Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Aš jau taip ir supratau, kad dabar be dežučių ne pro kur.... doh.gif

Merginos, noriu pasidalinti savo džiaugsmu ir padėkoti visoms, kas prabalsavo už mano žveriukus, dalyvavusius on-line šou "From our hands and hearts".
Nes mano Liucinijus atsidurė tarp 3-jų geriausių šou žveriukų - Valiooooo!!!!!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 05 18, 12:48)
Merginos, noriu pasidalinti savo džiaugsmu ir padėkoti visoms, kas prabalsavo už mano žveriukus, dalyvavusius on-line šou "From our hands and hearts".
Nes mano Liucinijus atsidurė tarp 3-jų geriausių šou žveriukų - Valiooooo!!!!!!!

DIDZIAUSI SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prisidėsiu prie Auksarankės ir pasikartosiu - DIDELIAUSI SVEIKINIMAI IM - BEAR 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Aš taip pat laabai sveikinu 4u.gif . Vistik velniai turi daugiau žavesio, nei angelai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Im-bear, sveikinu, sveikinu, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Im-bear wub.gif
tikro meistro įvertinimas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ūch velniūkštis wub.gif

s-v-e-i-k-i-n-u-u-u-u-u-u-u-u-u-u-u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif

apie džučių pamokėlė žinau, skaičiau ten, ale paveiksliukuose ir gyvai blush2.gif

o buvo sarašėlis, būsimų pamokėlių, dar kažkas liko ar jau ne, planas metų įvygdytas? biggrin.gif
Atsakyti
Atėjau pasirodyt blush2.gif
ALISA
user posted image

Daugiau čia
Atsakyti
Nors ir ne mano spalva (matyt delto ir atiteko tau, deimushka, sis kailiukas biggrin.gif ), bet zuikute Alisaman labai patinka wub.gif Su charakteriu mergina bigsmile.gif O jau lelyte kokia turi thumbup.gif Isivaizduoju, kaip rekejo ja, susiuvus isversti doh.gif

Labai dekoju visoms uz sveikinimus mano Liucinijui!!!!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 18 gegužės 2010 - 16:07
Ačiū, Im-bear 4u.gif Ir už kailiuką, ir už gražius žodžius 4u.gif O man ši spalva wub.gif wub.gif
Atsakyti
Miela zuikytė, Deimushka! Nors ir nusiminusi kažko... padukai labai fainuoliški, minkštučiai atrodo smile.gif Nors spalva irgi "ne mano", bet žiūrėti į Alisą smagu-kailiukas, ausytės, padukai ir aksesuarai labai dera tarpusavyje. Tiesiog liuks thumbup.gif

O Im-bear sveikinu dar kartą 4u.gif puikus tavo darbo įvertinimas! Prisidedu visom keturiom!
O kiti du meškučiai (iš trijų prizininkų) man nepaliko jokio įspūdžio,gal patys meškučiai ir mieli, bet jų drabužiai ir aksesuarai man pasirodė visiškai neypatingi. O meškutės April-netgi beskoniu kiču kvepia. Įdomu, kaip kitoms atrodo? (ar čia aš jau nieko nebesuprantu g.gif )
Atsakyti
Pirmiausiai sveikinu Im-Bear 4u.gif Tavo katinėlis velniškai gražus smile.gif

Deimushkos žydrumas labai žavus wub.gif wub.gif wub.gif (turiu silpnybę zuikiams- triušiams) Labai norėtųsi padukus iš arčiau pamatyti, smalsu ax.gif Ir labai gražiai priderintos papildomos detalės.
Atsakyti
Ievushka, Arbatėle, ačiū 4u.gif
Atsakyti