Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu nešioti paprasto metalo auskarų :(

Na, pirmoji mintis temos pavadinima perskaicius buvo- negalima, tai ir nenesiok smile.gif Nieko cia nepadarysi. Mano ausys visus metalus nelabai toleruoja, todel pastoviai su auskarais vaiksciot negaliu. Kelias valandas tik. Maksimum diena, o daugiau ne schmoll.gif Cia kaip su ka tik nuplautais laiptais laiptineje- jie man taip kvepia, kad noreciau suvalgyt tas slapias dulkes, bet gi negalima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir man tas pats. Tinka tik auksas ir sidabras. Po to kai kelios poros jau guli dėžutėj nenšiojamos daugiau pinigų kitokiem ir nebeleidžiu...
Na mačiau parduotuvėj auskarų iš plieno, bet nepirkau ir nebandžiau kaip ausys reaguotų g.gif
Atsakyti
galite pacios nusipirkti sidabriniu kabliuku ar kaip cia pavadinti ir juos uzsideti ant bizuteriniu auskaru.daug forumieciu auksarankiu daro auskarus su sidabriniais kabliukais ir sidabrinem ar pasidabruotom detalem
Atsakyti
Ir as turiu tokia beda.. tik mano turbut dar didesne, nes as absoliuciai alergiska metalui.. negaliu nieko nesioti su metalu.. nusipirkau akinius, ir nuo tu varztuku jau veida isbere.. ech.. verysad.gif net nuo liemenuko, kur yra siek tiek geleziuko isberia.. o ka jau sneketi apie papuosalus.. verysad.gif labai noriu laikrodzio, bet galiu tik sidabrini arba auksini, ieskau.. bet arba kaina netinkama, arba negrazus.. tai va, pasidalinau su jumis savo beda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 06 12, 08:50)
Ir as turiu tokia beda.. tik mano turbut dar didesne, nes as absoliuciai alergiska metalui.. negaliu nieko nesioti su metalu.. nusipirkau akinius, ir nuo tu varztuku jau veida isbere.. ech..  verysad.gif  net nuo liemenuko, kur yra siek tiek geleziuko isberia.. o ka jau sneketi apie papuosalus..  verysad.gif  labai noriu laikrodzio, bet galiu tik sidabrini arba auksini, ieskau.. bet arba kaina netinkama, arba negrazus.. tai va, pasidalinau su jumis savo beda  4u.gif

Mano drauge tokia pat beda turi. uztenka dirzo sagciai prie pilvo prisiliest ir oda parausta. Visi jos dirzai pinti beveik, nes dazniausiai ju sagtis irgi apipinta buna smile.gif O del laikrodzio- tai kodel odine apyranke neperki?
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2007 06 12, 09:54)
Mano drauge tokia pat beda turi. uztenka dirzo sagciai prie pilvo prisiliest ir oda parausta. Visi jos dirzai pinti beveik, nes dazniausiai ju sagtis irgi apipinta buna smile.gif O del laikrodzio- tai kodel odine apyranke neperki?

Jo, jau dirzai tai tikra nelaime.. nors man ir nuo kelniu sagos taip buna, jei gelezine.. nu zodziu, bedu beda.. O laikrodziai man nlb patinka su odinem apyrankem.. nesioju vien tik sidabra (vestuvinis ziedas tik auksinis), tai del to ir noreciau kokio sidabrinio laikroduko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 06 12, 09:50)
Ir as turiu tokia beda.. tik mano turbut dar didesne, nes as absoliuciai alergiska metalui.. negaliu nieko nesioti su metalu.. nusipirkau akinius, ir nuo tu varztuku jau veida isbere.. ech..  verysad.gif  net nuo liemenuko, kur yra siek tiek geleziuko isberia.. o ka jau sneketi apie papuosalus..  verysad.gif  labai noriu laikrodzio, bet galiu tik sidabrini arba auksini, ieskau.. bet arba kaina netinkama, arba negrazus.. tai va, pasidalinau su jumis savo beda  4u.gif

QUOTE(daivushkina @ 2007 06 12, 12:11)
Jo, jau dirzai tai tikra nelaime.. nors man ir nuo kelniu sagos taip buna, jei gelezine.. nu zodziu, bedu beda.. O laikrodziai man nlb patinka su odinem apyrankem.. nesioju vien tik sidabra (vestuvinis ziedas tik auksinis), tai del to ir noreciau kokio sidabrinio laikroduko smile.gif

Net neįtariau kad gali būti tokia alergija verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lidusia: 12 birželio 2007 - 13:50
QUOTE(lidusia @ 2007 06 12, 15:50)
Net neįtariau kad gali būti tokia alergija verysad.gif

