Įkraunama...
Įkraunama...

kas iš mamų yra psichologės?

kaip studijuojancios ar baigusios psichologija, gal galetumet patarti kokiu knygu apie vaiku auklejima, t.y. iki metuku ar virs ju. aciu 4u.gif
Atsakyti
Ieškau I.YALOM knygų:
1. Mamytė ir gyvenimo prasmė
2. Terapijos dovana
3. Žiūrėti į saulę. Kaip įveikti mirties baimę

Gal norėtumėte parduoti?
Atsakyti
QUOTE(sarmi @ 2010 07 21, 13:01)
Ieškau I.YALOM knygų:
1. Mamytė ir gyvenimo prasmė
2. Terapijos dovana
3. Žiūrėti į saulę. Kaip įveikti mirties baimę

Gal norėtumėte parduoti?

Kai kurias iš išvardintų knygų neseniai mačiau knygyne mirksiukas.gif
Atsakyti
Knygyne beveik visos šios knygos yra. Aš ieškau ne naujų knygų, pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sarmi @ 2010 07 22, 12:28)
Knygyne beveik visos šios knygos yra. Aš ieškau ne naujų knygų, pigiau  mirksiukas.gif

Kiek iš patirties žinau, tai kas turi Yalom'o knygų, tai tikrai jų neparduoda... Net skolinti nelabai linkę...
Atsakyti
Kelias Yalom knygas jau nusipirkau iš žmonių. Ir paskolina mielai tie, kas jas turi.
Atsakyti
QUOTE(sarmi @ 2010 07 22, 17:13)
Kelias Yalom knygas jau nusipirkau iš žmonių. Ir paskolina mielai tie, kas jas turi.

Smagu, Tau pasisekė mirksiukas.gif Gero skaitymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 07 22, 14:46)
Kiek iš patirties žinau, tai kas turi Yalom'o knygų, tai tikrai jų neparduoda... Net skolinti nelabai linkę...

Deja psichologai is viso nelinke niekuo skolinti - dar knygas - dar dar - bet tik ne metodikas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2010 07 22, 22:57)
Deja psichologai is viso nelinke niekuo skolinti - dar knygas - dar dar - bet tik ne metodikas... mirksiukas.gif

jo, visi dirba su metodikom. Čia vieša paslaptis, bet jeigu kalba pradeda eiti apie mainus ar dalybas, tada oi ne aš nieko neturiu...
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 07 23, 00:17)
jo, visi dirba su metodikom. Čia vieša paslaptis, bet jeigu kalba pradeda eiti apie mainus ar dalybas, tada oi ne aš nieko neturiu...

Dėl metodikų girdėjau, kad jos perkamos. Todėl normalu, kad nesidalina. Bet studijuodama pastebėjau, kad nei būsimos, nei esamos psichologės niekuo nesidalina. Nei informacija, nei medžiaga. Ir nereikia smile.gif Aš viską galiu pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarmi @ 2010 07 22, 23:16)
Dėl metodikų girdėjau, kad jos perkamos. Todėl normalu, kad nesidalina. Bet studijuodama pastebėjau, kad nei būsimos, nei esamos psichologės niekuo nesidalina. Nei informacija, nei medžiaga. Ir nereikia smile.gif Aš viską galiu pati smile.gif

Tiksliau - metodikos tik pradetos pardavinet...kurias adaptavo, standartizavo pvz PTMC...bet dar daug yra nestandartizuotu metodiku, kurios placiai naudojamos klinikiniam darbe... ir jomis koleges nesidalina...

Stai tokios mes psichologes, paziurekit, kaip graziai bendradarbiauja kad ir logopedes, viskuo padeda vienai kitai... O del to godumo tik darbo kokybe pas visas ir nukencia... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sarmi @ 2010 06 13, 02:13)
Kitais metais baigsiu psichologijos bakalauro studijas. Jau pirmame kurse paaiškino, kad su tokiu moksliniu laipsniu darbo negausim, nes būtinas magistras. Todėl ir norėčiau paklaust, ar negalite įsidarbinti pabaigę jau ir magistrantūrą?

Be magistro tu esi niekas,,,juk bakalauras tau duoda sakykime kaip po pagrinda, bet ne krypti,,,juk jei baigei istorijos bakalaura universitete, isklausai kelis papildomus kursus ir gali persiorientuoti i sociologijos magistra etc. Magistras tai yra jau konkreciai tai, ka veiksi profesiniam gyvenime.
Pacios studijos tau padeda bresti kaip asmenybei. Magistre studentu skaicius mazesnis, daugiau asmenines patirties, lengviau isisavinti praktinius dalykus.
Galu gale, jokia psichologijos mokykla nepriims taves be magistro, kas reiskia pasichoterapiauto licenzija.

QUOTE(dirty_kiss @ 2010 06 14, 08:29)
Įmanoma, bet naujai įsidarbinus reikia mokėt už save pastovėt...

drinks_cheers.gif
Buvau as paskutiniam magistro kurse (pacios zinot kiek tyrimu reik magistriniam darbui) , kol katedros vedejas visu kortu nesumaise...as supykus isvykau i jav, bet sutikau mb ir niekada negrizau,,,zinau, kad magistra pabaigti cia bus labai sunku ir truko du metus kol suradau darba pagal specialybe,,,po pusantru metu esu vertinama daug daugiau nei kai kurie pradirbe ilgiau nei as. Svarbu nepasiduoti ir laikytis darbo etikos.

Kur kalbejot apie knygas, siulyciau amazon paieskoti,,,,mamyte yalomo tik pradejau skaityti, tik nelabai idomi siaip,,,,Labai patiko "Gydymas Shopenhaueriu".

Apie organizacine psichologija,,,,manau perspektyvos tikrai didesnes nei klinikiniams ar vaiku psichologams,,,,aisku krize paveike visa pasauli, bet jie galii ir biznio administratoriaus pareigas atlikti, taip kad ner nei apie ka kalbeti.
Atsakyti