Įkraunama...
Įkraunama...

kas iš mamų yra psichologės?

Ieškau mamyčių, baigusių VPU psichologijos studijas neakivaizdiniame skyriuje. Reiktų pedagoginės praktikos medžiagos ir šiaip informacijos.
Parašykite prašau į AŽ smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios psichologes smile.gif
Siais metais baigiu psichologijos bakalaura ir dairausi studiju uzsienyje. Tikslas - klinikine psichologija. Domintu studijos UK (nors ir nebutinai), esme tame, kad klinikine psichologija ten yra kaip doktorantura, vat man ir kyla klausimas, tai ka tada rinktis kaip magistra? Master of Psychology science? Gal galite kas placiau paaiskinti..? Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos psichologes,
Ieskau zmogaus galincio padeti parasyti diplomini darba.
Itariu pati su dviem kleckais nebspesiu blush2.gif
Laukiu i az
Atsakyti
Gal galėtų laimingosios, jau baigusios mokslus VPU mamytės atsiųsti valstybinio pedagogikos egzamino klausimus ir atsakymus... Padėkite toms, kurios dar tik siekia mokslo aukštumų ir labai nori išmokti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, baigiau psichologijos studijas pries du metus VPU. jei kam galeciau kuo padeti, mielai padeciau.
Atsakyti
QUOTE(vyger @ 2010 02 24, 12:05)
Sveikutes, baigiau psichologijos studijas pries du metus VPU. jei kam galeciau kuo padeti, mielai padeciau.

tu cia apie bakalaura ar apie magistra kalbi?kuo galetum padet? kokia tavo darbo patirtis?
Atsakyti
Man reikia Jūsų pagalbos? ax.gif Gal kuri nors turi testą "KONFLIKTŲ VALDYMO ĮRANKIS" Jį sudaro 30 teiginių porų, kur reikia pasirinkit variantą A arba B. Jeigu turit, gal galėtumėt man atsiųsti? Reikia vienam tyrimui ax.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikos, mamos! Perskaičiau nuostabią knygutę „Darbas, pinigai, meilė. Savirealizacijos vadovas“ ir noriu su jumis pasidalinti smile.gif

Knygos autorė – daugelio televizijos laidų vedėja, populiari lektorė ir tt. Ji sako, kad savęs nerealizavimo tragedija bene didžiausia pasaulyje. Norint save realizuoti, būtina numatyti ir sukonkretinti tikslus. Pačiam žmogui labai svarbu suprasti ir žinoti savo gyvenimo tikslą, tikriau, tikslingai mąstyti. Darbas, neturint tikslų, nežinant tikrųjų ketinimų, tampa beprasmis.

Man patiko, kad knygoje pateikiamos pagrindinių, esminių, žmogaus talentų ir sugebėjimų nustatymo metodikos. Ji kelia klausimus, kas tu po 5 ar 10 metų? Kodėl žmonės neturi tikslų? Kaip išsikelti sau tikslus ir tt. Rekomenduoju visoms pasiskaityti smile.gif

Atsakyti
Labas kolegės. Ar dar yra čia gyvų?

QUOTE(Dorifore @ 2010 03 03, 04:08)
Man reikia Jūsų pagalbos?  ax.gif  Gal kuri nors turi testą "KONFLIKTŲ VALDYMO ĮRANKIS" Jį sudaro 30 teiginių porų, kur reikia pasirinkit variantą A arba B. Jeigu turit, gal galėtumėt man atsiųsti? Reikia vienam tyrimui  ax.gif  4u.gif

Žinau šitą metodiką, bet deja, neturiu. VDU ją turi, kiek žinau. Mačiau internete yra EN kalba. Bet su vertimais būna sunkumų...
QUOTE(Juste_krst @ 2010 03 10, 17:56)

Ačiū už reklamą. Rašausi į sąrašą, gal kada gyvenime spėsiu perskaityt, nes tiek daug visko noriu paskaityt, kad tikriausiai reikėtų naktim nemiegot, o skaityt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirty_kiss: 10 kovo 2010 - 19:07
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 03 10, 19:04)
Labas kolegės. Ar dar yra čia gyvų?
Žinau šitą metodiką, bet deja, neturiu. VDU ją turi, kiek žinau. Mačiau internete yra EN kalba. Bet su vertimais būna sunkumų...

Gavau šią metodiką ax.gif Dabar tik galvoju, kokią praktinę dalį duoti mokiniams apie konfliktus g.gif Gal kas turit kokių pasiūlymų? Žaidimų, situacijų ar dar ko? ax.gif
Atsakyti
sveikos kolegės biggrin.gif ,
aš dirbu mokykloje, bet esu nelabai pavyzdinga darbuotoja, nes mano "popierėliai" - netvarkingi schmoll.gif , o dabar laukiame komisijos, auditorių, tai labai jau man neramu doh.gif gal kas gali pasidalinti patirtimi, kaip pildo tuos žurnalus?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dika @ 2010 03 15, 22:01)
sveikos kolegės  biggrin.gif ,
aš dirbu mokykloje, bet esu nelabai pavyzdinga darbuotoja, nes mano "popierėliai" - netvarkingi  schmoll.gif , o dabar laukiame komisijos, auditorių, tai labai jau man neramu  doh.gif gal kas gali pasidalinti patirtimi, kaip pildo tuos žurnalus?
4u.gif

As dirbau mokykloj gana seniai, tada nieko ypatingai nereikejo. Pazymi paprastam sasiuviny, kas kada atejo. Kiekvieno vaiko duomenis susegi ir prisegi tam tikra numeri (tipo kartoteka, kad galetum lengvai rast). Nu ir viskas... Tiesa, jei mokykloje realiai dirbi 20 val., kitas 20 val -ruosiesi ir bla-bla -bla, tai teoriskai reiketu tuos 20 val. aprasyt, ka ir kiek laiko darei (irgi paprastam sasiuviny). Bet taip reikejo pries kokius 7 metus, mano mokykloje. Dabar jau gal kitaip.
Atsakyti