Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu nešioti paprasto metalo auskarų :(

Aš irgi negaliu paprasto metalo auskarų neėšiot, tai ir nenešioju lotuliukas.gif
pilna gražių auskariukų ir iš tauriųjų metalų
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 06 12, 10:11)
Jo, jau dirzai tai tikra nelaime.. nors man ir nuo kelniu sagos taip buna, jei gelezine.. nu zodziu, bedu beda.. O laikrodziai man nlb patinka su odinem apyrankem.. nesioju vien tik sidabra (vestuvinis ziedas tik auksinis), tai del to ir noreciau kokio sidabrinio laikroduko smile.gif

As ir tokia ir nieko nepadarysi, reikia prisitaikyti. Dzinsu knopkikes apsisiuvineju skiautikem mazom kad nesiliestu prie odos, dirzus renkuosi tik pintus, papuosalus turiu tik sidabrinius, vitaminus renkuosi tik su paciu maziausiu gelezies kiekiu, kitaip nepriima organizmasisvemiu.

QUOTE(Nautikaa @ 2008 05 16, 11:49)
o as kazkada skaiciau kad auskaru galiukus reikia bespalviu laku nulakuot...pabandziau ir super...problemos kaip nebuta blush2.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Ismeginau ta varianta kazkada, cia nebent tinka toms, kurios nestipriai alergiskos smile.gif
Atsakyti
as taip pat negaliu paprasto metalo auskaru nesioti, bet net nenoriu tokiu, kazkaip dazniausiai per pigiai atrodo tokie auskarai g.gif ax.gif
Atsakyti
aš negaliu ir nenešioju. žinau savo bėdą, todėl rinkdamasi auskarus turiu įsitikinti, ar metalas man tiks. visada renkuosi sidabrą arba auksą - baltą ar geltoną.
Atsakyti
O as net skyluciu ausyse negaliu tureti doh.gif
Atsakyti
Sveikutės. smile.gif
Kreipiuosi į Jus su klausimu, kuris manęs biški neramina.
Gal pirmiausia trumpai papasakosiu situaciją.

Prieš keletą metų buvau įsivėrusi auskarus į ausis ir man labai pradėjo pūliuoti, tinti ausys (kasdien valydavau su peroksidu tiek pačius auskarus, tiek skylutes). Buvo daugybė problemų ir su tuo kovojau beveik pusę metų kol išgydžiau. Kalbėjau su ta moterimi, kuri man juos vėrė ir sakė, kad viskas tikrai buvo sterealu, užsikrėst niekuom negalėjau; taip pat pasakė, kad galbūt mano organizmas nepriima svetimkūnių.
Paskutinius keletą metų noriu pasidaryti tatuiruotę, bet bijau, kad nebūtų kokių komplikacijų kaip ir su auskarais.

Taigi klausimas būtų toks:
gal žinote kur galima išsitirti ar kaip sužinoti ar priima mano organizmas tuos svetimkūnius ar ne? Galbūt čia buvo taip kažkas, o ne tokios problemos?

Jei kažką žinote ir galite patarti būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
o negali būti, kad esate tiesiog alergiška tam metalui, iš kurio auskarai?
Atsakyti
QUOTE(yagmur @ 2010 04 13, 20:59)
o negali būti, kad esate tiesiog alergiška tam metalui, iš kurio auskarai?

Kad lyg nealergiška, nes buvau įsivėrus ir tuos gydomuosius ir auksinius, bet vis tiek tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2010 04 13, 20:26)
Kad lyg nealergiška, nes buvau įsivėrus ir tuos gydomuosius ir auksinius, bet vis tiek tas pats.

gali but, kad sidabras tiktu mirksiukas.gif mano mamai irgi nuo aukso supuliuoja, nors ausys jau seniai pradurtos ir uzgijusios, o sidabras gerai veikia. O nuo grandineliu, ziedu, apyrankiu nekyla nemaloniu pojuciu, neberia?

O del tokio tyrimo nezinau, nesu girdejus schmoll.gif
Del tatuiruotes, pirma siulyciau isbandyt ja labai mazam odos plotely.
Atsakyti
Sveika,

Su auskarais aš irgi daug vargo turėjau- prasivėrus turbūt metus pūliuodavo, nors irgi valydavau ir auskarus ir ausis su peroksidu. Tiesa, nešiojant gydomuosius auskarus turėjau mažiau bėdų. Vėliau išsiaiškinau, kad man daug metalų netinka vertis į ausis smile.gif Tinka tik sidabras arba tas specialusis metalas, iš kurio ir būna pagaminti gydomieji auskarai. O va tik įsiveriu kitokius- auksinius ar paprasto metalo auskarus ir vėl prasideda pūliavimai. Taip kad manau taip pat gali būti ir tau smile.gif
Beja, tatuiruotę irgi turiu ir visiškai jokių bėdų ją pasidarius neturėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 04 13, 22:54)
gali but, kad sidabras tiktu  mirksiukas.gif  mano mamai irgi nuo aukso supuliuoja, nors ausys jau seniai pradurtos ir uzgijusios, o sidabras gerai veikia. O nuo grandineliu, ziedu, apyrankiu nekyla nemaloniu pojuciu, neberia?

O del tokio tyrimo nezinau, nesu girdejus  schmoll.gif
Del tatuiruotes, pirma siulyciau isbandyt ja labai mazam odos plotely.

Kiek nešiojau auksą tai jokių nemalonumų nekildavo. Nors nelabai ir nešioju auksą, nes jis man nepatinka smile.gif O sidabrą nešioju pastoviai ir jokių nemalonių pojūčių, nieko panašaus nebūna niekad g.gif smile.gif

QUOTE(Jammin1 @ 2010 04 14, 10:44)
Sveika,

Su auskarais aš irgi daug vargo turėjau- prasivėrus turbūt metus pūliuodavo, nors irgi valydavau ir auskarus ir ausis su peroksidu. Tiesa, nešiojant gydomuosius auskarus turėjau mažiau bėdų. Vėliau išsiaiškinau, kad man daug metalų netinka vertis į ausis smile.gif Tinka tik sidabras arba tas specialusis metalas, iš kurio ir būna pagaminti gydomieji auskarai. O va tik įsiveriu kitokius- auksinius ar paprasto metalo auskarus ir vėl prasideda pūliavimai. Taip kad manau taip pat gali būti ir tau smile.gif
Beja, tatuiruotę irgi turiu ir visiškai jokių bėdų ją pasidarius neturėjau  mirksiukas.gif

Va sidabrinių net nebuvau bandžius įsiverti. Gali visko būt, kad ir man netinka smile.gif Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desire*~>: 15 balandžio 2010 - 18:52
Zinau ta beda , as irgi negaliu paprastu vertis , po savaites nesiojimo pradeda niezteti ir puliouti:)
Atsakyti