Įkraunama...
Įkraunama...

kas iš mamų yra psichologės?

QUOTE(Isila @ 2012 07 27, 07:59)
na, kadangi aš PSC, tai gaunama info tokio bendrinio pobūdžio ir ką pati susižvejoju hihihi.gif

O as kai ir PSC, ir PPT dirbu tai pastebejau, kad zymiai daugiau vaziuoju i kursus nuo PPT, susijusius su vaikais... Jei bus kada tas licenzijavimas ir dar dirbsiu PSC, tai net nezinau, kaip reiks surinkti valandas is medicinines psichologijos... nera daug tu kursu. Dabar dar pazymejimas gali buti bele koks, o paskui reiks ziuret, kad butu pvz univero patvirtintas.

Bent jau medikams taip, ne visus kursus pripazista licenzijos pratesimui.
Papildyta:
Ir siaip pats darbas PPT yra zymiai labiau apibreztos, metodikos visos tvarkingos, na nepalyginamai maloniau dirbti...
Atsakyti
aš to labai pasigendu. Dabar tai tokia palaida bala gaunasi. Kas kaip nori, tas taip dirba. Kiekvienas PSC skirtingai. Ir visi tavo "mokslai" kiek pats sugebėsi susirasti.

o kokias tau valandas reikia susirinkti? Aš kaip iš medžio iškritus dabar pasijaučiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 27 liepos 2012 - 10:17
Isila, nebijok, kol nera licenziju - nereikia rinkt jokiu valandu, bet kai bus - reikes, tas bus apibrezta.

Valandas reikia rinktis tik pedagoginiam sektoriuje, jei nori keltis kvalifikacija iki vyr psichologo, paskui iki metodininko.

Isila, kuom tyri vairuotojus ar del ginklo? As daugiausia mastyma paziuriu, kartais net MMSE tenka duoti, asmenybe tik truputi, o tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 27 liepos 2012 - 10:28
uff, net akmuo nuo širdies nusirito ax.gif

kol kas mano savišvieta vyksta per biblioteką. Pasirodo ir ten galima šį bei tą rasti.

10 žodžių, dėmesiui Krepelinas dažniausiai, nors duodu ir Burdoną, Klasifikacija 4-1. Dar radau tokią a la vairuotojų įvertinimo klausimyno formą. Šiaip neblogi teiginiai (aišku, visi žymi, kad jiem viskas gerai). MMSE duodu, jei matau, kad yra reikalas, pvz ateina koks 1935 gimimo ir pastebi, kad ne viskas gerai.

"Ginklui" dar papildomai duodu BDI ir nerimo abi skales. Esu davus HTP, kai norėjosi dar kažko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 27 liepos 2012 - 10:33
QUOTE(Isila @ 2012 07 27, 10:29)
uff, net akmuo nuo širdies nusirito  ax.gif

kol kas mano savišvieta vyksta per biblioteką. Pasirodo ir ten galima šį bei tą rasti.

10 žodžių, dėmesiui Krepelinas dažniausiai, nors duodu ir Burdoną, Klasifikacija 4-1. Dar radau tokią a la vairuotojų įvertinimo klausimyno formą. Šiaip neblogi teiginiai (aišku, visi žymi, kad jiem viskas gerai). MMSE duodu, jei matau, kad yra reikalas, pvz ateina koks 1935 gimimo ir pastebi, kad ne viskas gerai.

"Ginklui" dar papildomai duodu BDI ir nerimo abi skales. Esu davus HTP, kai norėjosi dar kažko.

Na as tokios nuomones, kad jokios savistabos skales cia visiskai netinka, cia tik laiko gaisinimas, jos nebus patikimos. Man greitas istyrimui savoku palyginimas geriau nei 4-1, nors ir ta duodu kartais papildomai.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2012 07 27, 11:05)
Na as tokios nuomones, kad jokios savistabos skales cia visiskai netinka, cia tik laiko gaisinimas, jos nebus patikimos. Man greitas istyrimui savoku palyginimas geriau nei 4-1, nors ir ta duodu kartais papildomai.

o man BDI patinka, nes pildant pastebiu labai "smagių" dalykų. Kartais žmonės linkę gan įdomiai reaguoti į tokias skales. Sąvokų alyginimo net neturiu, kur galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2012 07 26, 15:57)
Is SPPC mes nuolat gaunam informacija apie kursus, bet ten tarnybu psichologams. Oi geri kursai nusimato rudieni, ir metodikas padovanos... niam niam... kazkas apie gabiu vaiku tyrima.

www.sppc.lt jokios info apie Jūsų minimus kursus nėra. Gal galite pasidalinti info?
QUOTE(Isila @ 2012 07 27, 08:59)
na, kadangi aš PSC, tai gaunama info tokio bendrinio pobūdžio ir ką pati susižvejoju hihihi.gif

Mane kartais erzina tai informacijos ieškojimas - vis informacija nėra laisvai prieinama arba prieinama tik išrinktiesiems kaip aš sakau...
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 07 27, 15:08)
www.sppc.lt jokios info apie Jūsų minimus kursus nėra. Gal galite pasidalinti info?

Mane kartais erzina tai informacijos ieškojimas - vis informacija nėra laisvai prieinama arba prieinama tik išrinktiesiems kaip aš sakau...

na, tai kad LT išvis psichologai kaip ir be nieko...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 07 27, 20:13)
na, tai kad LT išvis psichologai kaip ir be nieko...

Šiaudo ieškojimas pačių skęstančiųjų reikalas... doh.gif
Atsakyti
Todel ir nera, kad SPPC tiesiog siuncia info visom PPT. Jei nesat PPT - tai ir neturit info. Jei i tuos kursus (apie gabius vaikus) jus kviete, tai info gavote - i tuos kursus visiems kandidatams buvo issiusti kvietimai, jei negavote - nesate ju kandidatas. Cia ne med psichologams skirta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 27 liepos 2012 - 21:04
QUOTE(Isila @ 2012 07 27, 11:15)
o man BDI patinka, nes pildant pastebiu labai "smagių" dalykų. Kartais žmonės linkę gan įdomiai reaguoti į tokias skales. Sąvokų alyginimo net neturiu, kur galima rasti?

Jei domina, galeciau pasidalint, bet turiu tik popierini, nekompiuterini varianta.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2012 07 27, 21:16)
Jei domina, galeciau pasidalint, bet turiu tik popierini, nekompiuterini varianta.

gal galit nufotografuoti ar nuskanuoti ir man į paštą permest? blush2.gif būčiau labai dėkinga aciuks.gif
Atsakyti