prabanga. Juk ne kiekviena šeima gali leisti sau turėti 2 mašinas, ir pilti kurą po 4-5 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 10, 12:19)
Kokią teisybę, jei tu rašai akivaizdžias nesąmones. Man nereikia ramintis, nes tos nesąmonės, kurias rašai, negali nelikti be dėmesio. lotuliukas.gif  Tavo rašinėjimai neatitinka daugelio šeimų tikrovės. Vienas sutuoktinis gali nedirbti, o kitas uždirbti milijonus, bet tau nedaeina, kad bendros šeimos pajamos yra bendros. Pagal tavo anksčiau rašytą logiką. Tu sakai, kad jei nors vienas uždirba mažiau ar nieko, tai vadinasi ši šeima negali gyventi gerai. Ir tai yra tavo išmąstyta nesąmonė, o ne teisybės konstatavimas.

Kur as rasiau, kad jei vienas uzdirba maziau, o kitas daugiau, tai negali gyvent geriau seima ir seimos pajamos nera bendros? Nu prasom pacituot ax.gif Gal "daeis" lotuliukas.gif
ir linkiu tamstai vidines ramybes ir harmonijos bei pakantumo kitokioms nuomonems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 10 kovo 2010 - 11:57
QUOTE(ekutis @ 2010 03 10, 12:14)
bet gi kokia tuštybių mugė! Išties esu skaičiusi ne vieną Jūsų postą, nebandysiu užginčyti Jūsų statuso visuomenėje, bet perskaičiusi šį postą susidariau įspūdį, kad būtent Jūs esate labai ribota. Butas, BMW, Bahamai? kaip lėkšta ir banalu... o kodėl ne koncertas La Scala operoje? Tiesa, Jūsų vedamas  blog'as tai tik patvirtina - Hermes Birkin rankinės, Bekhem šukuosenos, Lambrusco šampanas..Čia tos tikrosios turtingųjų vertybės? nebūkite tuo tikra!

Taip, tas blogas išties koncentruojasi ties vartotojiška miesčioniška kultūra, bet - kam ko reikia 4u.gif

Kaip supratau, pagrindinis argumentas PRIEŠ namą yra toks: name gyventi brangiau, bute - pigiau. Tas tiesa, tik - ką ir teigia gyvenančios name - emocinės laisvės pojūčio, erdvės, privatumo nenusipirski už jokius pinigus, jei gyveni standartiniame, eiliniame bute...
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 10, 10:53)
O namų šeimininkės yra ubagės. Gyvenančios oro rūmuose.

Taip, pasak tavęs, gyvenu niekur. O koks tau skirtumas, kuo ir kur gyvenu? Ko tau taip rūpi? Aš žinau tik vieną paprastą dalyką, kad gyvenimas name ar bute nerodo nei turtinės padėties, nei pajamų dydžio. Bet tu manai ir panašios į tave, kad tik name (nors ir chalūpoje) gyvenantis gali vadinti save pasiturinčiu žmogumi. O butuose gyvena tik ubagai.  lotuliukas.gif

Ko Jus dabar puolat Ilonux doh.gif Siaip jau mano ten buvo postas apie vyra milijonieriu ir zmona uzdirbancia maziau biggrin.gif Viskas bendra kol yra seima, o jei jos nelieka, stai cia bandziau uzduoti hipotetini klausima, kas butu jei butu. Ir siaip nereikia cia taip arsiai pyktis, mes Jusu nepazistam ir nezinom kas ir kaip ten pas Jus, tas pats liecia ir Jus. Zinot, papasakosiu viena trumpa istorija, turtingas, labai turtingas zmogus, vaiksto su paprastais dzinsais, paprastu megztiniu, turi sena paprasta nokia telefona ir zinot, kur jo stiprybe, ne, ne piniguose, o susilaikyme, nerekti visam pasauliui koks jis turtingas. Puikybe prazudo asmenybes, tad ne dolce&gabanna, ne porsche, ne namas prestiziniame rajone parodo zmogaus statusa. Pinigai ateina ir iseina, pasilieka tauresni dalykai, kaip neispuikimas, susiturejimas ir paprastumas visuose dalykuose. I viska reikia paziureti paprasciau mirksiukas.gif Sorry uz off topic, sia tema kalbeti baigiu 4u.gif
Atsakyti
aistuzele, labai teisingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Perkaiciau cia jusu visas rietenas tai siulyciau visas subjektyvios rasliavas ignoruoti, nes ne koki vaizdeli apie ja susidarau, jinai ispradziu ant manes uzsipuole nezine is kur, net neisigilinusi apie ka kalba eina, jinai tokia orogantiska, kazkiokia nesveika, cia is tos serijos "veidrodeli, veidrodeli kas pasaulyje, protingiausias, graziausias. Atsakymas - patrauk snuki nematau". Visada savo rasliavosi save laiko auksciau visu, visi ziopli, durni, ypatingai turtingi gyvena tik senamiestyje, visa laime tik piniguose. Siaip protingas, turtingas zmogus tokiu nesamoniu, kaip BMW, Bahamai nerasytu ir nesigirtu. Na subjektyvi dabar gali varyti ant manes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriukas5: 10 kovo 2010 - 17:26
QUOTE(Noriukas5 @ 2010 03 10, 19:25)
Perkaiciau cia jusu visas rietenas tai siulyciau visas subjektyvios rasliavas ignoruoti, nes ne koki vaizdeli apie ja susidarau, jinai ispradziu ant manes uzsipuole nezine is kur, net neisigilinusi apie ka kalba eina, jinai tokia orogantiska, kazkiokia nesveika, cia is tos serijos "veidrodeli, veidrodeli kas pasaulyje, protingiausias, graziausias. Atsakymas - patrauk snuki nematau". Visada savo rasliavosi save laiko auksciau visu, visi ziopli, durni, ypatingai turtingi gyvena tik senamiestyje, visa laime tik piniguose. Siaip protingas, turtingas zmogus tokiu nesamoniu, kaip BMW, Bahamai nerasytu ir nesigirtu. Na subjektyvi dabar gali varyti ant manes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu su tuo veidrodeliu tai kaip pirstu i aki lotuliukas.gif
as cia atsitiktinai, galvoju paskaitysiu kas zmonem vertybe namas ar butas, tikejausi eiliniu postu o radau kazkokius bredus g.gif
kaip viena moteriske tiek gali tureti neapykantos pasauliui g.gif paskaicius subjektyvios postus susidare ispudis kad tai vargse, uzguita moteriske kuri savo pagieza gali islieti tik forume mirksiukas.gif
Atsakyti
eilinį kartą, eilinė tema, kur įsivelia Subjektyvi virsta josios kivirčais su kitais dalyviais ir josios soc padėties bei "proto" demonstravimu, bet vat pačios temos visiškai nebelieka rolleyes.gif

Subjektyvi, jei tiek laiko ir energijos skirtumėt realiam gyvenimui, kiek skiriat čia SM, tikrai nebereikėtų tiek čia fantazuoti, nes realizuotumėte save realiame gyvenime mirksiukas.gif

O kalbant į temą, tai dėl sodų, na nežinau, išties labai priklauso kur tie sodai, kiek juose gyvena žmonių ir pan, bet kiek teko pastebėti arčiau centro esančius, tiksliau buvusius sodus, kadangi dabar ten ištisi nuosavų namų kvartalai, tai bent man asmeniškai ten permažai erdvės, namai peratri vienas kito. Kai nuosavi namai labai arti vienas kito, mano supratimu ne ką tas gyvenimas skiriasi nuo gyvenimo gerame bute.
Atsakyti