QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 26, 10:21)
Labai gera formuluotė

Gyvenimo būdas ir prioritetai. Tik dar pridėčiau, kad
gerai gyventi visur, kai turi už ką gyventi, o ne išgyventi. Kai nedomina kasdien besikeičiančios ne vartotojo naudai kuro kainos, šildymo išlaidos ir kt. Kai nereikia galvoti, ar turėsi po metų dviejų už ką vaikus vežioti į mokslus, užtikrinti jiems privalomą lavinimą, normalų gyvenimą.
Pirmą kartą per savo buvimo SM istoriją sutinku su Subjektyviosios nuomone.
Pasakyta tiksliai į dešimtuką.
Gerai gyventi ten, kur taika, ramybė, laukianti šeima, draugiška aplinka, tokiame būste kurio išlaikymas ir gyvenimas jame atitinka žmogaus pajamas. O ar tai butas ar namas- iš tiesų nėra skirtumo.
O atsakant į temos klausimą:
Aš 20 metų gyvenau bute, tada kelis metus- name, tada- sutuoktinis vėl į butą "įkišo" 7 metams ir galiausia va vėl gyvename name.
Na ir ką- man labiausiai įstirgusi BUTO problema buvo...kaimynai.
Skundėsi jie mano vaikų trepsėjimu, skundžiausi aš jų nevalyvumu. Pykomės dėl mašinų parkingo, dėl nedalyvavimo kiemo pavasarinio tvarkymo talkose ir tak dalše
Jei buto kaimynai mąsto ir elgiasi analogiškai kaip tu- tada super, bet tai būtų fenomenas...
Kartais pagalvoju- galbūt netgi norėčiau vienkiemio laukuose. Dėl 100procentinio privatumo. Šis variantas atmetamas dėl vaikų, ir jų patogaus susisiekimo, dėl saugumo ir etc.
Na o senatvėje, kai mano sutuoktinis- senelis jau nebegalės manęs nuvežti pas "daktarę" eilinio receptuko vaistams nuo spaudimo kraustysimės į butą kuris bus name šalia poliklinikos. (arba nebent netoli mūsų namo polikliniką pastatys

) Ir dejuosiu vėl dėl kaimynų...
Aš manau- kiekvienam gyvenimo tarpsniui- savas būstas. Pagal pajamas, pagal norus, pagal poreikius.
Jei rinktis dabar- renkuosi namą.Ir džiaugiuosi juo be galo. Bet senatvėje JAU galiu sakyti ir kitaip... bet labai giolioje senatvėje...

(jei tokios sulauksiu)
pasikartosiu:Labai labai teisingas AXa posakis
geras butas geriau nei blogas namas
geras namas geriau nei geras butas...