Įkraunama...
Įkraunama...

Namas ar butas II

QUOTE(axa @ 2010 05 14, 10:34)

išties tai kolkas kaifuoju nuo gamtos...  ax.gif

mažuma tokia čia mūsų smile.gif .. didžioji dauguma deja vis mąsto kaip čia ant asfalto grįžus ... vagi ir straipsnis didžiausias to įrodymas.. kur čia su tokia statistika pasigrumsi smile.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
QUOTE(westa @ 2010 05 14, 11:41)
didžioji dauguma deja vis mąsto kaip čia ant asfalto grįžus ... vagi ir straipsnis didžiausias to įrodymas.. kur čia su tokia statistika pasigrumsi smile.gif

pažįsti kurie svajoja apie grįžimą ant asfalto? Aš asmeniškai ne. Tiesa ne tiek daug pažįstamų ir migravo į užmiestį. Daug yra kurie norėtų, bet negali. Bet yra ir kurie nenorėtų. Gyvena mieste ir džiaugiasi. Ir ne centre, ir ne prestižiniame name, o eilinėje crhuščiovkėje nekokios reputacijos Vilniaus rajone. Ir savaitgaliais važinėja į sodybą - ten pat ir tokią pačią kur TB pardavinėjo už 1mln, ir kurios Subjektyviai už dyką nereikia cool.gif
Taigi kiek žmonių - tiek ir poreikių... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 14 gegužės 2010 - 11:39
QUOTE(axa @ 2010 05 14, 11:36)
rolleyes.gif

pažįsti kurie svajoja apie grįžimą ant asfalto? Aš asmeniškai ne.

tai va kad ir aš ne smile.gif.. bet gi svarbiau ką rašo laikraščiai ir ką viena boba sakė smile.gif .. o tų, kurie išties gyvena namukuose, nuomonė čia ne prie ko
Atsakyti
mano scajone isleika namas wub.gif dabar nuomuojames buta nu viskas gerai tame bute,bet taip pasiilgstu savu darzoviu doh.gif perku salotas ir sirdi skauda,kad dar pernai pati jas auginau ir vartojau...sutinku prie namo daugiau darbo,bet...savas kiemas,paukstuku ciulbejimas thumbup.gif nors dabar gyvenu tokioj vietoj,kad girdziu tuos paukstukus,bet va savos salotos neduoda ramybes nors tu ka lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai šiemet pirmąsyk gyvenime įkišau į žemę gėlyčių, krapų, morkyčių..Pasodinom pora agrastų rūmų. Klausimas dar, koks bus rezultatas biggrin.gif , bet man atradimas - kaip gera tokiu būdu atsipalaiduoti blush2.gif thumbup.gif Ir sūnus kleidėjo apie savo daržiuką, tai dabar turės progą krapukus palaistyt, o dukra jau laukia uogyčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 05 15, 09:53)
Aš tai šiemet pirmąsyk gyvenime įkišau į žemę gėlyčių, krapų, morkyčių..Pasodinom pora agrastų rūmų. Klausimas dar, koks bus rezultatas  biggrin.gif , bet man atradimas - kaip gera tokiu būdu atsipalaiduoti  blush2.gif  thumbup.gif  Ir sūnus kleidėjo apie savo daržiuką, tai dabar turės progą krapukus palaistyt, o dukra jau laukia uogyčių  smile.gif

tai va vasara is savu darzovikiu saltbarscius kai pradedi daryt namai pakvimpa wub.gif svogunai,krapukai salotikes visai kitokio skonio,o jau pomidorai essen.gif thumbup.gif
Atsakyti
Užmiesčio sode sodinimo funkcijos puikiausiai realizuojamos. Kaip ir gamtos bei paukštukų poreikis smile.gif

Kiek pasvarstome, tai užmiesčio namų reikalą labiausiai atbaido keli momentai: nėra normalios infrastruktūros; kaimyninis "kolchozas", net jei tik plyni sklypukai kainuoja gerokai virš 1 mln.. Jei sutvarkyta infrastruktūra ir "vieta vieta vieta" (be kolchozo), tai kaina ne tokia ir žema, kai palygini su LT lygiu ir ekonomika. Todėl tas teisingai pastebėta, kad poreikiai vieni, o rezultatas kitas.

Patinka Palangos rajonėlis pušyne, kur lygios lygiagrečios gatvės, vieno lygio statiniai, nėra apleistų bomžiškų bakužių kaimynystėje, visur pėsčiųjų takeliai. Taip turėtų būti ir Vilniuje, bet deja, čia viskas kitaip. O "taip" tik keliose miesto vietose.

O statyti įdomų projektą šalia "kolchozo" - neprotingas sprendimas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 17, 08:46)
Užmiesčio sode sodinimo funkcijos puikiausiai realizuojamos. Kaip ir gamtos bei paukštukų poreikis smile.gif

Tik deja vidury savaitės virdama sriubą bute nenubėgsi į kiemą ir nenusiskinsi krapo, teks traukti kelių dienų senumo iš šaldytuvo, jau praradusius dalį vitaminų.
Atsakyti
O man ir nereikia bėgti į kiemą, kasdien krapų nenaudoju, iš viso valgyt retai darau. smile.gif Tiesiog nėr tie atstumai tokie dideli, kai tau reikia tam kartui nuvažiuoti, kai geras oras ir nori pasimėgauti jo gerumu. Bet kasdieninis važinėjimas pirmyn - atgal ir dar po kelis kartus, kamščiai kasdieniniai, tas stabdo. Dabar vaikai patys į/iš mokyklą eina, kuri vos už vieno kvartalo.

Įdomu, kiek kainuoja taksi paslaugos ar vairuotojas kasdienai, jei reikėtų vaikus vežioti. Ar kas nors perka tokias paslaugas?
Atsakyti
bet ir kaip neatsibosta žmogui tuos pačius argumentus vis kartot.. smile.gif .. pasėdi žmogus patyli ir vėl timt už vadžių vėl iš pradžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 17, 10:22)
O man ir nereikia bėgti į kiemą, kasdien krapų nenaudoju, iš viso valgyt retai darau. smile.gif Tiesiog nėr tie atstumai tokie dideli, kai tau reikia tam kartui nuvažiuoti, kai geras oras ir nori pasimėgauti jo gerumu. Bet kasdieninis važinėjimas pirmyn - atgal ir dar po kelis kartus, kamščiai kasdieniniai, tas stabdo. Dabar vaikai patys į/iš mokyklą eina, kuri vos už vieno kvartalo.

Įdomu, kiek kainuoja taksi paslaugos ar vairuotojas kasdienai, jei reikėtų vaikus vežioti. Ar kas nors perka tokias paslaugas?

tačiau vienoje iš temų rašei kad vaikams vežioti po užsiėmimus sugaišti iki 4 val per dieną. Kuo skiriesi nuo tų užmiesčio taksistų kuriuos taip linksniuoji? smile.gif

ir kiek kainuoja taksi paslaugos ir vairuotojas kasdienai, jei reikėtų vaikus vežioti? rolleyes.gif
Atsakyti
iki mūsų kvartalo ,,datempė" miesto maršrutuką.. juo pasinaudojom vos kelis kartus. Sakyčiau daug didesnė prabanga būtų važinėt visuomeniniu transportu. Daug pigiau visiems vienu auto važiuot
Atsakyti