As irgi kazkada net neitariau, kad tokiu buna.. nes man paciai ji atsirado pries kokius 5 metus kazkur, anksciau nebuvo.. ir auksrus paprastus galejau nesiot ir pan.. Nezinau kaip as ja pasigavau biggrin.gif kaip mano vyras sako, viskas su laiku.. tuoj busi ir sidabrui ir auksui elergiskas, ir sakysi, kad tik kokia platina gali nesiot biggrin.gif bet, juokai juokais .. verysad.gif
Atsakyti
as kai nuo vaikystes nesiotus auksinius auskarus issiemiau, tai man viskas gerai buvo ir su paprastais, o po to kazkaip pradejo tokios kaip traskanos kauptis. Dabar tai jei uzsidedu, tai diena panesioju parastus ir vakare issiimu. Tai nieko blogo ir nebuna. Matyt per nakty ausytes pailsi wink.gif
Atsakyti
o as kazkada skaiciau kad auskaru galiukus reikia bespalviu laku nulakuot...pabandziau ir super...problemos kaip nebuta blush2.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes visos smile.gif esu nauja siame klube, taciau aki patrauke jusu tema, nes pati pries kelias dienas lankiausi pas alergologe del berimu verysad.gif atlikus kelis tyrimus nustate, jog esu alergiska nikeliui, kuris yra labai placiai paplites aplinkoje. kiek skaiciau dauguma esate alergiskos ne ivairiems metalams o butent nikeliui, nes juo dengiami kiti metalai, kad blizgetu. Taip pat gali berti nuo balto aukso, nes jo sudetyje yra nikelio. Kaip sake alergologe nieko cia jau nepridarysi, o reikia tiesiog vengti nikelio ir nesioti geltona auksa, sidabra, nerudijanti pliena, aliuini ar platina. kadangi as esu labai alergiska nikeliui, kaip ir dauguma jusu, nes mane beria ir nuo sagu ir nuo laikrodzio uzsegimo ir net nuo skutimosi peiliuko asmenu, tai ji man israse tepaliuka, kuriui reikia teptis kuomet isberia. Jis vadinasi, kiek perskaitau ant recepto smile.gif , Advantan. Siaip oda dar gali berti netgi nuo maiste esancio nikelio jei esate yapatingai alergiskos. Reiktu vengti tokiu produktu kaip: silkes, austres, sparagai, pupeles, grybai, sogunai, kukuruzai, spinatai, pomidorai, zirniai, visi miltai, kriauses, visi riesutai, razinos, rabarbarai, arbata, kakava, kepimo milteliai, kopustai, briuselio kopustai, visas koncervuotas maistas ir maistas gamintas nikelio induose. Tai va... kaip ir nieko nevalgykite... bigsmile.gif geriausia butu jei nueitumete pas alergologa ir issitirtumete ir paklaustumete jo patarimu, bet manau patars tiesiog vengti nikelio...
Atsakyti
QUOTE(januagne @ 2008 11 17, 15:20)
sveikutes visos  smile.gif esu nauja siame klube, taciau aki patrauke jusu tema, nes pati pries kelias dienas lankiausi pas alergologe del berimu  verysad.gif  atlikus kelis tyrimus nustate, jog esu alergiska nikeliui, kuris yra labai placiai paplites aplinkoje. kiek skaiciau dauguma esate alergiskos ne ivairiems metalams o butent nikeliui, nes juo dengiami kiti metalai, kad blizgetu. Taip pat gali berti nuo balto aukso, nes jo sudetyje yra nikelio. Kaip sake alergologe nieko cia jau nepridarysi, o reikia tiesiog vengti nikelio ir nesioti geltona auksa, sidabra, nerudijanti pliena, aliuini ar platina. kadangi as esu labai alergiska nikeliui, kaip ir dauguma jusu, nes mane beria ir nuo sagu ir nuo laikrodzio uzsegimo ir net nuo skutimosi peiliuko asmenu, tai ji man israse tepaliuka, kuriui reikia teptis kuomet isberia. Jis vadinasi, kiek perskaitau ant recepto  smile.gif , Advantan. Siaip oda dar gali berti netgi nuo maiste esancio nikelio jei esate yapatingai alergiskos. Reiktu vengti tokiu produktu kaip: silkes, austres, sparagai, pupeles, grybai, sogunai, kukuruzai, spinatai, pomidorai, zirniai, visi miltai, kriauses, visi riesutai, razinos, rabarbarai, arbata, kakava, kepimo milteliai, kopustai, briuselio kopustai, visas koncervuotas maistas ir maistas gamintas nikelio induose. Tai va... kaip ir nieko nevalgykite...  bigsmile.gif geriausia butu jei nueitumete pas alergologa ir issitirtumete ir paklaustumete jo patarimu, bet manau patars tiesiog vengti nikelio...

Sveika prisijungus 4u.gif
Aš irgi negaliu bižuterinių auskarų nešiot, bet turiu kelis ypač gražius, tai su sacilinių spiritu prieš verdamasi nuvalau, taip pat ir skylutes, bei kelis kartus per dieną tiesiog užpilu ir pasukioju, kad prasivalytų, tai kelias dienas galima tvert. O šiaip daugiausiai nešioju gydomuosius, nes greit pradeda pūliuot... Tik dar viena bėda man: nors skylutes turiu jau beveik ketveri metai, bet vos tik išsiveriu auskarus ir kokią dieną kitą pavaikštau be nieko, jau labai sunku būna kokį nors auskarą įvert, greit tos skylutės susiaurėja... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 17 lapkričio 2008 - 14:37