Labai padukai faini, norėčiau ir aš juos pačiupinėti
Alisa - stebuklų šalyje
Gražus zuikutis

gal šiandien suteiksi progą?
Pedingtonai, ačiū
Būtinai suteiksiu
Merginos pasisakykit, kas dar šiandien atvyksite į susitikimą ir kas dar neturi adreso
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 05 19, 12:06)
Merginos pasisakykit, kas dar šiandien atvyksite į susitikimą ir kas dar neturi adreso 
Aš
QUOTE(ievuschka @ 2010 05 19, 11:32)
Aš
Ir klausimėlis-ar yra ten kur mašiną pastatyti, ar geriau-prie paupio kur nors?
Parašiau į AŽ
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 05 19, 12:06)
As adreso dar neturiu
tai kur aciliepimai
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 05 20, 17:08)
Tai , kaip supratau, atsiliepimus reikia man rašyti
Susitikimo tikslas buvo ne konkretūs kursai, t.y. pasimokyti ko nors naujo, o šiaip susirinkti, paplepėti, aptarti
Turbūt, bus tiek.
Nežinau kaip kitos, man buvo smagu paplepėti su bendraminčiais
Deja, nuotraukų nebus, nes fotoaparato niekas neturėjo.....
Ale tikrai - ir kur visos pradingo?
Greiciausiai ant tiek issiplepejo per susitikima, kad neturi jegu ir cia paplepet
Susitikimas praejo puikiai is tikruju - persivalgiau saldumynu
As tai pabaigiau antra savo dezute - reiks rytoi nufotkinti... Bet per tas dezutes neturiu laiko meskiuku siuti
Niu geraaas....
As tai pabaigiau antra savo dezute - reiks rytoi nufotkinti... Bet per tas dezutes neturiu laiko meskiuku siuti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 05 20, 21:43)
Manom, kad tikslinga tokią meškiukišką parodą daryti lapkričio mėn prieš Kalėdas. Taigi, matysim kaip bus.
galima ir kokį aukcioniuką paorganizuoti, pvz, net nebūtinai 100% skiriant (nes mums pro bear kailiukai kainuoja oho irgi
turime laiko, galime primastyti
šaunus "ligoniukų" susitikimas buvo matau
Aš tai, tiesa sakant, prieš aukcioną
Tegul tai bus paroda-pardavimas, o aukcioną kokį galima ir kitą kartą organizuot. Nes šiemet nemažai merginų jau paaukojo savo meškius vienam aukcionui, tai gal jau būtų kaip ir perdaug... O kas labai nori paaukoti savo meškiuką - tai gali prisijungti prie Kalėdinės akcijos, kai renkamos dovanos onkologinio skyriaus vaikams. Kasmet organizuoja mergina niku remax.
Bet , aišku, tai yra mano nuomonė
Bet , aišku, tai yra mano nuomonė