sveikutes visos

esu nauja siame klube, taciau aki patrauke jusu tema, nes pati pries kelias dienas lankiausi pas alergologe del berimu

atlikus kelis tyrimus nustate, jog esu alergiska nikeliui, kuris yra labai placiai paplites aplinkoje. kiek skaiciau dauguma esate alergiskos ne ivairiems metalams o butent nikeliui, nes juo dengiami kiti metalai, kad blizgetu. Taip pat gali berti nuo balto aukso, nes jo sudetyje yra nikelio. Kaip sake alergologe nieko cia jau nepridarysi, o reikia tiesiog vengti nikelio ir nesioti geltona auksa, sidabra, nerudijanti pliena, aliuini ar platina. kadangi as esu labai alergiska nikeliui, kaip ir dauguma jusu, nes mane beria ir nuo sagu ir nuo laikrodzio uzsegimo ir net nuo skutimosi peiliuko asmenu, tai ji man israse tepaliuka, kuriui reikia teptis kuomet isberia. Jis vadinasi, kiek perskaitau ant recepto

, Advantan. Siaip oda dar gali berti netgi nuo maiste esancio nikelio jei esate yapatingai alergiskos. Reiktu vengti tokiu produktu kaip: silkes, austres, sparagai, pupeles, grybai, sogunai, kukuruzai, spinatai, pomidorai, zirniai, visi miltai, kriauses, visi riesutai, razinos, rabarbarai, arbata, kakava, kepimo milteliai, kopustai, briuselio kopustai, visas koncervuotas maistas ir maistas gamintas nikelio induose. Tai va... kaip ir nieko nevalgykite...

geriausia butu jei nueitumete pas alergologa ir issitirtumete ir paklaustumete jo patarimu, bet manau patars tiesiog vengti nikelio...